Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bitstamp price:$395

I sad mi recite da chartovi nemaju veze sa mozgom... ovo je commodity trade kao i svaki drugi, samo "malo" dinamičniji i zapravo mnogo lakši za trade.

Target za ovaj run: $415-420!

Eto ga... gledajte range $410-415 ipak ako probije izlazimo iz down trend-a.

brok3.jpg

Poslednja izmena:
A dijagrami kao mogu da predvide kada ce neko zato sto mu se cefne da krene da kupuje ili prodaje BTC za cenu 10% visu ili manju od postojece ? :D

ovi linearni chartovi qrca ne valjaju.

evo log>

untitled.png

apdejt.

untitled.png

i ne kontam sta znaci taj dijagram iznad..

za te dijagrame je bitan vremenski interval

kako ga postavljaju? ima nesto da se cita na tu temu

Poslednja izmena:
ukratko> nema nista od balona bez mtgox-a.

ova sveca koja je isla do 502 se odmah vratila ispod crte koja razdvaja balon do 266 i ovaj sad od balona mtgox/ovog.

a onaj veseljak sto se bunio pre neki dan kako je prodao za samo 396 i kako rece> "sarlatan" za par dana ce misliti da sam bog.

Poslednja izmena:
Stvarno ljudi, ja bih voleo da se pozabavim malo BTC-ima. Jel može neko u kratkim crtama da objasni u čemu je fora sa tim crtežima?

pre par sati BitStampu neki lik (Bill Prescott) predlozi suport, bitstamp potvrdi i u roku pola sata se digne BTC

znam da je statistika zbir pogresnih podataka.. samim tim sto je prosek plate u Srbiji 40k dinara, a od toga 80% gradjana dobija 24k dinara

tako ja licno vidim ove dijagrame

bas tako svi ti grafikoni mogu da se okace macku o rep, kad dodje baja sa mnogo coina ili love i onda on "crta" i krive i prave Drine

juce sam miss-clikovao instant sell umesto limit sell.. i u trenutku izgubio 1.2BTCa (hajvan). celu noc pratio da bi ostao u minusu do 1 sat posle ponoci -0.18

Pa poenta grafika je da se napravi predikcija, koristenjem raznih indikatora i analiza. Medjutim tako se samo smanjuje mogucnost greske, nikako se ne moze znati ni 70% tacnost kretanja.

kakva najava recimo ima za LTC??? da ocenim kad treba poceti sa ulaganjem

mi stalno kazemo da sad treba, jer ne moze vise toliko nisko

cekaj da vidis da li ce prdnuti jos jednom iznad 400. postavi askove u razmacima od po 5 $ na gore, progresivno. znaci na svakih 2.5~5 $ povecaj kolicinu za 10~25 %.

kreni od 400. sve preko 410 ti je premija.

ako ne poraste do veceras, sutra ujutro prodavaj tik ispod 400.

u svakom slucaju ovo je prodaja. prati danas popodne pomno situaciju, meni sve govori da ce ovo na 320 da ljosne koliko veceras.

i saraj malo. gadjaj neke nestandardne cifre, tipa 401.26, 406.43, itd.

Poslednja izmena:
cekaj da vidis da li ce prdnuti jos jednom iznad 400. postavi askove u razmacima od po 5 $ na gore, progresivno. znaci na svakih 2.5~5 $ povecaj kolicinu za 10~25 %.

u svakom slucaju ovo je prodaja. prati danas popodne pomno situaciju, meni sve govori da ce ovo na 320 da ljosne koliko veceras.

Zahvaljujem na iscrpnom odgovoru.
Postavljam cim dodjem kuci, nadam se da do pola 7 nece nesto znacajno da se desi...

Evo kratko laicko objasnjenje zasto aukcija nece nista promeniti, naprotiv...

44k BTC, kupovina na bilo kojoj berzi (berzama) bi napravila dobar skok cene, i tesko bi to bilo moguce neprimeceno uraditi za kratko vreme.
Aukcija, opet daje mogucnost da kupis sve odjednom, najverovatnije po premium ceni 5-10% iznad trenutne.
Kako stvari stoje, tesko da ce bilo sta od tih coina brzo izaci negde na prodaju. Vise bi se isplatilo uloziti u pump, ili ih cuvati do prave prilike. Svega 2-3 igraca su u opticaju za tu kolicinu, sacekajmo sutra pa cemo videti.

na racun trenutno stanja, gore-dole, extra za trgovinu ko nesto zna i ima sa cim da radi :)

jos jedno malo zapazanje, 400$ nije vise nikakva psiholoska niti "zid" barijera, slicno i za 3k Yuana, tako da cemo proleteti kroz 450 vrlo brzo a za petak ocekujem preko 500

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno