Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
kinezi ne planiraju da smanje gas, haha vise niko ziv ne moze da ih prati

Ne mogu da citam sve...je l' genijalcina pogodio??

:d

Znaci do kraja kontra..posledni put sam ga citao ovde na ceni od oko 200$,rece 'ide na 100$'.
Ja odoh sa polovinom u ltc(za njega rece da ide u bunar)...

sad ce malo da padne, cenim do 336, a mozda i nize 315~325, pa cenim jos jedan let do 380~410.

ako dogura do oko 410, ima potencijala za 97.

inace, ovakve parabole su stvorene za prodaju, ne za kupovinu.

Poslednja izmena:
slazem se sa tobom da bi mogao malo da padne, "da prenoci" :) ali tu do 350, ne verujem da cemo videti takve oscilacije sa toliko zeljom za kupovinu

Znaci do kraja kontra..posledni put sam ga citao ovde na ceni od oko 200$,rece 'ide na 100$'.
Ja odoh sa polovinom u ltc(za njega rece da ide u bunar)...

To je jedina taktika koja nije zakazala nikada. Cist zicer.
Moze i s LTC-om svasta da se desi mada za sada je svejedno, nije neka razlika. Bitno je da ide gore ;)

123.png

5 bambija ko pogodi kako se ovaj pattern zove.

:) target mu je na oko ~97 $.

Bilo je 150, pa 200$ pa onda kanal 280, top 340, sad je 315 dokle god genijalac daje ovakve prognoze samo gonite kontru, pa iako nekad izgubit tj. on pogodi bicete bar 10x u plusu;)
Mnogo je jutros jasnije priprema za 400, kinezi vec guraju prema 400$
Ne treba zaboraviti da smo se dugo vukli mozda i mjesec dana 225-235$ ovo je zaista odlican skok, ali da ostanemo pozitivni do kraja nadamo se zelenoj travi kako rece @nesic :d

to se zove "zrelo doba bitcoina" a moze i prolece, da svima procveta i rodi bogato ;)

nema vises ddos-a, nema vise cimanja zbog par hiljada btc prodatihna shklj berzi...

Poslednja izmena:
To je ono što će na žalost da zaustavi ovaj boom todamoon, postojeći blockchain se već sada bori sa ogromnim brojem transakcija koje svakodnevno rastu. Ako ode na 1000$ i krenu svi da kupuju, ne isključujem neki hard fork kako bi se povećao max broj transakcija ili će se mreža jednostavno raspasti.
Dakle
1. Kupiti po povoljnoj ceni
2. Prodati na ~1000 + $
3. Spamovati blockchain
4. Kupiti na <97$
5. $$$$$ :D

Poslednja izmena:
to se nece desiti vec su odavno spremna resenja i za takav scenario

Ne znam da li postoje rjesenja ali problem sa blockhain-om postoji, ali bitno je da raste cjena.

Poslednja izmena:
to se zovu botovi i wash trade.

za sad je pobednicka strategija kupiti svaki put kad padne za 10 $. padne 10, skoci 20. cekam 410 za kraj. ako priviri ispod 360 bice veceg pada.

"masa je mama" u ovom slucaju VOLUME

rizik naravno raste eksponencijalno sa ovakvim rastom, ali kad shvatis koliko se kupuje u Kinu, nekako te bas briga, pogotovo kad si usao na <250 pre mesec dana, kao ja :D

Mogu da primetim da si lepo savladao teoriju, terminologiju i da bi na kontrolnom iz day tradinga verovatno dobio 5, ali da svi dobri poznavaoci teorije prave pare, ne prave :)

tu sam i ja 400-3000usd range :)

cekamo te na 450 , da kazes kako cekas 489, pa ako proviri ispod 440 da ce biti veci pad....ili tako nekako kao i uvek do sad

lep double top, da vidimo da li ce bude prdaja :D veca.

trenutno sam na krakenu, ima nubova dosta tamo, ali razmisljam se predjem na huobi, tamo 0 % fee za btc/$.

Poslednja izmena:
Sto ovako ne oscilira svaki dan ccc, ali ruku na srce odbice nam se ovo od glavu previse lagana zarada da bude realno :d

Treba iskociti u pravom momentu, a to je negde izmedju 400 i 2000$ :):)

Moj omiljeni "trader" je okacio svoje vidjenje stvari...

https://www.tradingview.com/chart/BTCUSD/pVh0kedx-LTC-ratio-predicts-BTC/

https://www.tradingview.com/chart/BTCUSD/P8X2S1MW-Bitcoin-s-Future-Shape-13000-and-120k/

Znači čekamo 2018 godinu za rasprodaju šteka po $13000 :D
Nego zar taj Željkov ljubimac nije onomad rekao da će se do 2015 sve raspasti (ako me sećanje služi)..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno