ihhh ovi pilicari zive za armagedon/wanabe situacije
cim nesto krene odma zaborave sta su juce crtali :d
ja povuko moj stek LTC sa btc-e, evo stize uredno....
ihhh ovi pilicari
Idem kod kineza![]()
Idem kod kineza![]()
Nadam se da si stigao na vreme, krenulo je ponovo![]()
Vidis da je stigao...Sve je odmah prodao...
to bi bio posao snova,ulozis za 5 grafika i ceo zivot vise ne moras da radis,ali to ima samo u bajkama koje jos nisu ni napisane...
Ta bajka je bila veoma ostvariva, nije me mrzelo da preračunam.
Uloženih 2000e u januaru 2013, za 8 x 270 ( mada tad nije postojao R9 270 ), scrypt snaga 3,2 mhs. Uz preračunat diff, najveći za svaki mesec, do kraja oktobra bilo bi iskopano 13000 LTC ( ko ne veruje nek preračuna sam ), da je štek čuvan i da je prodavano po 30$ ( ne mora maksimalnih 48$ ), to je 390000 $.
Ja jesam uložio 2000e, za te karte, samo nisam krenuo januara, već oktobra, čak nisam poslušao savet prijatelja da krenem početkom avgusta, a nisam do sada prodao nijedan coin.
da,ta prica isto moze da se isprica kad je na dan bilo nakopano par btc-a dok mu je cena bila mizerija i isto tako bogacenje da se prodalo npr po 1150$...poenta cele price je da su mnogi hteli da se obogate,a da mizerno uloze i sad kad taj san nije ostvaren kukaju non stop na forumu...ima tu ljudi koji su puno vise izgubili i ne kukaju po ceo dan
Najsmjesnije mi je kad se pojavi neki novi coin sa 0 inovacija tj cista kopija samo sa drugim imenom i onda procitam komentare kako je to super i kako se nadaju da ce uspjeti. A sluze samo za otimanje btc-a naivnimazato danas svaka ****** ima svoj coin.
to bi bio posao snova,ulozis za 5 grafika i ceo zivot vise ne moras da radis,ali to ima samo u bajkama koje jos nisu ni napisane...
Ta bajka je bila veoma ostvariva, nije me mrzelo da preračunam.
Uloženih 2000e u januaru 2013, za 8 x 270 ( mada tad nije postojao R9 270 ), scrypt snaga 3,2 mhs. Uz preračunat diff, najveći za svaki mesec, do kraja oktobra bilo bi iskopano 13000 LTC ( ko ne veruje nek preračuna sam ), da je štek čuvan i da je prodavano po 30$ ( ne mora maksimalnih 48$ ), to je 390000 $.
Ja jesam uložio 2000e, za te karte, samo nisam krenuo januara, već oktobra, čak nisam poslušao savet prijatelja da krenem početkom avgusta, a nisam do sada prodao nijedan coin.
Ovo nije tacno za to vreme se moglo iskopati sa tom snagom max oko 1200 ltc mada se i to moglo univciti za 50000$
A mogao je i da ne kopa nego samo da kupi i istovari kad treba ali ovde nije bilo vidovitih, nismo Milana Tarota obavestili. Lako je pricati kad sve prodje, onda su svi pametni. Sad i moja baba zna sta je bilo najpametnije da se uradi ali i dalje niko ne zna sta je najbolje za sutra.
Ovo nije tacno za to vreme se moglo iskopati sa tom snagom max oko 1200 ltc mada se i to moglo univciti za 50000$
Kako nije tačno, u januaru 2013. je diff bio max 20, 3200 / 20 = 160 komada * 30 dana = 4800 komada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari