sa 250k ltc NE moze se nista uraditi na kineskim berzama tamo su milioni u pitanju, tako da mi ovo lici na neku kafansku pricu
Pa nebih se bas slozio s tim. I prosli put su isli zajedno. Mozda nisu u isto vreme krenuli ali isli su fino. Nema pumpa dok ne krene i btc a sad je konacno probio 300, bar na stampu sto sam gledao. Ali imam i ja utisak da se nesto cek samo nemam pojma sta. Mutni su kinezi skroz.
A da ga okrenes ili nemas kredita :dIma logike. A da ja vas pitam, sta je sa zmajem, jel radi covek redovno?
Ima logike. A da ja vas pitam, sta je sa zmajem, jel radi covek redovno?
Btc na btc-e nikako da probije 300 ne da mu se
Btc na btc-e nikako da probije 300 ne da mu se
ima li negde razuma u tvom razmisljanju o klipovima, pilicarima i podmetanjima? od Karpelesa na ovamo posmatram i smejem se...pa prica je poprilicno validna i oslikava osnovni motor ovih balona - a to je ljudska pohlepa. Kako objasnjavas da su mnogi ukljucujuci i mene imali informaciju pre 7 meseci sta ce se desavati sa LTC i gde je "plafon" i kako ce se desiti prelaz na BTC i ubiti konacno LTC.
Cestitke svima koji su izasli na 7+ u cash ili nesto drugo![]()
Pohlepa nema veze sa tim. Ako je neko dao 10 ili 15 $ za jedan LTC sasvim je normalno sto hoce da ga proda po nabavnoj ceni. :wave:
Pohlepa nema veze sa tim. Ako je neko dao 10 ili 15 $ za jedan LTC sasvim je normalno sto hoce da ga proda po nabavnoj ceni. :wave:
Da, sa tim se slazem, ali ako je neko recimo iskopao sve svoje novcice, i nije ih prodao kad su vredeli oko 40$, vec su cekali jos vecu cifru, onda smatram da to jeste pohlepa...preveliko nadanje...
No svako ima pravo na svoj izbor i zivi sa posledicama istog...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari