Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
sa 250k ltc NE moze se nista uraditi na kineskim berzama tamo su milioni u pitanju, tako da mi ovo lici na neku kafansku pricu

sa 250k ltc NE moze se nista uraditi na kineskim berzama tamo su milioni u pitanju, tako da mi ovo lici na neku kafansku pricu

arbitracija bot-va, no fee itd, jeste da je volume ogroman ali bas nemaju oni toliko :)
e sad ko je pumpao LTC prosli put i sad-a ti sigurno imaju ili su imali milione ltc-a

mada kako se meni cini ti kinezi se takmice ko ima bolji bot da makne od drugog na arbitraciji... malo su mi tu nejasni, umesto i da su ranije isli na pump i slicno

Poslednja izmena:
Fino, fino, mislim da se desava ono o cemu sam govorio ranije, udruzenim snagama LTC gura BTC gore tako da zajedno imaju veci efekat :)

Takodje dump LTC-a po svemu sudeci je bio return to normal... ako se ovako zadrzi bez nekih trzavica vecih manipulatora treba ocekivat dobro za obe valute

Ja bih se slozio s tobom. Tako bi i trebalo da bude, moraju zajedno gore. To je dobro za sve. Sad ima uslova za jedan dobar pump ;)

Nema uslova za dobar pump dogod idu zajedno. Ili jedan ili drugi. BTC-e je trenutno kocnica rasta BTC-a a sve zbog (ponovnog) rasta LTC-a. Vise para je u LTC-u nego BTC-u na toj menjacnici. Ne znam sta se ceka ali nesto se ceka. Sve ovo mi opet smrducka na reciklazu ltc/btc/nvc/ppc/nmc dolara nego na priliv svezeg novca, a verovatno je tako i na ostalim menjacnicma. Kad ulete sveze pare, to ce se znati jer ce tada samo BTC rasti.

Pa nebih se bas slozio s tim. I prosli put su isli zajedno. Mozda nisu u isto vreme krenuli ali isli su fino. Nema pumpa dok ne krene i btc a sad je konacno probio 300, bar na stampu sto sam gledao. Ali imam i ja utisak da se nesto cek samo nemam pojma sta. Mutni su kinezi skroz.

Pa nebih se bas slozio s tim. I prosli put su isli zajedno. Mozda nisu u isto vreme krenuli ali isli su fino. Nema pumpa dok ne krene i btc a sad je konacno probio 300, bar na stampu sto sam gledao. Ali imam i ja utisak da se nesto cek samo nemam pojma sta. Mutni su kinezi skroz.

Cekaju se pare. To se ceka. Ako ih ne bude, onda ce ili da roknu BTC da bi nastavio LTC da raste ili ce biti obrnuto. Veoma je prosto.

Ima logike. A da ja vas pitam, sta je sa zmajem, jel radi covek redovno?

Ajmo sad stabilizacija preko 0,02.

Poslednja izmena:
@student

Imali su i prosle godine pare jer je ogroman novac 2014 ulozen u pojedine kriptovalute pa je opet njihova vrednost pala.

Ziv sam i radim

Ovaj put će biti drugačije? :)

4fde09c1f07a108b513c12d6ae5d172c.jpg

Ps. Probijen je i downtrend koji traje 18 meseci.

26a4e368d91e6115903e65677e3a2d49.jpg

Pps. Sa druge strane izgleda mi overextended... sto mi obično znači da ne diram ništa. Trenutno 80% fiat, 20% btc.

Poslednja izmena:
Btc na btc-e nikako da probije 300 ne da mu se

LTC je primamljiviji trenutno zbog nestabilnosti i samim tim mogucnosti za vecu i brzu zaradu. Mislim da kod BTC-a necemo skoro gledati ovolike pomake, izrazeno u %. I dalje mislim da nema jos svezih para inace bi BTC brze rastao. 300 je ogromna prepreka, psiholoska. Sve ovo je neko dobro zezanje koje ce mnoge razocarati a neke usreciti. Nemoguce je da vecina bude zadovoljna, to ne ide.

Poslednja izmena:
LTC sada je samo uvertira i dobra škola šta nas čeka 2016te pred polovljenje BTC bloka.
I tada, kao i danas, ništa se fundimentalno neće promeniti. Nije u pitanju samo keš koji ulazi na menjačnice već realna primena koja stagnira.
Do tada ovo će ostati čista špekulacija koju treba iskoristiti pametno.

Čekam da vidim šta će biti tu oko resistance levela (finex, $315) pa ću verovatno skroz u fiat ako se ne desi neko ludilo.

ima li negde razuma u tvom razmisljanju o klipovima, pilicarima i podmetanjima? od Karpelesa na ovamo posmatram i smejem se...pa prica je poprilicno validna i oslikava osnovni motor ovih balona - a to je ljudska pohlepa. Kako objasnjavas da su mnogi ukljucujuci i mene imali informaciju pre 7 meseci sta ce se desavati sa LTC i gde je "plafon" i kako ce se desiti prelaz na BTC i ubiti konacno LTC.

Cestitke svima koji su izasli na 7+ u cash ili nesto drugo :)

Pohlepa nema veze sa tim. Ako je neko dao 10 ili 15 $ za jedan LTC sasvim je normalno sto hoce da ga proda po nabavnoj ceni. :wave:

Pohlepa nema veze sa tim. Ako je neko dao 10 ili 15 $ za jedan LTC sasvim je normalno sto hoce da ga proda po nabavnoj ceni. :wave:

Imas masu likova koji su ovde dosli jer je ovo za njih kec u kec... ceo koncept crypto sveta za iste je pohlepa/ponzi i nista vise (naravno da je u svakoj pori zivota pohlepa prisutna) ali takvo generalizovanje crypto sveta je glupo i nije vredno ni komentrisanja, isti je vec vidim podigao svoju zaradu tako da nevidim da ima vise potreba da se javlja :d
Verovatno ce ako cena opet ljosne doci da podbada i to je to ;)

Sta se vi ljudi sekirate toliko. Ako bude bice ako ne pojeli smo go..o i to je to ! Pomirite se sa tim. Nadjite druge nacine da vratite pare koje ste ulozili,ako ste nekom ostali duzni. Razmislite da ste moglu otici u kazino i ostaviti sve pare i njima nema nazad, dok ovde ima nade.
Ili ste npr kupili kola neka i ona otisla kvragu :)

Poslednja izmena:

Da, sa tim se slazem, ali ako je neko recimo iskopao sve svoje novcice, i nije ih prodao kad su vredeli oko 40$, vec su cekali jos vecu cifru, onda smatram da to jeste pohlepa...preveliko nadanje...
No svako ima pravo na svoj izbor i zivi sa posledicama istog...

Da, sa tim se slazem, ali ako je neko recimo iskopao sve svoje novcice, i nije ih prodao kad su vredeli oko 40$, vec su cekali jos vecu cifru, onda smatram da to jeste pohlepa...preveliko nadanje...
No svako ima pravo na svoj izbor i zivi sa posledicama istog...

to znaci da trebam prodati odmah BTC?? jer ne postoji nada da ce jednog dana vredeti 2k evra? ;) ;) mozda sutra padne na 25e i onda ce mi se neko smejati da sam bio pohlepan?

ili ovo vazi samo za ALTCoine?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno