Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
da.
Ma ako mu je sudjeno da dodje do 8,8 koj ce mi k...
Ne dam za te pare!

Ne bih da tebi dajem savet, duze si u ovome od mene...ali u cemu je problem da ga prodas na 5 i kupis isto toliko na 4? Jos bi ti ostalo i nesto kusura...A na istom si steku.

So se tice Okcoin-a volum im je ocajan zbog ddos-a

"OkCoin just broke their API due to the Greecian DDOS attacks, so all the Arb-bots are choking hard. That's why the volume is dead."

Au al se BTC-e nagrabuljao para danas. Volume im je 5.642.000 :zgran:
Izgleda da cemo opet lagano na gore ali videcemo do jutra sta ce biti.

Da veoma cudno da je i dalje tako velik volume, mozda arbitracija sa kinom... nemam pojma

Damp, pa menjanje iz ltc u btc, pa ponovna kupovina... Bilo je dosta akcije danas tako da su se botova naigrali. Ono sto mi je jos vise zanimljivo je to da je ltc i u ovoj situaciji imao duplo vecu trgovinu nego btc.
Polako se vraca cena gore sto je lepo za videti posle onoga juce.

Au al se BTC-e nagrabuljao para danas. Volume im je 5.642.000 :zgran:
Izgleda da cemo opet lagano na gore ali videcemo do jutra sta ce biti.

para $ 31.346.672, eur 470.110,00

BTC-a 64650

Rur nisam sabirao. Od fee-ja su pokupili 259 BTC-a, 125.387 dolara i 1880 eur za 24h. Nije to tako lose. :)

para $ 31.346.672, eur 470.110,00

BTC-a 64650

Rur nisam sabirao. Od fee-ja su pokupili 259 BTC-a, 125.387 dolara i 1880 eur za 24h. Nije to tako lose. :)

to je sustina :) vec duze vremena i na ovo skrecemo paznju, zasto se nekad desavaju ovakve stvari i zasto "kuca" uvek dobija :) saberite zaradu na mesecnom nivou pa cete videti ko su pravi dobitnici

ja sam prodao 20 ltc-a po 3.988$ sad razmisljam da udjem posto je priblizna cena, izgubicu nesto malo, ili da ne diram nista, sta mislite?
kupih nazad 10 ltc-a, pa na koju stranu da krene da imam

Poslednja izmena:
Meni je neobicno da u rastu od pre par dana konstantno je na BTC-E bilo 470.000LTC u ponudi i 800.000-1.000.000 u buy orderu. Posle pada, bukvalno vec sledeci sat je bilo 600.000LTC u prodaji, ali preko 2.000.000 $ u kupovini. Sada je tamo vec 3miliona $. Po prvi put rekao bih u zadnjih 12 meseci imamo "zdrav" odnos ove dve strane. Uvek je odnos LTC/$ bio manji od cene koja je vazila za oko duplo. Recimo kada je LTC bio 1,6$ odnos je bio jedna 1$. Sada je to 3.000.000/600.000=5$. Nisam siguran sta oov treba da znaci, ali je kod BTC u zadnjih 12 meseci ovaj odnos u +-10% pratio trenutnu cenu. Sta zakljuciti iz ovoga? Zele da ga stabilizuju na oko 5$?

Poslednja izmena:
Meni je neobicno da u rastu od pre par dana konstantno je na BTC-E bilo 470.000LTC u ponudi i 800.000-1.000.000 u buy orderu. Posle pada, bukvalno vec sledeci sat je bilo 600.000LTC u prodaji, ali preko 2.000.000 $ u kupovini. Sada je tamo vec 3miliona $. Po prvi put rekao bih u zadnjih 12 meseci imamo "zdrav" odnos ove dve strane. Uvek je odnos LTC/$ bio manji od cene koja je vazila za oko duplo. Recimo kada je LTC bio 1,6$ odnos je bio jedna 1$. Sada je to 3.000.000/600.000=5$. Nisam siguran sta oov treba da znaci, ali je kod BTC u zadnjih 12 meseci ovaj odnos u +-10% pratio trenutnu cenu. Sta zakljuciti iz ovoga? Zele da ga stabilizuju na oko 5$?

S obzirom da se ne vidi buy order, moze biti bilo gde. Meni je npr buy order na BTC-u na 1$, to su mi dolari za prodaju i sklonio sam ih u buy da me ne zbunjuje prilikom dnevnih trgovina. Dakle, 3mil buy nista ne znaci, odnosno znaci da neko ima dosta para spremnih. A kada ce ih i gde upotrebiti videcemo. Sto se sell strane tice, i to je normalno u pumpu. Vise korisnika ovde je prijavilo kako je sklonilo sell ordere. Zato cena i uspe da leti jer od zelje da se zaradi vise ljudi sklanjaju ordere i samo dodatno pomazu pumpadzijama. Kad pukne balon, tada bi svi da se otarase balasta i cesto to rade panicno, sto jen nekad opravdano a nekad i ne.

Sve to stoji, ali su pare tu za neki ponovni pump... sad jedino osatje pitanje kad i pre toga koliko ce pokusat da ga obore, meni nije realno da iko ocekuje neki veci pad sad, mozda posle jos kojeg pumpa i dumpa ili naglog rasta BTC

Dobro. Što je bilo bilo je. Da vidimo šta sledi što se tiče LTC-a ?
Lično mislim da je situacija pogodnija sad za novi intenzivni rast, samo je pitanje gde je dno. Mislim da smo tu negde blizu. Uzimajući u obzir da sledi polovljenje, rasta će biti i uvelioko premašiti jučerašnji domet. Zato hrabro i sve u LTC.
Voleo bi da čujem i vaša mišljenja nedvosmisleno šta očekujet?

Mislim da to najvise zavisi od onih koji su prvobitno ucestvovali u pumpu LTC, jer definitibno je da su se oni bas istovarili kao i to da ga isti guraju dole, ostalo zavisi od reakcije trzista jer oni verovatno po osecaju koliko mogu da guraju odlucuju sta sledece rade

Bitcoin startup, we just deployed the first 2 way Bitcoin ATM in Athens, Greece AMA

To je vec 15 dana stara vest, kacio sam ja link.

Dobro. Što je bilo bilo je. Da vidimo šta sledi što se tiče LTC-a ?
Lično mislim da je situacija pogodnija sad za novi intenzivni rast, samo je pitanje gde je dno. Mislim da smo tu negde blizu. Uzimajući u obzir da sledi polovljenje, rasta će biti i uvelioko premašiti jučerašnji domet. Zato hrabro i sve u LTC.
Voleo bi da čujem i vaša mišljenja nedvosmisleno šta očekujet?
Skok BTC-a, blagi pad LTC-a i odnos ispod 0.01 uskoro.

Lagani skok i ltc-a i btc-a, oko 0.02 odnos. Moja optimisticna prognoza za sledecih nedelju dana.

Ako bi se pojavila vest ltc on Coinbase...ali zvanicna...Bilo bi 0.05 za dva sata. Trziste je vise nego nervozno, sve puca od akcije. Kad se OK coin mora pratiti na 1m da bi se videlo sta se zapravo desava...Jako neprijatno. Ne znam kome je teze, holderima ili pilicarima koji cekaju da ulete na pravi signal...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno