da.
Ma ako mu je sudjeno da dodje do 8,8 koj ce mi k...
Ne dam za te pare!
Ne bih da tebi dajem savet, duze si u ovome od mene...ali u cemu je problem da ga prodas na 5 i kupis isto toliko na 4? Jos bi ti ostalo i nesto kusura...A na istom si steku.
da.
Ma ako mu je sudjeno da dodje do 8,8 koj ce mi k...
Ne dam za te pare!
Ne bih da tebi dajem savet, duze si u ovome od mene...ali u cemu je problem da ga prodas na 5 i kupis isto toliko na 4? Jos bi ti ostalo i nesto kusura...A na istom si steku.
pa strah da ne krene naglo gore🙂
Desilo mi se dva puta.
Ja i ne kazem da sam neki trader.Samo bi da kliknem kad treba
Al svi znamo da je to najteze
Au al se BTC-e nagrabuljao para danas. Volume im je 5.642.000 :zgran:
Izgleda da cemo opet lagano na gore ali videcemo do jutra sta ce biti.
Nisi tu uracunao njihovu arbitrazu LTC/BTC koju rade bez provizije a u ova divlja vremena se tu uzima lopatom.para $ 31.346.672, eur 470.110,00
BTC-a 64650
Rur nisam sabirao. Od fee-ja su pokupili 259 BTC-a, 125.387 dolara i 1880 eur za 24h. Nije to tako lose. 🙂
para $ 31.346.672, eur 470.110,00
BTC-a 64650
Rur nisam sabirao. Od fee-ja su pokupili 259 BTC-a, 125.387 dolara i 1880 eur za 24h. Nije to tako lose. 🙂
Meni je neobicno da u rastu od pre par dana konstantno je na BTC-E bilo 470.000LTC u ponudi i 800.000-1.000.000 u buy orderu. Posle pada, bukvalno vec sledeci sat je bilo 600.000LTC u prodaji, ali preko 2.000.000 $ u kupovini. Sada je tamo vec 3miliona $. Po prvi put rekao bih u zadnjih 12 meseci imamo "zdrav" odnos ove dve strane. Uvek je odnos LTC/$ bio manji od cene koja je vazila za oko duplo. Recimo kada je LTC bio 1,6$ odnos je bio jedna 1$. Sada je to 3.000.000/600.000=5$. Nisam siguran sta oov treba da znaci, ali je kod BTC u zadnjih 12 meseci ovaj odnos u +-10% pratio trenutnu cenu. Sta zakljuciti iz ovoga? Zele da ga stabilizuju na oko 5$?
Skok BTC-a, blagi pad LTC-a i odnos ispod 0.01 uskoro.Dobro. Što je bilo bilo je. Da vidimo šta sledi što se tiče LTC-a ?
Lično mislim da je situacija pogodnija sad za novi intenzivni rast, samo je pitanje gde je dno. Mislim da smo tu negde blizu. Uzimajući u obzir da sledi polovljenje, rasta će biti i uvelioko premašiti jučerašnji domet. Zato hrabro i sve u LTC.
Voleo bi da čujem i vaša mišljenja nedvosmisleno šta očekujet?
Ma sledi raspad sistema, Putin uvodi ruske medjunarodne platne kartice :bottle:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari