Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidis da niko nije nista uradio, na ovom dumpu skoro niko nije mogao da reaguje na vreme.... ostali koji su ostalu u BTC sad nesmeju da shortuju itd...

A talasa oko LTC ce biti jos dosta samo pitanje koji prvo ide, e to vec "niko" nezna osim autora istih :)

ja sam uzeo na shortu 600 $ na ltc/u na ovom padu. :D

a usao sam i long na btc na 271 juce 20 komada dodatnih. :D

tako da je onaj gubitak od pre neki dan nadoknadjen već. :)

Poslednja izmena:
Pa bounce LTC je bila cista sigurica ko je imao BTC na berzi, ja sam cekao sporaca 30min da stigne do berze :)

Znajuci tebe to je najbolja stvar koju si mogao da uradis. Verujem da bi bio u minusu u suprotnom :D

Nemoj ti da ga zezas, posto je bolji trgovac od tebe...Otvorio je short na 3$ 2013. i zatvorio ove na mozda 2$ sto i nije losa zarada. Kad si ti toliko zaradio? :d:-devil-:

Ne zezam ja Vladu, ja sam to ozbiljno mislio :d On je sampion da odigra sve kontra.
Meni je dovoljno da prodam jedan novcic i da budem u plusu :)

Znam ja sta je uzrokovalo pad. Nesic je garant krisom kupio novcice. Nesicu priznaj :trust:

eto , a lepo sam mu rekao da cemo mu dati koliko hoce samo da ne dira nista ;)

Mislim da je laz, neko podmece klipove LTC-u, na bitcoin treadu sam video topic, gde neki kinez prica nesto kao i to je kao to........ sve lici na reziju ludih BTC zealot-a

Da i kao author theda kaze da ce posle dumpa LTC pumpat DASH!

Mislim takve izjave nemaju smisla jer bi onda neko odma kupio dash?!?!?

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1116190.0

Poslednja izmena:
Mislim da je laz, neko podmece klipove LTC-u, na bitcoin treadu sam video topic, gde neki kinez prica nesto kao i to je kao to........ sve lici na reziju ludih BTC zealot-a

Da i kao author theda kaze da ce posle dumpa LTC pumpat DASH!

Mislim takve izjave nemaju smisla jer bi onda neko odma kupio dash?!?!?

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1116190.0

ima li negde razuma u tvom razmisljanju o klipovima, pilicarima i podmetanjima? od Karpelesa na ovamo posmatram i smejem se...pa prica je poprilicno validna i oslikava osnovni motor ovih balona - a to je ljudska pohlepa. Kako objasnjavas da su mnogi ukljucujuci i mene imali informaciju pre 7 meseci sta ce se desavati sa LTC i gde je "plafon" i kako ce se desiti prelaz na BTC i ubiti konacno LTC.

Cestitke svima koji su izasli na 7+ u cash ili nesto drugo :)

ima li negde razuma u tvom razmisljanju o klipovima, pilicarima i podmetanjima? od Karpelesa na ovamo posmatram i smejem se...pa prica je poprilicno validna i oslikava osnovni motor ovih balona - a to je ljudska pohlepa. Kako objasnjavas da su mnogi ukljucujuci i mene imali informaciju pre 7 meseci sta ce se desavati sa LTC i gde je "plafon" i kako ce se desiti prelaz na BTC i ubiti konacno LTC.

Cestitke svima koji su izasli na 7+ u cash ili nesto drugo :)

A sta si ti tacno rekao nego sto te usralo, aj molim te cuti kad nemas nista pametno da kazes vec samo laprdas gluposti!

I sta si ti ikom rekao??? pa prleza na BTC/LTC je uvek bilo i ti si kao usao na 1.3$ aj molim te kome si ti to rekao, ja enznam kako te nije sramota da lazes!

I tih svojih 100 LTC sto si dumpovao na 7$ ma svaka cast car si, samo neznam sta ces sa tih 700$ da uradis, ja bi ih uramio

Poslednja izmena:
upozoravao na MtGox svojevremeno, savetovao opreznost, ne ulaganje vise od onog sto su ljudi spremni da izgube i nisam ohrabrivao i davao lazne nade ljudima kao neki ovde

ne radi nista samo cekaj, ovi sto su usli u dash moraju na vreme da se vrate u LTC ili BTC sa gubitkom nije ovo jednostavna prevara...

Ceo koncept BTC i kriptovaluta mozes posmatrati kao veliku i kompleksnu prevaru, e sad ko u svemu izvuce korist i povuce prave poteze u pravim trenucima...videcemo :) Ne mogu svi da zarade to zaboravljate, neko mora i da finansira zaradu nas retkih :D

upozoravao na MtGox svojevremeno, savetovao opreznost, ne ulaganje vise od onog sto su ljudi spremni da izgube i nisam ohrabrivao i davao lazne nade ljudima kao neki ovde

Ja nisam trgovao na MtGox sve sto sam pricao je moje isksutvo nakon pucanja istog i moja kocka da kupim Gox BTC koja mi se obila o glavu, tako da nemoj sirit lazi

Neko je upravo kupio 300K LTC na okcoin-u i wall je automatcki pobegao za ceo dolar gore

Poslednja izmena:
Ovo ode u ku***!!! Puko sam!!! AAAAAAAAAAAAAAA

:happy:

Nego, pored sveopšteg slavlja ovde i na šta će se sve ovaj, teškom mukom, zarađeni novac potrošiti, zanima me šta je bilo sa kobaya-om, tj. kako je prošao? Da li su možda još nekog teretili kao njega, i ako jesu, kako su prošli?

jeste hakovano, instalirali plugin "pohlepa, panika i strah" kod pilicara :D vidimo se na <2$ sa LTC

Mislim da nije to samo panika nego im se ukljuci i stop loss kada dodje do odredjene granice. Mozda je ovo long squeeze.

Mislim da nije to samo panika nego im se ukljuci i stop loss kada dodje do odredjene granice. Mozda je ovo long squeeze.

Ma veliki igraci se igraju sa LTC to i student i genijalac zna zato se licno PLASE LTC-a, a ove koje slucajno ukaki vidimo po forumu kako sire hype naravno na stranu gde su oni dumpovali ili kupili, jadno.......

BTCe je neupotrebljiv od laga. :)

Cekamo 5+.

Ma veliki igraci se igraju sa LTC to i student i genijalac zna zato se licno PLASE LTC-a, a ove koje slucajno ukaki vidimo po forumu kako sire hype naravno na stranu gde su oni dumpovali ili kupili, jadno.......
Ne znam da li si razumeo sta sam napisao... npr. ako si usao u long na 6 i cena padne na 5 automatski krece prodaja.

A long squeeze is a situation in which investors who hold long positions feel the need to sell into a falling market to cut their losses. This pressure to sell usually leads to a further decline in market prices. .

Poslednja izmena:
A jao brate ja već spreman samo da kliknem! Što mi to radiš? Kada i šta predviđaš?

ja sam na 5.2 usao sa nekoliko BTC, prosle godine sam tako trcao iz ltc u dash i obrnuto i na kraju sve :smoke: Uzmi u obzir da je thunder cenio od 5-7 dolara da ce biti LTC ove godine. I kad ovo prodje opet ce doci na tu cenu tako da ti je to sigurno. A ovo levo desno jedino da zavrsis u dolare jedino je to sigurno no kako hoces jer posle je kasno da se vracas itd. da ne bude kajanje.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno