Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
pazi samo sad da se ne preracunas ovde je tesko predvideti dno ali kad krene verovatno ce da zvizne...

usao na 0018.. mada ceo zivot pravim promasaje ;)

ma kad ces pogoditi min/max.Sve je to luda sreca.
AL bi trebalo da si ok postupio.
Bas ocekujem boom,svakog trenutka.
Ako se vratimo gore posle cemo mnogo lakse da probijemo 10 i vise

hmm nadam se da si u pravu...bar da opet dobaci do 7-8 da ne budemo u minuso dosta velikom što nismo izašli na toliko dok je moglo ;).

ali meni se čini da će ovo dole onako fino do 3-4 sutra prekosutra :trust:

Nista strasno, vratili smo se 2 dana unazad kad je i cena bila ~$5.

Nadam se da cemo nadoknaditi ova dva dana zaostatka do sutra ujutro.

hmm nadam se da si u pravu...bar da opet dobaci do 7-8 da ne budemo u minuso dosta velikom što nismo izašli na toliko dok je moglo ;).

takva racunica prijatelju ce te samo ubiti , ne valja ti to, ne valja da mislis sta bi bilo da sam ovo ili ono , to nije dobro nikako

Ti ces da mi kazes da sad dobaci do 8$,ti bi prodao?
Posle sveg ovog sto si preziveo?!

Ma vratice se opet na 0.03, samo da tetki odnese lek.

Phoenix - sad se vise ne nerviram uopšte toliko kao nekad :) malo sam navikao, samo konstatujem, dobro sam odreagovao odmah ali sam 2 puta više kliktao nego što treba pa opet nisam baš pametno izašao :D, *** to sa posla raditi nije baš sjajno

@nenadubica - he he he...pa sad verovatno i ne bih zato što ako opet dobaci do 8 onda idemo opet gore još malo valjda :D

@no name - di si no name, nema te mesecima i godinama :d

Poslednja izmena:
very_optimistic.jpg

Are you ready? :)

hahahaha :d

Ne, nisam ja rekao da ide skok nego da mi lici na first sell of. Sto naravno ne mora da znaci, jel.

Ali ja licno mislim da u najskorijem periodu idemo na 7+.

mislim da smo na dnu.Nesto mozda jos minimalno al vredi uci dok je mirno.Mislim da ce vertikala posle ovoga

Dno ne postoji, to smo vec videli. Dakle, ako vam se ne svidja trenutna cena nemojte prodavati zalihe, ali svaku nisku kupovinu koju napravite probajte da odmah materijalizujete. Par swingova i uz malo srece dobro cete se napuniti BTC-om ili dolarom, ko sta voli. Opet disciplina. Ne kockajte se sa previse. Gore-dole ide po par % u par minuta. Ovo je blagoslov za trgovce.

Opa, zanimljiv dan :)
Danas su se sigurno tresle ruke, skakali pritisci... Sledeci put kad skoci na 8$ ima da se svi istovaraju i da se udaraju nogama u dupe. Vrhunsko zastrasivanje, vrhunsko :d

snimio je neko Huobi menjacnicu??
1 BTC = 2222CNY = 357USD

edit:

sad mi jasno

In other news: China Bans ALL Stock Sales by Major Shareholders for Six Months
Now just pass a law that one can never sell any stock for less than what they paid for it.

Poslednja izmena:
Opa, zanimljiv dan :)
Danas su se sigurno tresle ruke, skakali pritisci... Sledeci put kad skoci na 8$ ima da se svi istovaraju i da se udaraju nogama u dupe. Vrhunsko zastrasivanje, vrhunsko :d

Kad ste svi woone i gledate $ cenu, koja je potpuno irelevantna. 0.06 ltc/btc je 20% vise od 48$ :)

Ja danas 100 kom izgubio pa vratio 30 :(
Dok je bio down trend lepo sam uvecavao stek, od kad je up trend puko 270 komada :(((

pa ne moze doveka da se shortuje, lepo smo vam govorili, ali....

Pa pukao je zato sto se, dok traje uptrend, radi long...a ne short. Dakle, ako si u pogresnoj valuti moras biti strpljiv i cekati dip. Tada se kupuje, a prodajes po volji. Juce sam imao desetak ulaza i izlaza sa raznim kolicinama, uglavnom je ulaz bio jedenje nekog zida kad vidim da je ostao na par hiljada, i sell odmah 3-4% kasnije...Naravno uz otvoren OK Coin ltc/cny 1min da pratim da li se kupuje i u Kini. I tako u krug...Da sam bio long svo vreme mogao sam uzeti vise, ali bih rizikovao da me ponese euforija i sad bih bio bagholder i bio bih u buli. Ovako znam da mi je cilj uvecavanje btc kolicine i u tome sam uspeo.

Poslednja izmena:
U ovom cugu ko je uradio posao sa LTC taj je kajla.

Glavno pitanje je da li ce biti jos talasa i kojih amplituda.

U ovom cugu ko je uradio posao sa LTC taj je kajla.

Glavno pitanje je da li ce biti jos talasa i kojih amplituda.

Vidis da niko nije nista uradio, na ovom dumpu skoro niko nije mogao da reaguje na vreme.... ostali koji su ostalu u BTC sad nesmeju da shortuju itd...

A talasa oko LTC ce biti jos dosta samo pitanje koji prvo ide, e to vec "niko" nezna osim autora istih :)

Koliko god gadno izgledalo, jos uvek je bolje nego pre dva dana, da o nekoj daljoj proslosti i ne govorimo...Ako se cena (odnos) ne oporavi, opet je dobro, posto bi to moglo znaciti da je poceo lep rast BTC-a. Svakako, sta je tu je. Ko je trgovao zna sta je uradio, ko je samo gledao nista mu se nije ni desilo zapravo. Sem malo adrenalina i snova o materijalno bogatijoj buducnosti

Ono sto nas mozda ceka je "synergy effect" ako BTC probije 300 i LTC nastavi rast... moguce da je i ovaj dump pokusaj ostvarivanja tog efekta jer je BTC skocio pogotovo na kineskoj berzi

Na kineskoj berzi je i bio damp. Tamo je LTC pao na 3$ dok ne na BTC-e na 5$. Ok je sve to, red je da BTC krene jer bez njega nema ni onih cifara koje cekamo. A i BTC je zbog imena i reputacije potreban da bi se digao hajp.
Sad bi trebalo da zajedno idu gore polako.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno