zile74
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 05.02.2011
- Poena
- 169
ako neces da rizikujes udji sad odma na 0.02 i posalji mi LTC u ponedeljak cu ti vratiti 20 posto vise
ide to jos malo dole 0018
ako neces da rizikujes udji sad odma na 0.02 i posalji mi LTC u ponedeljak cu ti vratiti 20 posto vise
pazi samo sad da se ne preracunas ovde je tesko predvideti dno ali kad krene verovatno ce da zvizne...
usao na 0018.. mada ceo zivot pravim promasaje![]()
hmm nadam se da si u pravu...bar da opet dobaci do 7-8 da ne budemo u minuso dosta velikom što nismo izašli na toliko dok je moglo.
ali meni se čini da će ovo dole onako fino do 3-4 sutra prekosutra :trust:
hmm nadam se da si u pravu...bar da opet dobaci do 7-8 da ne budemo u minuso dosta velikom što nismo izašli na toliko dok je moglo.
ali meni se čini da će ovo dole onako fino do 3-4 sutra prekosutra :trust:
poljubim te u g.. ako ode na 48,48$![]()
![]()
a gde ga ljubis ako ode vise![]()
mislim da smo na dnu.Nesto mozda jos minimalno al vredi uci dok je mirno.Mislim da ce vertikala posle ovoga
Opa, zanimljiv dan
Danas su se sigurno tresle ruke, skakali pritisci... Sledeci put kad skoci na 8$ ima da se svi istovaraju i da se udaraju nogama u dupe. Vrhunsko zastrasivanje, vrhunsko :d
Ja danas 100 kom izgubio pa vratio 30
Dok je bio down trend lepo sam uvecavao stek, od kad je up trend puko 270 komada((
pa ne moze doveka da se shortuje, lepo smo vam govorili, ali....
U ovom cugu ko je uradio posao sa LTC taj je kajla.
Glavno pitanje je da li ce biti jos talasa i kojih amplituda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari