cim krene btc da raste bezanija iz ltc-a!!!
A jel' zdrav pad bio sa 48$ ?
cim krene btc da raste bezanija iz ltc-a!!!
Ma kakvo povlacenje i prodaja. Svako ko bude prodao sada kukace za 10 dana, potpisujem. Samo strpljivo, ovo ce jos dosta da raste. Tek sada ce krenuti da ubrzava.
Prodajte tek kada budete zadovoljni cifrom i posle toga ne gledajte vise berzu jer cete se razocarati opasno.
A ako bude bulltrap sa indicijama pada zbog Njujorske berze jer USA duguje i samo stampa zelembace? Mislim da ce i Kina ovde da umesa prste zbog Hong Konga.Ma kakvo povlacenje i prodaja. Svako ko bude prodao sada kukace za 10 dana, potpisujem. Samo strpljivo, ovo ce jos dosta da raste. Tek sada ce krenuti da ubrzava.
Prodajte tek kada budete zadovoljni cifrom i posle toga ne gledajte vise berzu jer cete se razocarati opasno.
Javi se zmaju.
Ljudi, jeste li primetili da je trade za LTC na svim menjacnicama presisao BTC? Na bitfinex-u je par procenata veci volume sto nikada nisam video a na btc-e je skoro 3x veci.
Trza ponovo, izgleda da ce osmica da se napadne uskoro.
:dMa ajd gde ce shitcoin da presisa BTC :d
Krenulo i odustali, 7.7 je top. Izgleda da su neki agresivni botovi bili protiv. Svakako dole nece padati a gore ce otici u sledecoj rundi najverovatnije. Opusteno, ne zurimo nigde.trza ali na dole:lupko:
:d
Krenulo i odustali, 7.7 je top. Izgleda da su neki agresivni botovi bili protiv. Svakako dole nece padati a gore ce otici u sledecoj rundi najverovatnije. Opusteno, ne zurimo nigde.
na BTC-e LTC malo pada a zato divljaju PPC i NMC
kod kineza LTC skoro da stoji
Trza ponovo, izgleda da ce osmica da se napadne uskoro.
Sve sam uložio u LTC.
Ha ha ha! Većinom po 6 i upravo se osećam kao da sam povukao sir iz mišolovke i čekam da me "spuca" ova opruga po glavi...nadam se da neće.![]()
nikad ne ulazes ve u nesto sto je za 7 dana skocilo 250 %. al ako si pazario ispod 5 onda vozi.![]()
ko je u januaru debelo pazario na ispod 1.5$ neka digne ruku![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari