Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izasao sam vec sa jednim delom. U slucaju pada bar cu imati nesto $ za kupovinu.

Takodje u slucaju da ode na 10+ imaces razlog da srusis glavom zid ;)

trebao si da sacekas jos malo do 8 dolara mislim da ce to biti brzo i da ce tu biti korekcije...

mislim da se ltc uveliko koristi za arbitrazu zbog brzine. ne znam ko spamuje btc mrezu mikro-transakcijama, ali vrlo to sporo ide ovih dana! možda je to slučajnost, a možda i nije.

bitfinex je svakako u ovom naletu ltc-a bio najagresivniji! uvek je tamo cena za ltc viša nego na drugim mestima, iako tamo nikada nije bilo nekog velikog volumena za ltc. ako bih morao da nagadjam, rekao bih da ovi sa bfx-a koji već sede na 30 miliona duga (usd swapsa) istovaruju se kroz ltc na btc-e i okcoin, tj. da se vrsi distribucija tog duga kroz ltc, a sve kako bi se obezbedilo još keša za još jednu moćnu turu btc, koja cenim da će dobaciti do bar 280~330!

e sad, redistribucija tog duga znači da će mika i pera da nahebu, tj. da će na njih da taj dug istovare, prvo kroz LTC, a kasnije mislim i kroz btc.

mislim da će nakon tog skoka btc-a uslediti pokolj! greše ljudi kada misle da će u kriznim vremenima koje slede u kripto biti spas! naprotiv, u takvim vremenima kada berze pucaju i štucaju keš caruje.

Poslednja izmena:
Mali dobitak u odnosu na proslu godinu ko sad povuce pare je sto je dolar skocio sa 1.22 (ako se ne varam) na 1.08 za evro.

Ma kakvo povlacenje i prodaja. Svako ko bude prodao sada kukace za 10 dana, potpisujem. Samo strpljivo, ovo ce jos dosta da raste. Tek sada ce krenuti da ubrzava.
Prodajte tek kada budete zadovoljni cifrom i posle toga ne gledajte vise berzu jer cete se razocarati opasno.

Ma kakvo povlacenje i prodaja. Svako ko bude prodao sada kukace za 10 dana, potpisujem. Samo strpljivo, ovo ce jos dosta da raste. Tek sada ce krenuti da ubrzava.
Prodajte tek kada budete zadovoljni cifrom i posle toga ne gledajte vise berzu jer cete se razocarati opasno.
A ako bude bulltrap sa indicijama pada zbog Njujorske berze jer USA duguje i samo stampa zelembace? Mislim da ce i Kina ovde da umesa prste zbog Hong Konga.

Cao, jel ima neko da kupuje ltc ono sto se kaze uzivo? Da se ne zezam sa bankama, nego pare na ruke i zavrsena prica.

Javi se zmaju.

Ljudi, jeste li primetili da je trade za LTC na svim menjacnicama presisao BTC? Na bitfinex-u je par procenata veci volume sto nikada nisam video a na btc-e je skoro 3x veci.

na BTC-e LTC malo pada a zato divljaju PPC i NMC
kod kineza LTC skoro da stoji

Ma fontasov pump PPC i NMC-a, on nikad nije ni zapoceo LTC vec je samo uleteo, sad se malo izvukao iz LTC-a i na brzaka ima da obrne kes u PPC-u pa ako LTC nastavi rast on ce se vratiti u isti i govoriti kako ga pumpa :)

Sve sam uložio u LTC.

61812_1543152972739_1052407793_1565054_3316087_n.jpg

nikad ne ulazes ve u nesto sto je za 7 dana skocilo 250 %. al ako si pazario ispod 5 onda vozi. :D

61812_1543152972739_1052407793_1565054_3316087_n.jpg

nikad ne ulazes ve u nesto sto je za 7 dana skocilo 250 %. al ako si pazario ispod 5 onda vozi. :D
Ha ha ha! Većinom po 6 i upravo se osećam kao da sam povukao sir iz mišolovke i čekam da me "spuca" ova opruga po glavi...nadam se da neće.
:d

ko je u januaru debelo pazario na ispod 1.5$ neka digne ruku :D

Takvih prakticno nema, mozda par njih, takodje cak se i pitam koliko je torbara izdrzalo pad a da nije rasprodalo LTC ispod ove cene?

Ja sam imao nameru da dokupim LTC ali kao i dobar deo njih sam cekao da prvo BTC krene da skace pa da uletim u LTC sto se nije desilo...

Poslednja izmena:
Možda neko nešto sitno. Predugo je trajao pad. Nije moglo biti strpljenja za to. Lično sam bar 5x ulazio i odustajao sa gubitkom naravno, svaki put.
Ma da je ovo šansa da se pokriju gubici i lepo zaradi ali oprez. Ovo šzto je skočilo za par dana može da padne za par minuta.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno