Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad gledam prije manje od mjesec dana sam prodao LTC na 0.01 i cekao pad ali se on nije desio sad vidim da mi je nocas prosao order na 0.02 i sad razmisljam da kupim ponovo ako krene dole. Nadam se da je ovo samo pocetak :)

Jel postoji negde translate ovih tvojih postova? :p

Sad gledam prije manje od mjesec dana sam prodao LTC na 0.01 i cekao pad ali se on nije desio sad vidim da mi je nocas prosao order na 0.02 i sad razmisljam da kupim ponovo ako krene dole. Nadam se da je ovo samo pocetak :)

izasao sam iz dolara na 266 za sve pare ulazim u LTC neka bude i onih 7dolara po LTC-u i da malo ojaca BTC ja zadovoljan nemoj sad na dole da spominjes ;)

Jel postoji negde translate ovih tvojih postova? :p

:)

Volume Profile je moćan indikator ali treba vremena da se savlada i pravilno tumači.
Notch u VP-u je zona slabog volume-a.
Ako ceniš da je uspostavljen trend na većem tf. u startu imaš solidan risk/reward ako pazariš dip-ove u okviru notch-a na VP.

Za više info vidi tekstove i video tutorial-e od John Hoagland-a, veteran trader 30+ god. radi samo sa VP bez dodatnih indikatora.

Poslednja izmena:
:)

Volume Profile je moćan indikator ali treba vremena da se savlada i pravilno tumači.
Notch u VP-u je zona slabog volume-a.
Ako ceniš da je uspostavljen trend na većem tf. u startu imaš solidan risk/reward ako pazariš dip-ove u okviru notch-a na VP.

Za više info vidi tekstove i video tutorial-e od John Hoagland-a, veteran trader 30+ god. radi samo sa VP bez dodatnih indikatora.

primetio sam da je danas manji volume na stampu za 4000BTC nego juce, znaci li ovo da mogu da skacem s mosta ili mozda bude nesto od planiranih 100dolara pilicarenja danas:D ?

hehe busted.

Ništa ja nisam izmislio, to su standardni termini, bolje da ne pokušavam da prevedem na Srpski.
Ovi sa programiranjem imaju par standarda za prevode pa ne mogu da se dogovore.

Evo Stamp: https://www.tradingview.com/x/TuXZ5F4i/
Short-ovao sam sinoć i zatvorio order-e, realno je očekivati korekciju do nekih 250 gde Volume Profile pokazuje solidan support.
Opet, može odavde da protera top ali ne trade-ujem trenutno.

Cenim da je ono sinoć bio stop hunt, info u attach.

edit: short je sell order kad očekuješ da cena više neće gore.

Tutorial za Bitfinex: http://bitfinex101.blogspot.com/

Prilozi

• Screenshot_2015-07-05-20-48-54.png
    Screenshot_2015-07-05-20-48-54.png
    475 KB · Pregleda: 90
Poslednja izmena:
hi hi

dead cat bounce za ltc - ko kupi plakaće. :D

tvrdoglav sam, juče sam opet shortovao na 5.55.

Pa sto ne zatvori na 5 pobogu...Ne moze reversal tako odjednom, cak i da krene (a mislim da nece jos). Volume na OKCoinu-u poslednja dva dana je duplo veci na ltc/cny nego na btc/cny paru...+svi indikatori rasta zeleno+overbought juce izrazen-korekcija neminovna. Cak i sada je 5.3$ cena, trebao si to zatvarati jutros.

nisam bio pri kompu.

u kini neka trguju kinezi. :D al ozbiljno. ako ne mož da iskeširaš odande direktno na račun...onda ne treba da se vodiš time preterano.

ovo je samo početak.

Poslednja izmena:
Danas nije tako lep osećaj kao predhodnih dana. Cena lagano ide na dole. Spremio sam i šampanjac i stavio naočare, džaba... Ne miriše mi na dobro!?

Ma jok, ne uzbudjuj se. Idi negde na kupanje i uzivaj, ne gledaj cenu uopste. Mora malo i da se zaplasi raja, da prodaju novcice. Skocice to, probice top bez problema.

Danas nije tako lep osećaj kao predhodnih dana. Cena lagano ide na dole. Spremio sam i šampanjac i stavio naočare, džaba... Ne miriše mi na dobro!?

Najbolje odma popi sampanjac pa ce sve ici nekako lakse :d Slusao sam Kurajbera prosle godine u ovo vreme ista meta isto odstojanje cena ltc-a i ulozeno, isto je pricao i tada pukao sam kao guma na ceni od 0.02BTC. Nece valjda deja vu da bude ako ne uvek nam ostaje ono This time next year, we'll be Millionaires :d

Poz drugari. Odbijen mi je wire transfer STAMP => Raiffeisen sa obrazlozenjem: "Bitstamp has recently learned that the Raiffeisen Banking Group has addopted an internal policy regarding Bitcoin-related transfer.The group no longer allows transfer related to Bitcoin.As a consequence your recent withdrawal transfer was rejected by your bank and the funds have returned back to our bank account.Please provide us an alternate bank account held in your name for your withdrawal in order to receive these funds."

Da li neko ima preporuku za banku (osim intese)?

Takodje ako nekom treba BTC nek me PM-uje

Nije isto sad i prosle godine onea je cena krenula na dole, a sad na gore

Poz drugari. Odbijen mi je wire transfer STAMP => Raiffeisen sa obrazlozenjem: "Bitstamp has recently learned that the Raiffeisen Banking Group has addopted an internal policy regarding Bitcoin-related transfer.The group no longer allows transfer related to Bitcoin.As a consequence your recent withdrawal transfer was rejected by your bank and the funds have returned back to our bank account.Please provide us an alternate bank account held in your name for your withdrawal in order to receive these funds."

Da li neko ima preporuku za banku (osim intese)?

Takodje ako nekom treba BTC nek me PM-uje

opa, ovo su novi momenti. i ja imam račun u rajfajzenu, doduše nije u srbiji.

Definitivno novi momenti. Koristio sam Raiff za minimum 15 povlacenja i sad ovo...

Najbolje odma popi sampanjac pa ce sve ici nekako lakse :d Slusao sam Kurajbera prosle godine u ovo vreme ista meta isto odstojanje cena ltc-a i ulozeno, isto je pricao i tada pukao sam kao guma na ceni od 0.02BTC. Nece valjda deja vu da bude ako ne uvek nam ostaje ono This time next year, we'll be Millionaires :d
Nemoj tako. Ono je sporo padala cena tokm 365 čak iviše dana, sve do pre mesec dana kada je sve krenulo naglo, niodkuda. I ja sam jedan od kurajberovih sledbenika! Nadam se da će mo se sada opariti pa da se neviđamo neko vreme do 1,5$ za pola godine. ;)

Sada makar ide na gore za razliku od prosle godine. Prosla je bila najgora godina otkako je kriptovaluta :S:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno