I to ce za koji dan kako je krenulo.
A sve mi se cini i da necemo u skorije vreme ici opet ispod 5$ tako da ce shorteri mozda stvarno cekati sledecu godinu da kupe. Al ajde, ne mozes uvek biti pametan. Pre ili kasnije curak se okrene![]()
A nekom totalni mrak padne.![]()
Nesicu, samo pamet u glavu i ne diraj nista jos. Prosli put sam pricao ali dzaba, do 7$ su se svi istovarili. Kad je na 16$ skocio usijao mi se telefon, kukaju svi sto su prerano izasli. Znamo svi koliko je isao. Samo se Cacanin istovarao na 48$ja se razmisljam na koliko da prodam nesto, pa da kupim kad padne, mada kako sam prosli put prosao bolje da cekam i da gledam![]()
Docekasmo izgleda ali dok ne poleti i btc ne radujem se uopste. Ovo je jos sica posto me zanima da izadjem s dolarima u dzepu na kraju price.Docekasmo Saj, ide ovo na 10$ ladno, stim sto po meni bolje je LTC/BTC=0.03 i vise, da i nama svane.
Ja sam obukao sorc za kupanjenema pravila, koin je odavno u ''katelu'' .. nekolicina ljudi kontrolise desavanja, a mi mozemo samo da ''vatamo i jasemo na talasima koji ovi kitovi naprave''
skoro je ltc/btc 0.02 a meni jos bilo zao sto sam 30% svog crypto imetka zamenio u ltc kad je bio odnos 0.008![]()
Da cujem procene, 10, 15, 20, 25 ??? Dokle cekamo?
Da cujem procene, 10, 15, 20, 25 ??? Dokle cekamo?
Ja cekam 98$.Da cujem procene, 10, 15, 20, 25 ??? Dokle cekamo?
Mojne da si surov :d3.4$ hahahha XD
3.4$ hahahha XD
Mojne da si surov :d
što surov, ja uzeo na tom ltc-u 30 x više. ma i više, pojma nemam koliko je bilo sve ukupno.
no i dalje tvrdim da je đubre.
HahahahaStrucnjaci su iskusno izasli na 3,4$ , sad ostajemo mi "gologuzija"![]()
Zbog cega mislis da nije resenje? Stepenasto prodavanje je glupost, necu da obrazlazem zasto. Ustvari i mogu jednim delom. Ako sada krenes da prodajes polako bez ikakve naznake do koliko bi moglo da ide sve su sanse da ce dobar deo novcica prodati prerano. Ja to ne zelim da radim. Prodacu sve ili odjednom ili iz 2 dela, necu unapred nista da odlucujem, cekacu da vidim situaciju. 98$ je neki zamisljeni target. Opet kazem, zavisi kako se bude odvijala situacija.Necu da kazem da nema sanse jer je sve moguce, ali 0.1 je bas preterivanje...
Opet, cekati 98$ nije ni to resenje, i propustati ovakve slalome na kojima se moze znacajno uvecati broj novcica.
Mislim da je najpametnije prodavati stepenasto, ako rokne dole da se uveca saldo novcica, a i ako ripne u visine da se moze lepo naplatiti sa ostatkom...
Ma daj ,opusti se, ovo jos nije ni poceloKoje zivce ?!?!? :shock::lupko::bottle:arty::sceptic:
Nisam siguran da sam bas ja prognozirao taj odnos ali svakako se slazem s njim. 0.05 je skoro sigurno ali ne verujem da ce tu stati. Mnogo zavisi i od toga kako ce se BTC kretati. Obzirom koliko je pasivan za sada 0.1 nije nemoguce nimalo.Po meni kitovi definitivno peglaju LTC/BTC i sto kaze Saj vrlo lako moguce 0.1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari