Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
U Grckoj je ludnica nekretnine prste, sta je problem, kako doznaciti novac , e zato je krypto sad majka janja

Ja opet mislim da ako probije $10, tesko ce ga biti zaustaviti kasnije jer ce svi shvatiti u kom smeru je posao i mislim da nece biti prevelikog otpora posle. Hocu da kazem da ce biti veci otpor od $6 do 8 nego od 10 do 16. :)

A dokle moze dogurati, pitaj boga.

ja se razmisljam na koliko da prodam nesto, pa da kupim kad padne, mada kako sam prosli put prosao bolje da cekam i da gledam :p

Doceka smo Saj, ide ovo na 10$ ladno, stim sto po meni bolje je LTC/BTC=0.03 i vise;), da i nama svane.

A nekom totalni mrak padne. :D

I to ce za koji dan kako je krenulo.
A sve mi se cini i da necemo u skorije vreme ici opet ispod 5$ tako da ce shorteri mozda stvarno cekati sledecu godinu da kupe. Al ajde, ne mozes uvek biti pametan. Pre ili kasnije curak se okrene ;)

nema pravila, koin je odavno u ''kartelu'' .. nekolicina ljudi kontrolise desavanja, a mi mozemo samo da ''vatamo i jasemo na talasima koji ovi kitovi naprave'' :)

skoro je ltc/btc 0.02 a meni jos bilo zao sto sam 30% svog crypto imetka zamenio u ltc kad je bio odnos 0.008 :)

Poslednja izmena:
ja se razmisljam na koliko da prodam nesto, pa da kupim kad padne, mada kako sam prosli put prosao bolje da cekam i da gledam :p
Nesicu, samo pamet u glavu i ne diraj nista jos. Prosli put sam pricao ali dzaba, do 7$ su se svi istovarili. Kad je na 16$ skocio usijao mi se telefon, kukaju svi sto su prerano izasli. Znamo svi koliko je isao. Samo se Cacanin istovarao na 48$ ;)

Docekasmo Saj, ide ovo na 10$ ladno, stim sto po meni bolje je LTC/BTC=0.03 i vise;), da i nama svane.
Docekasmo izgleda ali dok ne poleti i btc ne radujem se uopste. Ovo je jos sica posto me zanima da izadjem s dolarima u dzepu na kraju price.

nema pravila, koin je odavno u ''katelu'' .. nekolicina ljudi kontrolise desavanja, a mi mozemo samo da ''vatamo i jasemo na talasima koji ovi kitovi naprave'' :)

skoro je ltc/btc 0.02 a meni jos bilo zao sto sam 30% svog crypto imetka zamenio u ltc kad je bio odnos 0.008 :)
Ja sam obukao sorc za kupanje ;)

Novi top u kini: 5.558$
Idemo na 6 uskoro.

Poslednja izmena:
Da cujem procene, 10, 15, 20, 25 ??? Dokle cekamo?
Ja cekam 98$.
Bez sale, ne zadovoljavajte se sicom. Sacekajte da vidimo dali ce BTC da krene. Do kraja nedelje LTC bi trebao biti na 10$, ako i BTC krene to je prava stvar. Ako ne krene onda drzte gace pa kad kome odgovara nek izlazi. Za sada je prerano razmisljati o ikakvom izlasku.
3.4$ hahahha XD
Mojne da si surov :d

što surov, ja uzeo na tom ltc-u 30 x više. ma i više, pojma nemam koliko je bilo sve ukupno. :D

no i dalje tvrdim da je đubre.

Poslednja izmena:
ko zna samo da ne bude da je Lee odlucio da popravi odnos LTC/BTC kao sto sam rekao pre nekoliko meseci (kako je krenulo jos ce da bude i 0.15 odnos) mada predvidjanja od pre mesec dana su govorila da ce ici do max 0.1, ali videcemo u svakom slucaju bice svega :)

Necu da kazem da nema sanse jer je sve moguce, ali 0.1 je bas preterivanje...

Opet, cekati 98$ nije ni to resenje, i propustati ovakve slalome na kojima se moze znacajno uvecati broj novcica.

Mislim da je najpametnije prodavati stepenasto, ako rokne dole da se uveca saldo novcica, a i ako ripne u visine da se moze lepo naplatiti sa ostatkom...

što surov, ja uzeo na tom ltc-u 30 x više. ma i više, pojma nemam koliko je bilo sve ukupno. :D

no i dalje tvrdim da je đubre.

Pa tome je i BTC djubre, LTC je jednostavno cista alternativa BTC blockchainu sa 4x brzom transakcijom .... znaci vidimo da je danas vec BTC blockchain zagusen, to je problem koji se mora resiti, resenja jos NEMA... povecavaju velicinu block-a ali to je sve samo prolongiranje... deso resenja je alternativni blockchain alt valuta, za sada JEDINO LTC ima svoje asic masine zajedno sa BTC-om i sigurnost mreze na slicnom nivou kao i BTC

To je sve sto LTC predstvalja , aletrnativu, ja na to gledam kao na drugu banku! ako se jedna zagusi tu je alternativa

ex darkcoin je nesto sasvim drugo, nejgovo vreme ce mozda tek doci, kao i jos vece pravne posledice oko suzbijanja istog, tako da je i on rizik koji moze da donese veliku zaradu jednog dana

Sad samo zivce u zamrzivac;)

Po meni kitovi definitivno peglaju LTC/BTC i sto kaze Saj vrlo lako moguce 0.1. Kinezi pokupovase celu Grcku, ode Pirej

Poslednja izmena:
Necu da kazem da nema sanse jer je sve moguce, ali 0.1 je bas preterivanje...

Opet, cekati 98$ nije ni to resenje, i propustati ovakve slalome na kojima se moze znacajno uvecati broj novcica.

Mislim da je najpametnije prodavati stepenasto, ako rokne dole da se uveca saldo novcica, a i ako ripne u visine da se moze lepo naplatiti sa ostatkom...
Zbog cega mislis da nije resenje? Stepenasto prodavanje je glupost, necu da obrazlazem zasto. Ustvari i mogu jednim delom. Ako sada krenes da prodajes polako bez ikakve naznake do koliko bi moglo da ide sve su sanse da ce dobar deo novcica prodati prerano. Ja to ne zelim da radim. Prodacu sve ili odjednom ili iz 2 dela, necu unapred nista da odlucujem, cekacu da vidim situaciju. 98$ je neki zamisljeni target. Opet kazem, zavisi kako se bude odvijala situacija.

Koje zivce ?!?!? :shock::lupko::bottle::party::sceptic:
Ma daj ,opusti se, ovo jos nije ni pocelo ;)

Po meni kitovi definitivno peglaju LTC/BTC i sto kaze Saj vrlo lako moguce 0.1
Nisam siguran da sam bas ja prognozirao taj odnos ali svakako se slazem s njim. 0.05 je skoro sigurno ali ne verujem da ce tu stati. Mnogo zavisi i od toga kako ce se BTC kretati. Obzirom koliko je pasivan za sada 0.1 nije nemoguce nimalo.

Ja sam licno ocekivao drugi scenario a to je da BTC prvi krene da raste... zato i nisam ulozio sve BTC u LTC koje sam dodatno imao...
Ali sad kad razmislim ima i smisla da kad vec BTC tavori mesecima na 200-300$ neko veci odluci da pumpa alt, pogotovo jer tu veci kitovi mogu da kontrolisu situaciju a zna se da je jedino LTC coin koji ima volum, isti je na BTC-e/Bitfinex i ima sve kineske berze!, iskreno jedino zapinje to sto coinbase nije isti uveo a i bitstamp cuti

Iskreno voleo bi da se u USA/EU izdignu manje poznate menajcnice kao sto su kraken i slicne...

Poslednja izmena:
Namerno ga prave pasivnim, i mnogo brze ide trgovanje sa LTCom

Sve ce to da bude ok ali i btc krene u nekom trenutku. Ako ne krene onda ne ocekujem da se previse oparimo.

Naso sam stiker od pre dve godine gde mi je pisalo prodaj na 0.036. Ici ce BTC ali ne mnogo, moraju da naprave LTC operativnim posto su ga srozali. Saj, malo ti da u datom trenutku imas 100 BTCa i cekas cenu za BTC

Poslednja izmena:
Jedno je sigurno, svaki put do sada kada se nesto slicno dogadjalo uvek je bilo neko iznenadjenje, uvek je bilo ono sto NIKO nije ocekivao. Prvi veliki loodi skok BTC... puf 266$, svi su ostali zateceni. Sledeci put puf 1000$, to bas niko nije mogao da se nada tako velikoj vrednosti, 4 cifre, bruka i za pomisliti... zatim LTC, otisao na 48$, s svi "gadjali" 10 i maximum 20$. Uvek je bilo iznenadjenje. Sta je sad iznenadjenje:

1. Da LTC ode na 0,1BTC... pa bas i nije, o tome se vec sad prica kao opciji, dakle 0,2-0,3 bi bilo iznenadjenje.
2. Da ode na 7-8$ i da "rokne" na 1$ i da posle padne na 0,2$ i da skroz propadne, a da "kitovi" na vreme na 0,025-0,03 izadju u BTC ( na 7-8$) i da onda napumpaju BTC na 1000$ jer je LTC postao "napusten projekat" koji je odradio svoje. Isto bi bio dosta "if -than-else" scenario i nedeluje tesko verovatan.
3. Da neka od velikih menjacnica "zapali" sa novcima, kao onomad MTGox.... bilo bi iznenadjenje, zar ne, ali smo to vec gledali :D
4. Nesto sto nismo ni razmisljali da moze biti a bude.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno