Na OK-u je pad bio jos manje izrazen...Stvarno, gledajuci cenu BTC-a na BTC-e i reakcije kad je korekcija, u pravu su oni sto u menjacnicu zove Bear TC-e
Sad gledam prije manje od mjesec dana sam prodao LTC na 0.01 i cekao pad ali se on nije desio sad vidim da mi je nocas prosao order na 0.02 i sad razmisljam da kupim ponovo ako krene dole. Nadam se da je ovo samo pocetak![]()
Jel postoji negde translate ovih tvojih postova?![]()
Volume Profile je moćan indikator ali treba vremena da se savlada i pravilno tumači.
Notch u VP-u je zona slabog volume-a.
Ako ceniš da je uspostavljen trend na većem tf. u startu imaš solidan risk/reward ako pazariš dip-ove u okviru notch-a na VP.
Za više info vidi tekstove i video tutorial-e od John Hoagland-a, veteran trader 30+ god. radi samo sa VP bez dodatnih indikatora.
Slažem se sa kolegom. Mislim da svašta nešto pametno kažeš, samo jako malo toga razumem!Jel postoji negde translate ovih tvojih postova?![]()
hi hi
dead cat bounce za ltc - ko kupi plakaće.![]()
tvrdoglav sam, juče sam opet shortovao na 5.55.
hi hi
dead cat bounce za ltc - ko kupi plakaće.![]()
tvrdoglav sam, juče sam opet shortovao na 5.55.
ovo je samo početak.
Danas nije tako lep osećaj kao predhodnih dana. Cena lagano ide na dole. Spremio sam i šampanjac i stavio naočare, džaba... Ne miriše mi na dobro!?
Poz drugari. Odbijen mi je wire transfer STAMP => Raiffeisen sa obrazlozenjem: "Bitstamp has recently learned that the Raiffeisen Banking Group has addopted an internal policy regarding Bitcoin-related transfer.The group no longer allows transfer related to Bitcoin.As a consequence your recent withdrawal transfer was rejected by your bank and the funds have returned back to our bank account.Please provide us an alternate bank account held in your name for your withdrawal in order to receive these funds."
Da li neko ima preporuku za banku (osim intese)?
Takodje ako nekom treba BTC nek me PM-uje
Definitivno novi momenti. Koristio sam Raiff za minimum 15 povlacenja i sad ovo...
Nemoj tako. Ono je sporo padala cena tokm 365 čak iviše dana, sve do pre mesec dana kada je sve krenulo naglo, niodkuda. I ja sam jedan od kurajberovih sledbenika! Nadam se da će mo se sada opariti pa da se neviđamo neko vreme do 1,5$ za pola godine.Najbolje odma popi sampanjac pa ce sve ici nekako lakse :d Slusao sam Kurajbera prosle godine u ovo vreme ista meta isto odstojanje cena ltc-a i ulozeno, isto je pricao i tada pukao sam kao guma na ceni od 0.02BTC. Nece valjda deja vu da bude ako ne uvek nam ostaje ono This time next year, we'll be Millionaires :d
Sada makar ide na gore za razliku od prosle godine. Prosla je bila najgora godina otkako je kriptovaluta :S:Najbolje odma popi sampanjac pa ce sve ici nekako lakse :d Slusao sam Kurajbera prosle godine u ovo vreme ista meta isto odstojanje cena ltc-a i ulozeno, isto je pricao i tada pukao sam kao guma na ceni od 0.02BTC. Nece valjda deja vu da bude ako ne uvek nam ostaje ono This time next year, we'll be Millionaires :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari