Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
0.25 odnos je ono sto matematika kaze da bi trebalo da se desi vremenom. Naravno ovo i nema veze s logikom tako da moze biti svasta. Ali upravu je Goran, svaki put bude neko iznenadjenje. Po meni, najgore iznanadjenje bi bilo da ostane na 5$ :d

@Saj
Stepenasto je sigurnije resenje, jer svaki hype ucaris nesto $ i povecas svoj saldo novcica, dok ovih 98$ ne znam da li ces ikad docekati.. a stepenasto mozes i sa 30% novcica da rasporedis, npr do 10$, ako stigne do tamo vec ces skontati da li je mega hype, e onda ni ne moras stepenasto nego vidis kakva je situacija pa opet deo istovaris na 20, 30$ itd..

@Saj
Stepenasto je sigurnije resenje, jer svaki hype ucaris nesto $ i povecas svoj saldo novcica, dok ovih 98$ ne znam da li ces ikad docekati.. a stepenasto mozes i sa 30% novcica da rasporedis, npr do 10$, ako stigne do tamo vec ces skontati da li je mega hype, e onda ni ne moras stepenasto nego vidis kakva je situacija pa opet deo istovaris na 20, 30$ itd..

A mozes i da krenes sa malo pa povecavas kako ide cena gore. Uglavnom je tesko predvideti panicne poteze koji uslede kod pumpa/korekcija/reversala.

Od povecavanja nema nista. Trebalo je povecavati na 1.5 ali ne smem dirati stek para, imam privatno neku frku.
Novcice nedam jeftino i tacka, nista postepeno. Ne vadi me to.
Ako bude pump lako cu da procenim kad mi je dosta. Ako ne bude onda je dzaba sve.
Onih 98 je neka moja okvirna procena. Nebih ja ni to cekao, 90 je vise nego dosta. Kako vreme bude prolazilo tako cu videti kakva je situacija pa cu se prilagoditi. Ne pada mi na pamet da sada prodajem ni novcic.

To je bilo mozda do sada, ali kako sad stvari stoje i to sto kazes moze biti malo

Istu pesmu pevamo svi vec par godina 100$ po LTC-u, da dodjemo i do 30$ pevali bi svi zajedno ovde, ja ne vidim kako moze to da skoci na 100$ ni u narednih godinu dana osim ako se ne promeni nesto na usvajanju samih kriptovaluta, ovo pump/dump i slicno od toga nema leba, sve je kocka i samo nagadjamo.

Vec smo nekoliko puta gledali to kako nema sanse ni logike da toliko skoci,ali je ipak skakalo i svaki put je bila veca cena
Pa ti vidi

Pevali bi i sa 30$, nema tu sta ali ako pump krene to je smesna cifra. Pogotovu ako uspe da probije 50$. Znamo da su cifre posle toga apsolutno nerealne za odrzati ali koga briga za to, nama samo treba cifra da se istovarimo. Na sledecem skoku ocekujem da se brdo novcica istovari. U turi posle nje ici ce i ono sto je ostalo ljudima. Posle toga ostace mnogo manje novcica u opticaju i ko zna dokle bi moglo ici. Ja se tek tada ukljucujem, kad se vecina istrese do kraja ;)
Jeste ambiciozno ali necu uopste da se zamaram do tada. Tada cemo i videti koliki su mu mozda dometi. Ja sigurno imam jace zivce od 99.99% ljudi tako da mi stvarno nije frka da cekam. Odavno sam izvukao sve sto sam ulozio, ostali su novcici, ne gori mi nigde a i ne ne patim ja za parama uopste. Ja sam skroman covek.

@Phoenix257 Bas to. Nekoliko puta je cifra isla preko svih granica koje smo zamisljali. 100$ se za btc spominjala kao u nekom SF filmu pa je otislo na 266$ kao nista. 1200$ isto, 48$ niko nije ni sanjao za LTC pre pump-a. Otud i ona moja prognoza od 100$ za proslu godinu. 650$ za ovu. Ocigledno je da od toga nema nista, da sve kasni, ali ako bude 100$ ove godine za LTC to ce biti veliki uspeh.

Poslednja izmena:
Ovaj Huobi neozbiljan sajt, malo malo pa prsnu..

Pevali bi i sa 30$, nema tu sta ali ako pump krene to je smesna cifra. Pogotovu ako uspe da probije 50$. Znamo da su cifre posle toga apsolutno nerealne za odrzati ali koga briga za to, nama samo treba cifra da se istovarimo. Na sledecem skoku ocekujem da se brdo novcica istovari. U turi posle nje ici ce i ono sto je ostalo ljudima. Posle toga ostace mnogo manje novcica u opticaju i ko zna dokle bi moglo ici. Ja se tek tada ukljucujem, kad se vecina istrese do kraja ;)
Jeste ambiciozno ali necu uopste da se zamaram do tada. Tada cemo i videti koliki su mu mozda dometi. Ja sigurno imam jace zivce od 99.99% ljudi tako da mi stvarno nije frka da cekam. Odavno sam izvukao sve sto sam ulozio, ostali su novcici, ne gori mi nigde a i ne ne patim ja za parama uopste. Ja sam skroman covek.

@Phoenix257 Bas to. Nekoliko puta je cifra isla preko svih granica koje smo zamisljali. 100$ se za btc spominjala kao u nekom SF filmu pa je otislo na 266$ kao nista. 1200$ isto, 48$ niko nije ni sanjao za LTC pre pump-a. Otud i ona moja prognoza od 100$ za proslu godinu. 650$ za ovu. Ocigledno je da od toga nema nista, da sve kasni, ali ako bude 100$ ove godine za LTC to ce biti veliki uspeh.

Opet si poceo :D

6 sati je u Pekingu, sad cemo da vidimo kad ustanu Kinezi sta dalje sledi...

Dzabe kad je Huobi vec na Maldivima :d

Poslednja izmena:
Konacno se LTC vratio u zivot, kao i odnos LTC/BTC :smoke:

Nesicu, samo pamet u glavu i ne diraj nista jos. Prosli put sam pricao ali dzaba, do 7$ su se svi istovarili. Kad je na 16$ skocio usijao mi se telefon, kukaju svi sto su prerano izasli. Znamo svi koliko je isao. Samo se Cacanin istovarao na 48$ ;)

Docekasmo izgleda ali dok ne poleti i btc ne radujem se uopste. Ovo je jos sica posto me zanima da izadjem s dolarima u dzepu na kraju price.

Ja sam obukao sorc za kupanje ;)

Novi top u kini: 5.558$
Idemo na 6 uskoro.
To je jedini pogodak... sve ostalo sam masio... pre mesec dana sam ubo( mozda i nisam... videcu) sve sto sam imao kupio na 1.7$ po komadu i sad mi lepo ne prodajem pre "moje" cifre odnosno ne menjam jedan deo dok ne vidim 0.05 odnos PA TAMAN SVE PROPALO !

To je jedini pogodak... sve ostalo sam masio... pre mesec dana sam ubo( mozda i nisam... videcu) sve sto sam imao kupio na 1.7$ po komadu i sad mi lepo ne prodajem pre "moje" cifre odnosno ne menjam jedan deo dok ne vidim 0.05 odnos PA TAMAN SVE PROPALO !

Ma kako masio? Ljudi, svi smo prsli...Jesi 2012 mogao da predpostavis da ces zaraditi toliko? Standardi se menjaju, ocekivnja takodje, ali bar mi matori rudari i bivsi rudari nemamo zasto da se zalimo. Samo nas pohlepa vodi. Potpisujem da su svi koji su u ovome od 2012 ili ranije zaradili, neki mnogo, neki manje, cak ni oni najnespretniji i najnesrecniji, ne racunajuci pokradene, naravno.

Ma kako masio? Ljudi, svi smo prsli...Jesi 2012 mogao da predpostavis da ces zaraditi toliko? Standardi se menjaju, ocekivnja takodje, ali bar mi matori rudari i bivsi rudari nemamo zasto da se zalimo. Samo nas pohlepa vodi. Potpisujem da su svi koji su u ovome od 2012 ili ranije zaradili, neki mnogo, neki manje, cak ni oni najnespretniji i najnesrecniji, ne racunajuci pokradene, naravno.
Tacno, poceo sam od nista i uzeo sam bar nesto :d i naravno jos sam u igri, hocu reci 99% ljudi je u plusu, meni je ovo extra iskustvo koje jos traje.

Nadam se, nagledali smo se već sličnih skokova i još jačih padova.

Nadam se, nagledali smo se već sličnih skokova i još jačih padova.

ma ajde bre ne zezajte.Ovo je lepa korekcija,super je ovo,da malo stabilizuje cenu.
Kad krene na gore bice mnogo manje trzavica jer korekcija je bila neminovna!
Ja sam je juce ocekivao,ali naravno nema shortovanja,rizik je veliki jer kad krene na gore,ici ce mnogo brze no pre.
Necete valjda da se razmisljate da prodate?!
Boga ljudi kupovali preko 10$ ltc, vecini treba bar 10$.
Meni cena i dalje smesna...

Ja sam taj moj 1 BTC ba berzi podmetnuo na 19 da zaustavim pad :d

ok,korekcija izvrsena,sad je vec stabilizovana cena(osim ako ne bude iznenadjenja)
Nije bilo strasno.
Prognozirao sam za juce i mislio sam da ce na 4$ da ode al fino je drusnulo na 4,5$
i dva puta bounce-nulo i sad mozete da vezete pojaseve i otvorite sampanjac i letimo dalje:):smoke:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno