Phoenix257
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.02.2005
- Poena
- 440
a da LTC dodje na pr.~70$, a BTC ostane na ~300$
@Saj
Stepenasto je sigurnije resenje, jer svaki hype ucaris nesto $ i povecas svoj saldo novcica, dok ovih 98$ ne znam da li ces ikad docekati.. a stepenasto mozes i sa 30% novcica da rasporedis, npr do 10$, ako stigne do tamo vec ces skontati da li je mega hype, e onda ni ne moras stepenasto nego vidis kakva je situacija pa opet deo istovaris na 20, 30$ itd..
Pevali bi i sa 30$, nema tu sta ali ako pump krene to je smesna cifra. Pogotovu ako uspe da probije 50$. Znamo da su cifre posle toga apsolutno nerealne za odrzati ali koga briga za to, nama samo treba cifra da se istovarimo. Na sledecem skoku ocekujem da se brdo novcica istovari. U turi posle nje ici ce i ono sto je ostalo ljudima. Posle toga ostace mnogo manje novcica u opticaju i ko zna dokle bi moglo ici. Ja se tek tada ukljucujem, kad se vecina istrese do kraja
Jeste ambiciozno ali necu uopste da se zamaram do tada. Tada cemo i videti koliki su mu mozda dometi. Ja sigurno imam jace zivce od 99.99% ljudi tako da mi stvarno nije frka da cekam. Odavno sam izvukao sve sto sam ulozio, ostali su novcici, ne gori mi nigde a i ne ne patim ja za parama uopste. Ja sam skroman covek.
@Phoenix257 Bas to. Nekoliko puta je cifra isla preko svih granica koje smo zamisljali. 100$ se za btc spominjala kao u nekom SF filmu pa je otislo na 266$ kao nista. 1200$ isto, 48$ niko nije ni sanjao za LTC pre pump-a. Otud i ona moja prognoza od 100$ za proslu godinu. 650$ za ovu. Ocigledno je da od toga nema nista, da sve kasni, ali ako bude 100$ ove godine za LTC to ce biti veliki uspeh.
Opet si poceo![]()
To je jedini pogodak... sve ostalo sam masio... pre mesec dana sam ubo( mozda i nisam... videcu) sve sto sam imao kupio na 1.7$ po komadu i sad mi lepo ne prodajem pre "moje" cifre odnosno ne menjam jedan deo dok ne vidim 0.05 odnos PA TAMAN SVE PROPALO !Nesicu, samo pamet u glavu i ne diraj nista jos. Prosli put sam pricao ali dzaba, do 7$ su se svi istovarili. Kad je na 16$ skocio usijao mi se telefon, kukaju svi sto su prerano izasli. Znamo svi koliko je isao. Samo se Cacanin istovarao na 48$
Docekasmo izgleda ali dok ne poleti i btc ne radujem se uopste. Ovo je jos sica posto me zanima da izadjem s dolarima u dzepu na kraju price.
Ja sam obukao sorc za kupanje
Novi top u kini: 5.558$
Idemo na 6 uskoro.
To je jedini pogodak... sve ostalo sam masio... pre mesec dana sam ubo( mozda i nisam... videcu) sve sto sam imao kupio na 1.7$ po komadu i sad mi lepo ne prodajem pre "moje" cifre odnosno ne menjam jedan deo dok ne vidim 0.05 odnos PA TAMAN SVE PROPALO !
Tacno, poceo sam od nista i uzeo sam bar nesto :d i naravno jos sam u igri, hocu reci 99% ljudi je u plusu, meni je ovo extra iskustvo koje jos traje.Ma kako masio? Ljudi, svi smo prsli...Jesi 2012 mogao da predpostavis da ces zaraditi toliko? Standardi se menjaju, ocekivnja takodje, ali bar mi matori rudari i bivsi rudari nemamo zasto da se zalimo. Samo nas pohlepa vodi. Potpisujem da su svi koji su u ovome od 2012 ili ranije zaradili, neki mnogo, neki manje, cak ni oni najnespretniji i najnesrecniji, ne racunajuci pokradene, naravno.
Crveno jutro, OKcoin predvodi pad.
Nadam se, nagledali smo se već sličnih skokova i još jačih padova.
Ja sam taj moj 1 BTC ba berzi podmetnuo na 19 da zaustavim pad :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari