Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
samo klikći ltc student . :D

meni na onom finexu ne prolaze orderi neki zbog baga izgleda. mutav sam kliktao i prodavao na 3.7 $ + .

prošlo tek nešto.

Poslednja izmena:
Pa nije ni student lud da prodaje sad kad raste ;)

ja sam nakon vece kupovine 15.1. ove godine definisao unapred, na 3-4$ prodajem 33%, na 7-8$ prodajem 33%, ostalo kako god da izadje nakon toga ne zanima me :)

Lud je...prodaje ali i kupuje nazad...dok moze, doduse ne puno, 300-400
Sad si i ti poceo na sitno da se zezas. Mada jes fino skocio za jedan dan, vreme je da se slegne malo. Bitno je da kupis opet na vreme ;)

Sad si i ti poceo na sitno da se zezas. Mada jes fino skocio za jedan dan, vreme je da se slegne malo. Bitno je da kupis opet na vreme ;)

Kupio sam srecom na vreme...Mislim na 14.06. Ovo sad je samo pitanje vece ili manje zarade, ja zaradu merim btc-om, mada je mozda pametnije da gledam $...Retko trgujem $ parovima pa ne mogu da se prebacim odmah...

Realno, veca ti je zarada u dolarima nego u coinima. Kad se jedan brecne skoci i drugi tako da cena u dolarima vise varira od medjusobnog odnosa. Naravno, pitanje je sta je tebi cilj, vise love ili vise btc-a. Ja sam skontao da ti zelis vise btc-a da napravis.

Realno, veca ti je zarada u dolarima nego u coinima. Kad se jedan brecne skoci i drugi tako da cena u dolarima vise varira od medjusobnog odnosa. Naravno, pitanje je sta je tebi cilj, vise love ili vise btc-a. Ja sam skontao da ti zelis vise btc-a da napravis.

Robujem starim navikama...Kada sam poceo da se kockam (citaj trgujem) na BTC-e menjacnici, tada je $ volume i za btc a pogotovo za ltc bio smesan, dok su ltc/btc i svi ostali /btc parovi imali pristojan volume. Kasnije su se stvari promenile, pojavile se i druge menjacnice itd., ali sam nekako navikao da sve gledam kroz vrednost btc-a. Videcemo sta "Greece Hype"-ri misle da urade i da li ce u tome uspeti, ali ako se pokrenu, btc ce poleteti a za ltc nisam siguran da ce tada da raste. Tako da mi je ideja da vozim ltc dok je u rastu prema btc-u.

Poslednja izmena:
33m3m9g.png

:D

imam još par ispod pozicija, bolje da ne pokazujem, smoriće se ovi siromasi.

Robujem starim navikama...Kada sam poceo da se kockam (citaj trgujem) na BTC-e menjacnici, tada je $ volume i za btc a pogotovo za ltc bio smesan, dok su ltc/btc i svi ostali /btc parovi imali pristojan volume. Kasnije su se stvari promenile, pojavile se i druge menjacnice itd., ali sam nekako navikao da sve gledam kroz vrednost btc-a. Videcemo sta "Greece Hype"-ri misle da urade i da li ce u tome uspeti, ali ako se pokrenu, btc ce poleteti a za ltc nisam siguran da ce tada da raste. Tako da mi je ideja da vozim ltc dok je u rastu prema btc-u.
Ako krene, krenuce i jedan i drugi. Ali ako krene onoliko koliko se nadamo svejedno je u cemu si ;)

i btc sam iznad 255 shortovao, da ne bude da je samo ltc odličan trejd. :D

inače, ne preporučujem nikome da trguje na finex-u ltc. tržište je vrlo nelikvidno, zamasi idu samo tako. samo za iskusne.

a po meni ltc jeste mrtvi konj. ovo samo pred polovljenje. posto od forka btc-a nema nista, ovo su kapiram poslednji trzaji. mogli su da se nadaju samo da ce da povecaju btc blokove na 8 mb, pa ovo da uistinu bude za mikro transakcije, ali jok.

nema nista od tog filma.

Poslednja izmena:
Pilicari samo se nadam da ce neko da vam pomuti lonce jer ste obican cancer crypto sveta.... :d

sva nagadjanja se vade iz guza kako vama odgovara, nula tu ima logike ili statistike

cilj vam je samo da stvarate hype i paniku jer ko vampiri zivite na istom, e to je 100% realnost pilicara

Poslednja izmena:
naprotiv, ja obezbedjujem likvidnost kad je najpotrebnija. to sto naplaćujem to skupo...to je druga priča. :D

drugim rečima, ti treba likovima poput mene i studenta da zahvališ što u nekom od onih naleta na 100 $ nije direktno otišao na 0 btc. :D

ali ima vremena. prvo 300 ložiona, pa 100. :D

btw, koliki je sada ltc blockchain? 1 mb na svakih 2.5 minuta je štancanje samo tako. :D

Poslednja izmena:
Od tradera respect za Thundera,ostalo nagadjanje...
POzdrav druze!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno