Moze li mali savet za one koji su prosle godine kupili gomilu LTC za vise od 10 ? :wave:
Može i za one koji su kopali i nisu prodavali kad je bio više od 10, ja sam jedan od njih
Moze li mali savet za one koji su prosle godine kupili gomilu LTC za vise od 10 ? :wave:
Pa tumacim samo na osnovu order booka na sell strani Stampa, ne secam se kad je bio ovako tanak.. Ovo bi se moglo iskoristiti za jedan lep bum cene.. Ne znam za ostale berze jer ne mogu da se cimam preko fona.. Uglavnom moj sell stavljen na 257, prognoza da ce dostici do srede.. Al mozda gresimnema bas nekih pozitivnih vesti u skorije vreme.
Pa tumacim samo na osnovu order booka na sell strani Stampa, ne secam se kad je bio ovako tanak.. Ovo bi se moglo iskoristiti za jedan lep bum cene.. Ne znam za ostale berze jer ne mogu da se cimam preko fona.. Uglavnom moj sell stavljen na 257, prognoza da ce dostici do srede.. Al mozda gresimnema bas nekih pozitivnih vesti u skorije vreme.
Ono sto je dobro kod BTC-e je da od njih mogu dobiti invoice kao da kupuju neku uslugu/robu i da zato uplacuju pare a to ih banke bas nemogu spreciti... bar ne odma
Ako trazite savet od coveka koji je kopao i nije prodavao na 48$ (citaj: od mene), shebali ste se u startu
Cuvajte dok ne ode preko 10$, nema vam druge.
Skoro svaki rally posle brekaout-a trougla je krenuo u Asia kill zone. Verovatno Kinezi napuštaju Shanghai stock market pre nego što pukne balon i evo vraćaju se u crypto.
Kod Šveđana je XBT ETN danas treći po volume-u.
Cini mi se da je ovaj skok posledica ocekivanja kripto zajednice da ce se ponoviti scenario iz 2013 a ne posledica znacajnijeg izvlacenja novca...
tako je.
neće niko izvlačiti novac preko btc-a kada je cela zemlja u blokadi. trebaju mi pare moje iz banke da bih kupio btc?
pa ne.
Da li ce dostici 10 ove godine ?
ima logike to sto pises ali ipak su to grci spekulacija im je nacin zivota, tamo nema zdravog razuma odavno, evropa ih dugo izdrzava...
Nema logike. Pare iz njihovih banaka oni nece videti jako dugo vremena. Ko stigne sad da izvuce na bilo koji nacin je na konju, ostali mogu da se poljube u dupe kao sa starom deviznom stednjom. Dobice je jednog dana. Ako imaju ikakve sanse da izvuku pare kroz btc uradice to sigurno.prekinuo sam order na stampu da izadje u dolare na 252 i posle 30 sekundi ipak je prosao order samo fali sad da ne stignem da udjem ponovo u BTC ispod ove cene do veceras :wall:
ima logike to sto pises ali ipak su to grci spekulacija im je nacin zivota, tamo nema zdravog razuma odavno, evropa ih dugo izdrzava...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari