Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto se tice grcke izgleda da svi servisi sto operisu sa online fiatom je blokiraju, niko ne zeli da radi sa neplatisama.... i da rizikuje
Znaci sta god imao iza cega stoji garant Grcka to je pod znakom pitanje, iskreno PRAVA mera da jednog dana ljudi skontaju pravu vrednost crypto valuta!

Poslednja izmena:
Za pilicare : samo me ove cene i odnosi zaninaju, vidimo se tad ;)
ae4f0c7d87625d51038525ac998edfc5.jpg

grci kad ih izbace iz evro zone umesto drahme uvedu bitkoin :d

Nece kod njih biti ni priblizno tako zestoko kao kod nas sto je bilo jer
1. nemaju sankcije
2. imaju more (u smislu brodarstva, trgovine, turizma)

Ma da to je ona fljoskula da svi trgovci zarade, samo neznam na kome :)

Pa da, i ja se pitam odakle će se namaći vrednost, celo vreme to pitam i niko da odgovori.

Što se tiče "pilićara" i trgovaca, kupiš LTC za 9€, prodaš za 10€, to je med i mleko, naspram ovoga:

Skoči LTC (kao što neće), na 100 €, prodaš nekom čoveku. Posle par dana, vrati se na "nulu", tj. u najboljem slučaju 1-2€. Zove te čovek, kaže ti, ojadio si me. Ništa batice, to ti je kapitalizam, šta da ti radim.

Izgleda da samo reboot i ja imamo obraza i hrabrosti, nekog razuma, šta se dešava sa "druge" strane. (da opet neko ne razume pogrešno :D, ja jesam u plusu, reboot nije)

Ali dobro, to the moon. Sve je ružičasto, sve je predivno, sve je u duginim bojama.

Grci, koji su dovoljno u kanalu, zbog svojih grešaka, da ulažu u kriptovalute!!!??? Niste normalni, majke mi.

Pretpostavimo da u ulože LTC, znate biće to 100€, časna reč, ne brinite. Šta da rade, u međuvremenu dok čekaju godoa, kad su dali za LTC? Da sede skrštenih ruku? Da im možda posle poručite, ako nemate hleba, jedite kolače!? Udarilo Vam je sve ovo u glavu previše, samo se nadam da je sunčanica.

ma koji vi, koga ti to predstavljaš?

Verovatno ove što imaju Maserati-je? misli.gif

Ja sam prestao da kukam kad sam se oslobodio balasta...a ti samo gledaj kako ti se Maserati pretvorio u Logana, a za koji mesec i u Trabanta, ako mu se desi neki pump :)
ti ako hoces da se provozas javi ne treba nam pump :)
Čas treba, čas ne treba pump, izgleda da ni sami ne znate šta hoćete. dunno.gif

@sam633
Cryptovalutama se jedino moze zamerit to sto su neki ocekivali brzi bum i upotrebnu vrednost, sad vidimo da to ide tesko i sporo
Ali govorit da je danas ili sutra crypto svet umro ili umire ne da je smesno vec je zargon pilicara

Sad to sto se dobar deo gubi pare, neki nemogu da cekaju pa iskacu dok se neki bogate, bas i za to su krivi pilicari barem oni veci koji su napumpali cenu da se ovi ispeku :d

Nista ja tu nenormalno nevidim, samo volim da prizivam pilicare povremeno, mora malo :)

Zar stvarno neko misli da ce siroke narodne mase Grcke da kupuju bitcoin?
Hajde malo razmislite..

Jutros bilo i na cnn-u

150629154754-greece-bitcoin-780x439.jpg

Edit: Sad vidim da je već kačeno.

Poslednja izmena:
ltc me iznenadio, ali ne zatvaram poziciju sa gubitkom nikad iako sam trenutno u minusu nekih 400 $. doći će na moje, iako ću verovatno morati da se načekam...

i da, ovo je onaj pump o kojem maštate već dve godine. :D

Poslednja izmena:
E kad sam i ovo cuo sad mogu i da umrem
;)

Ps

Ovo nije pump, ovo je samo zagrevanje

Poslednja izmena:
ne verujem da će se btc održati iznad 300, ali ajde, loži se. :D

bar sam btc uzeo na vreme. gledam na btc-e...neko baš agresivno ide sa orderima...

Poslednja izmena:
Sta Njujorška berza propusta nije ni svestna. Nego koja je cena?

pa biće i toga. rekoh već, ovo sad što se dešava apsolutno ne isključuje ne 200, nego 100.

mislim da to što ltc vuče btc nije dobar znak, već samo da se preliva iz jednoga u drugoga. btc/usd par ti je glavni pokazatelj za to koliko je svezeg kesa u igri.

btc je bas slabo skocio.

hehe, a kao ltc ima neki support na 4.20. sve sami travari, imaju fix na 420 u svim kombinacijama. ;)

Poslednja izmena:
Pa dobro lako će da dostigne 200 bar na kratko kad u nekom peak-u istresu par desetina hiljada kad odluče da je dosta...jel bilo 32 pa 2 pa onda 266 pa 40 pa onda 1150 pa 300nešto? :)

Btc ce poceti da skace tek kad LTC dodje na svoju normalnu vrednost od oko 10$ u odnosu na 260 za BTC

ekspresno mi se minus smanjio na 200 $. :D

(i sad razmišljam koliko je zapravo strpljenja, hladne glave i svega potrebno za trgovinu. sasvim sam uveren da bi u mojoj situaciji pola foruma kliktalo kao pomahnitalo - a ja sam fazon ladan kao spricer. još ću i zaradim :D)

Poslednja izmena:
Do cetvrtka lagano prelazimo ~$5,5 LTC.

Pa procentualno kad se pogleda, nije ovo ni mali skok. Sa $1 na $4,5 = 450%. Bitcoin da je skocio 450%, tj sa onih $200, sad bi bio $900. ;)

Jutro. Sta sam propustio?
Jel prsla Grcka? E ***, skocio ltc opet, bas mi zao :d:d:d
Do veceras moze i petarda da padne kako je krenulo.

Kazem jos juce, krecu Grci polako u shopping :D. Mogao bi LTC da predje 10 usd u narednih par meseci, pa da se cashoutujem kao covek. Sad se setih onih prica iz 2013-te, kupujte ltc vise nikad nece ici ispod 0,03, dobro je da vas tada nisam poslusao :).

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno