Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
zatvoricu ga kada kupim. short pozicija se zatvara kupovinom novcica, posto sam ih pozajmio da bih prodao. tu razliku ja moram da u nekom trenutku nadoknadim.

sto vise padne cena to ce meni vise para jer ce mi manje trebati da kupim.

Poslednja izmena:
OK To je suprotno od onoga sto ja radim pa me zbuni. Ma da na kraju je isto. Ja sam sve prodao 294..sad mi prošao order za pola na 284.. nebi voleo da više pada ;)

poranio si, tek je pocelo da pada...i tek smo probili 288...kao sto rekoh, cenim da ce do 278 ici. mozda cak i malo nize.

Poslednja izmena:
poranio si, tek je pocelo da pada...i tek smo probili 288...kao sto rekoh, cenim da ce do 278 ici. mozda cak i malo nize.

Neznam. Zato sam kupio samo za pola, za slučaj da se obistni tvoja prognoza.
Možda si i ti trebao kupiti za neki iznos. Prodao si na 296 to je odlična razlika, da ne zažališ a ako ne padne a imao si šansu dobru.
Ništa ti ja ne sugerišem. Znaš ti šta radiš :) . Čisto razmena mišljenja. Baš me zanima kako će se ovo razrešiti. Ja očekujem ponovo atak na 300 :)

Poslednja izmena:
vidim i hidden bearish divergence koji se moze kompletirati za 2 nedelje, a to nije dobro za long term. mislim da se nismo sa stotkom pozdravili jos.

Poslednja izmena od urednika:
Meni ovo lici na zestok pump preko 300 u narednim satima bas zato sto sve izgleda kao da se sprema pad...

i ja počinjem da mislim da je to bilo to.

što će reći da je ovo bio jedan veliki bull trap. nismo uspeli čak ni 300 da probijemo. ne kažem da možda neće biti još jednog pokušaja da se do desi, ali ovo izgleda baš slabo.

neka se spremi stotka.

Poslednja izmena:
Ja sam se spremio za stotku, našao sam i šlem :)

P.S. Sto je ovako mrtav Bitstamp? Volume je ocajan

Poslednja izmena:
706 i zadrži novcice ;)

0.00814, BTC 272$

Dobar predlog, evo 0.0069/299 ;)

Neko odrzava LTC, jedino stampedo BTC moze kratkorocno spustiti LTC....

inace Genijalac:
LTC: 0.000
BTC: 100$
:d

ltc je odsvirao svoju pesmu...sada sledi samo lagano umiranje uz po koji koprc...volume sve manji i manji, cak su i kinezi shvatili...pump je prosao...0.0094 je bila sjajna prilika za izlazak.

smes li se kladiti, naucnice? :)
i upamti kad btc dostigne ~3000$+ i ltc ce biti itekako skup, a svoja mastanja i frustracije usled gubitka na ltc zadrzi vec jednom za sebe (preboli to , idemo dalje) :)

Ne bi se ja kladio da je ltc propao ni pod kojim slucajem.
Tako ste pricali i za monero...
Bla,bla,nije ni cudo kad ima takav wallet a sad?!Sta sad?!
Svi ste znali da ce gore? Jeste...
Ltc ce neminovno gore,visestruko i bez da ide btc u 1000+$
Samo ne kad neko hoce.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno