Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
1485.gif
svaka cast na proceni danas...cekam squeeze da izletim, sada ce mi i 250 biti dobro :)

slabije

:D

ja nista ne diram do 210. ako 210 pukne, eto nas na 130 vrlo brzo.

Moracu u trenutku dosade da skupim i parafraziram sve tvoje prognoze.
Onako ugrubo cenim, da ako si se njima vodio ti nikad nista nisi ni kupio ni prodao ni zaradio, samo delis savete ovde i pametujes.
Iskreno se ne secam, kada si nesto i kljucnuo, a da je bilo prethodno najavljeno.
Sve su ti kupovine i zatvaranja posle boja citirane.

Nemam nista protiv toga, jer iskreno ne slusam tvoje savete, ali par puta sto sam ispratio, da te neko slusa, kukala mu majka.

slobodno.

znas kako se potresem kad neko na benchu ima neki problem sa mnom.

Nikakav problem sa tobom nemam, samo mi nije jasno sa kolikom dozom samopouzdanja prognoziras, kao da ti je to neka opsesija i kao da si dobar u tome.
Znas da u nekim trenutcima stvarno mislim da ti namerno poturas ovde ljudima "tipove" koje ni sam ne odigras.
Sto se tebe tice ti znas najbolje svoj saldo, ja u to ne ulazim, samo mi je zao tvojih "pilicara" koji te slepo slusaju i grickaju note prateci tvoje prognoze.
Mada i njih vidim da je sve manje, ostali bez koina.

Ako probije 210 ide brzo na 130. How yes no..... To se iz aviona vidi, stavite odmah sve na to, all in. A posle mu se zahvalite kako dolikuje.

Shvatas li ti da tebe mozda neko i slusa i igra kako ti pricas, covece, mozda se poigravas sa necijim parama i sudbinom tako olako.

moji pilićari... :D

pa nisam znao da ih imam, neka se jave!

projektuješ malo. razumem da ste nervozni, al' šta se to mene tiče?

a za to da me možda neko sluša i gubi pare...pa to mi je urnebesno. kad su ovde ljudi pucali po 20 k eura na ltc (a tad je bio 10 $) onda su neki pričali da ih čuvaju i da ih zbog tih mudrih saveta treba još čašćavati pečenjem. :D

Poslednja izmena:
Vise je pogodio od onih što su prosle godine pricali da ce LTC otici do 100 $ u roku od godinu dana.

moji pilićari... :D

pa nisam znao da ih imam, neka se jave!

projektuješ malo. razumem da ste nervozni, al' šta se to mene tiče?

Koji mi? Nisam JA nervozan, vidis da ti pisem najnormalnije. Za druge obrati se drugima.
Samo silno gresis sa prognozama, a nadmen si kao da si izmislio bitkoin.
Plus na svakoj strani ovoga topica te ima u proseku 3 puta.

Koji mi? Nisam JA nervozan, vidis da ti pisem najnormalnije. Za druge obrati se drugima.

Opusti se kolega, mi kad smo TAMO bili neki nisu znali sta je BTC, kad sam sedeo kod drugara gde je jedna 5870 kopala 1.3 btc dnevno...
Umesto 150$ ode na 265...
Moj ti je savet ne posluj sa nekima odavde ni slucajno, bices prevaren kao nekolicina kolega.
Pozdrav.

eto, od svih ljudi koji ovde lupetaju gluposti ti baš mene našao da prozivaš.

mislim, stani u red, znaš koliko ih je ovde što me smaraju. ne znam da li je do moje nadmenosti ili što im se ne sviđa ono što kažem.

koji god da je problem - mene to ni najmanje ne zanima. reši to sam sa sobom.

edit: ili još bolje...vratite se TAMO, i tamo nemojte da poslujete sa nekima odavde. :D

Poslednja izmena:

Ha ha tako istinito, ee vala neka je neko rekao :)

Evo moje zapažanje, ako uopšte nekoga zanima. :D

tako treba. i ja opet cekam 250. :D

Ovde je čekao da skoči na 250.

Samo dva posta (ukupno) i nekih 5 sati kasnije, sledi komentar da ništa ne dira do 210, a ako prođe 210, ide i do 130...

Kako god okrene, pogodiće 100%, ili u prvom ili u drugom komentaru.
To se zove ''dupla šansa''. :d
I u svakom slučaju u nekom trenutku može da bude: ''Eto, jesam li vam rekao...'' ;)

Mada moram da priznam da me njegov komentar danas kada je btc bio na oko 260, odvratio od kupovine u tom trenutku, a odmah posle je krenuo pad.

Zbog toga, a i inače, nemam ništa protiv nikoga ovde i svi neka pišu šta misle i neka prognoziraju za svoju dušu, a ja ću filtrirati i koristiti te informacije i prognoze kako se meni čini u datom trenutku (što i ostalima preporučujem, mada je većina iskusnija od mene na berzi).

:wave: samo nek' je veselo :type:

sve ode u qrc, shitsi bese nije imao ovakve probleme?
Kad se samo sjetim koliko su *****li po cryptsy-ju, kako je scam itd... a nikad nisu imali ovakvih problema. Bter je drugi put hakovan. Prvi put sam uspio da izvucem sve, a sad cemo da vidimo sta ce biti.

Poslednja izmena:
odlično zapažanje dr watson!

najbolje da otvorite novu temu i onda skupite moje komentare i onda se međusobno raspravljate i diskutujete šta je pisac hteo da kaže...

oh wait, pa to je ova tema. :D

Evo moje zapažanje, ako uopšte nekoga zanima. :D

Ovde je čekao da skoči na 250.

Samo dva posta (ukupno) i nekih 5 sati kasnije, sledi komentar da ništa ne dira do 210, a ako prođe 210, ide i do 130...

Kako god okrene, pogodiće 100%, ili u prvom ili u drugom komentaru.
To se zove ''dupla šansa''. :d
I u svakom slučaju u nekom trenutku može da bude: ''Eto, jesam li vam rekao...'' ;)

Hvala, mene zanima a mrzelo me da pisem.

Ceze....

Poslednja izmena:
Najzalosnije je to sto se ceo cryptoworld drzi na dve staklene noge, tj. na btc-e i craptsy... ako neko od njih sledeci bude pukao, mozemo da kupimo prnje i da se razilazimo...

odlično zapažanje dr watson!

najbolje da otvorite novu temu i onda skupite moje komentare i onda se međusobno raspravljate i diskutujete šta je pisac hteo da kaže...

oh wait, pa to je ova tema. :D

E baš ti tenkiju. :d

Ima tu kod mene u lokalnoj kladionici jedan lik, koji je tamo inventar inače...koji god rezultat da dođe on kaže da je baš to rekao da će biti ili pomislio, ali eto, uglavnom nije i odigrao. A najglasniji je.
Meni je jasno da ima ljudi koji moraju na neki način da se istaknu u društvu, koja god da je tema. Verovatno ima za to i neki stručni naziv u psihologiji, ne znam kako glasi...i meni je to ok...njihova lična stvar.

Međutim, ako pišeš javno, očekuj i javnu kritiku. ;)
A kritika može biti i pozitivna i negativna, ako nisi znao, samo se jednim imenom zove ''kritika'' (što se vidi i iz mog ''zapažanja'', ko hoće da gleda). :)

U ovoj temi se diskutuje o cenama i kretanju btc-a i ltc-a na berzi. Ti si pisao o tome, a neki od nas diskutuju o tvojim pisanjima, koji se tiču tih cena, znači i ove teme.
Nisam primetio da se neko raspravlja, svi komentari su skroz na mestu...po mom skromnom mišljenju...i tvoji i onih koji tebe komentarišu. I nećemo se raspravljati, ali diskutovati sigurno hoćemo, jer su forumi za diskusiju i izmišljeni. Zato se inače i kaže ''diskusija na forumu'', a ne ''raspravka''.

Eto...malo si me inspirisao.
Ništa lično. :D
Ne bih više ''diskutovao'' na ovu temu, da neko ne pomisli da se ''raspravljam''.
Uživaj. ;)

iskreno, znajuci ko je iza btc-e, kako je krenuo kao projekat, koliko para su uzimali dnevno (200-300k usd) u odredjenim momentima, i kako su do sad resavali probleme, male su sanse da se njima to desi, jer ipak su to iskusni hakeri koji su krenuli sa drugom idejom u projekat ;) Sad sta rade i kako rade i zbog cega rade, mogu samo reci da to rade iz hobija, posto su pare vec zaradili. Onog momenta kad se promeni vlasnik, a to je elegantni izlaz za trenutne vlasnike, ja cu da ih batalim jer vise necu imati poverenja.

disklejmer: ni u jednu berzu ne treba imati 100% poverenje, kad ne radite nista, koine nazad u svoj wallet! :)

Poslednja izmena:
E baš ti tenkiju. :d

Ima tu kod mene u lokalnoj kladionici jedan lik

opet priče iz kladionice...

problem i jeste možda što se krećete po takvim mestima i u takvom društvu. ljudi ovde dolaze isključivo kako bi čuli od nekoga da li će gore ili dole.

najmanje njih briga za mišljenje, oni bi sve na gotovo, i procenu, i ako je moguće da neko klikće umesto njih! pa akd ja kažem da čekam 250 $ i stavim smajli odmah oni skoče! briga jnih sto ja u dva posta lepo iznesem sta uistinu mislim o svemu ovome.

i onda se meni kaže da pripazim malo šta pričam, jer će me neko poslušati! haha! pa kamo sreće da su me poslušali. slušati znači razumeti, to je proces jedan. nije dovoljno da pročitaš šta ja kažem u jjednom postu i da skačeš kao pomahnitao kad ti ne prodje tiket!

kad sam rekao da mi nije zao sto je reboot pukao 20 k eur jer je slusao odavde likove koji su mozda za to vreme istovarivali svoje ltc-ove i pili na njegov račun - to je značilo baš to. hebiga, ako si ulozio toliko i nadao se drugacijem rezultatu...pa ko ti kriv kad nemaš mozga.

a sad odoh da spavam.

lep pozdrav

Poslednja izmena:
Ja nisam ovde procitao vise tacnih prognoza od genijalcin@23 (iako naravno niko ne moze 100% sve da ubode). A vi imate problem, pa ne shvatate da postoje kratkorocne, i dugorocne prognoze. A vi bi da ih kombinujete i vadite iz konteksta kako vama odgovara (posle bitke naravno) samo da time kao pokazete da je neko u krivu da bi se vi bolje osecali jer ste preskocili dobru trgovinu. Uostalom vec sam pisao jednom o ovome i to bas ArrowSat-u i naveo i primere ali dzaba.

Trolujete bez ikakve potrebe, oteracete ljude od kojih korisne stvari mogu da se cuju, i da se nauci ponesto.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno