svaka cast na proceni danas...cekam squeeze da izletim, sada ce mi i 250 biti dobro
svaka cast na proceni danas...cekam squeeze da izletim, sada ce mi i 250 biti dobro
slabije
ja nista ne diram do 210. ako 210 pukne, eto nas na 130 vrlo brzo.
slobodno.
znas kako se potresem kad neko na benchu ima neki problem sa mnom.
moji pilićari...
pa nisam znao da ih imam, neka se jave!
projektuješ malo. razumem da ste nervozni, al' šta se to mene tiče?
Vise je pogodio od onih što su prosle godine pricali da ce LTC otici do 100 $ u roku od godinu dana.
pišeš gluposti. i moja stvar što pišem i koliko pišem.
Koji mi? Nisam JA nervozan, vidis da ti pisem najnormalnije. Za druge obrati se drugima.
Samo silno gresis sa prognozama, a nadmen si kao da si izmislio bitkoin.
Plus na svakoj strani ovoga topica te ima u proseku 3 puta.
Koji mi? Nisam JA nervozan, vidis da ti pisem najnormalnije. Za druge obrati se drugima.
Samo silno gresis sa prognozama, a nadmen si kao da si izmislio bitkoin.
Plus na svakoj strani ovoga topica te ima u proseku 3 puta.
Ha ha tako istinito, ee vala neka je neko rekao![]()
tako treba. i ja opet cekam 250.![]()
Kad se samo sjetim koliko su *****li po cryptsy-ju, kako je scam itd... a nikad nisu imali ovakvih problema. Bter je drugi put hakovan. Prvi put sam uspio da izvucem sve, a sad cemo da vidimo sta ce biti.sve ode u qrc, shitsi bese nije imao ovakve probleme?
Evo moje zapažanje, ako uopšte nekoga zanima.
Ovde je čekao da skoči na 250.
Samo dva posta (ukupno) i nekih 5 sati kasnije, sledi komentar da ništa ne dira do 210, a ako prođe 210, ide i do 130...
Kako god okrene, pogodiće 100%, ili u prvom ili u drugom komentaru.
To se zove ''dupla šansa''. :d
I u svakom slučaju u nekom trenutku može da bude: ''Eto, jesam li vam rekao...''![]()
Najzalosnije je to sto se ceo cryptoworld drzi na dve staklene noge, tj. na btc-e i craptsy... ako neko od njih sledeci bude pukao, mozemo da kupimo prnje i da se razilazimo...
odlično zapažanje dr watson!
najbolje da otvorite novu temu i onda skupite moje komentare i onda se međusobno raspravljate i diskutujete šta je pisac hteo da kaže...
oh wait, pa to je ova tema.![]()
E baš ti tenkiju. :d
Ima tu kod mene u lokalnoj kladionici jedan lik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari