Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
15 minuta rezolucija je za brz keš i day trading. da trguješ na onim suludim 20x levaregima. :D

nama strpljima što baratamo većim ciframa poptuno beskorisno.

svi čekaju da vide na koju će stranu trougao, meni ovo miriše na false breakout.

toliko.

Koji je target za 6h H&Sh i kad?

15 min je sasvim ok za setup (konsultujući veći tf. naravno), BoT model radi fino. Triple bottom on 0.7 fib retrace, bullish divergence pa zatim bullish pennant i breakout.
Ne mora 20x, može i 10 ili 3.3x a može i samo pazar.

Deluje kao prepump, retrace pa idemo još narednih dana.

,)
https://twitter.com/btcdrak/status/566189749837500416

Poslednja izmena:
pa cenim da je ovaj skok verifikacija onog patterna sto sam dao pre mnogo strana. desno rame je na 239.

target je na oko 150.

lep pozdrav

i koliko vi sami imate poverenja u vase teorije i znanje? mislim novcano, sa koliko se igrate? :)

Fino se drži tu malo ispod $250, u toku konsolidacija... idemo na $280 po mojoj proceni.
Toliko puta se odigrao ovakav scenario u poslednjih par meseci da više niko i ne komentariše :).

pa sve je ovo vec vidjeno, tek kad "prebaci" ~350$ idemo ozbiljnije gore

nista od onog mog h&s patterna, to je invalidirano definitivno.

sad ce napad na long term resistance koji je na oko 260~270.

a sto se tice long term-a...bice dobro ako ove godine dostigne 500.

Poslednja izmena:
nista od onog mog h&s patterna, to je invalidirano definitivno.

sad ce napad na long term resistance koji je na oko 260~270.

a sto se tice long term-a...bice dobro ako ove godine dostigne 500.

Apsolutno nista ne znaci ako dotakne 500$, kada bi mu prosecna godisnja cena bila 200-250$.
Bitcoin nema ni s od stabilnosti, kao ni sve druge kriptovalute i to je ono sto me UZASNO nervira.

Mic po mic dodjosmo do 250 neki brzinski pump do 300?
Misljenje?

cryptsy ima te bugove...cesto se pojave ekseri i nagore i nadole a da se u stvari nisu desili. Zabaguje im se ponekad pa se pojavi order za buy ili sell gde mu mesto nije pa zezne statistiku. Ako si dovoljno brz mozes se ovajditi. Gledam support na btc-e i vidim da do 0.0066 ima samo 45K ltc-a, sto je kikiriki...

A sta si sa dolarima uradio?

Pa kupio btc. Kad je bio ppc pump bili su strahoviti skokovi/padovi i suludi volume pa me je to nateralo da udjem u igru. Nisam se bog zna kako ovajdio ali me je pokrenulo da udjem u igru. Nvc pump sam propustio, nisam kupio na vreme, poceo je btc pump pa sam resio da rizikujem sa delom u nmc-u i ostatkom u btc-u. Ltc mi je trenutno najneperspektivniji coin, odnosno ocekujem ponor da bih ga kupio, pod uslovom da btc ne pocne da pada ponovo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno