Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Opaaaa, gadna neka zverka. Znas li gde si pokupio to?

Opaaaa, gadna neka zverka. Znas li gde si pokupio to?

Na srecu nije moj racunar u pitanju ali radim na odrzavanju pa sam se zadnjih 10 dana vec par puta susreo sa tim. Uglavnom su se svi korisnici zarazili otvaranjem attachment-a koji je poslan sa sumnjive adrese. Ono sto sam jos povezao i sta je zajednicko za sve slucajeve jeste da napada samo drzavne institucije :D za sad ih uglavnom antivirusi tipa Kaspersky, Symantec, NOD ne prepoznaju kao pretnju ali ruku na srce...zasto otvarati sumnjivi attachmen koji sam primio sa nepoznate adrese.

jel trguje neko na btc-e sa vecom kolicinom ltc-a da udruzimo snage i razmenimo iskustva da nebi hebali jedni druge bez potrebe a da toga nismo ni svesni :) ako ima takvih nek sa jave na pm....radi dogovora o saradnji :)

zavisi sta ti mislis da je veca kolicina ltc, a i tesko bi se dogovorili sta u momentu raditi :) bilo bi prodaj, kupi, prodaj...

Lol najpametniji :d
Ja bih kupovao jos, nikad dosta novcica.

zavisi sta ti mislis da je veca kolicina ltc, a i tesko bi se dogovorili sta u momentu raditi :) bilo bi prodaj, kupi, prodaj...

al ako radimo na razlicitim menjacnicama onda nebi smetali jedni drugima

@saj ja jos kupujem ispod 0.008

Ja za dolare. Trenutno sam napravio malu pauzu dok ne resim neke stvari a posle se nadam da nastavljam po starom.

Moj jedan prijatelj, pomorac /kog sam ja nagovorio da majnuje/ početkom 2013g prikupio je bio lepu sumu BTC-a ali nije hteo da proda ni kada je bio 1200,a kada su počeli padovi govorio sam prodaj, nije po gotovu hteo. Govorio bi "Necu vala sad kad nisam do sad, vratiće se"
Nismo se odavno ni čuli ni videli i danas me na tel. pita:
"Sta je sa MtGox-om, nemogu da ga nadjem, hteo bi da prodam one moje bitcoine" :D:D

zahebao ti se drugar epski.
nadam se da mu nisu ostali na menjacnici.

Nego sta nego su mu ostali. Ali dobro, ko zna za sta je to dobro. Bitno je da se on ne sekira uopste, verovatno i doceka da mu vrate. Nego, gde je on nestao kad godinu dana nije u toku uopste?

Nego sta nego su mu ostali. Ali dobro, ko zna za sta je to dobro. Bitno je da se on ne sekira uopste, verovatno i doceka da mu vrate. Nego, gde je on nestao kad godinu dana nije u toku uopste?

Sve mu ostalo. Sa pula ja automatski prebacivao na gox. Mislim da je preko 20 btc-a nezna ni on tacno. Pomorac je on. Tek se vratio nakon 18 meseci kuci. bgj

Sto mu ne kazes da odradi jos bar jednu turu putovanja pre nego sto pogleda cenu? Sada nije vreme za prodaju, bolje da se nije vracao. Taman da prodje jos neko vreme i da se vidi kako i koliko ce se vracati ono s gox-a. Nije to izgubljeno.

znam da volume ne potvrdjuje ali nije potvrdjivao ni pre prethodnog skoka....zanimljiva poklapanja....

http://prntscr.com/62l6j0

Ja sam odavno prestao to i da komentarisem. Videli smo do sada sve.

Budite oprezni sa Cryptsy menjačnicom. Nešto se čudno događa. Nikako da mi legnu neka sredstva koja sam još jutros poslao u menjačnicu.

Zastoj pred buru??
Hoćemo li ovo opet videti 160-180

Zastoj pred buru??
Hoćemo li ovo opet videti 160-180

Koliko je realno neupotrebljen BTC kao ideja i realizacija, sad mi i 120$ deluje veoma izvesno.
Jedno je zelja drugo je realnost, pomirio sam se sa cinjenicom da od ovoga nece jos neko izvesno vreme biti nista (1-2 godine po mom misljenju).

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno