@Student Zaboravio sam da te pitam, po kojoj ceni si kupio ltc?
Rekao sam ja lepo da treba kupiti na vreme, nije 1.5$ uopste bilo mnogo onda kad sam ja uzimao.
Pa zar nisu rekle stepenice da nece zadugo preko 300$, kako sad ovo?
Sve su prognoze pale u vodu, gdje su oni sto su cekali da ce opet ispod 180$ :d
@cacanin
@goldi
Garant su pre nego su mirno legli da spavaju kliknuli u poslednjem trenutku BUY na 277$, i eto posrecilo im se.
Znate da sam bas nesto iskreno razmisljao da zbog nekih ovaj forum treba da promeni ime u LOV i RIBOLOV.
(izuzetak je thunderdome koji decko zna da cita i tumaci i rezonuje trejderski, i ne hvali se mnogo).
@Thunderdome-u skidam kapu zaista a ovi stepenicari pilicari naci ce opet nesto da bude da su pogodili, vidim samo sevaju nekretnine od njihovog znanja.
Ako smem da primetim jos uvek nije preko 300. To sto je izvirio par dolara nista ne znaci.
5$ apsolutno nista ne znaci, ne razumem to da sad neko da bi bio dobar trgovac treba da ubode sve u dolar?
Dovoljan je info da ce stici cena u nekom rasponu od 280-310 svejedno, dovoljno za uspesnu trgovinu.
Samo noobare jure sam vrh i samo dno, jer to ne moze niko da ubode.
Sve su prognoze pale u vodu? Koje prognoze? bas me zanima
nema potrebe nekoga nazivati pilicarem... forum je takav, saren, i rijetko svi isto misle. to nije razlog za vrijedjanje neistomisljenika.
razumijem neko "drugarsko ujedanje" i "podbadanje", ali vrijedjanje je ispod granice dobrog uskusa.
Pa sta su ti pricali i kako su varali... nisi pratio forum druze moj. Nikad nikoga nisam vredjao niti pocinjao bilo kakvu svadji ili rasparvku.
Pa nije isto 280 i ako dobaci na 350 posle otvaranja.Citam forum i ne vidim da je ista oroceno do leta vec da ce doci do 280-290 u ovom rastu. Sto se i desilo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari