Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rekoh ja , kako sam osetio gde idemo sa BTC, sad vidim gore i pametnjakovici se javljaju, verovatno kupili po 220 sad videli 270 pa da prodaju "maglu" !

$295 bitfinex...

BTC / LTC [cena, menjacnice, kupovina i prodaja]

Meni prosli orderi sto sam sinoc turio. Sad sam rasprodao ostatak, ostalo jos malkice cisto ako ripne jos malo gore pa cu i to da zavaljam. :)

EDIT: Otisla i poslednja tura na 298$ :D

Poslednja izmena:
Pa zar nisu rekle stepenice da nece zadugo preko 300$, kako sad ovo?

Sve su prognoze pale u vodu, gdje su oni sto su cekali da ce opet ispod 180$ :d

@cacanin
@goldi

Garant su pre nego su mirno legli da spavaju kliknuli u poslednjem trenutku BUY na 277$, i eto posrecilo im se.

Znate da sam bas nesto iskreno razmisljao da zbog nekih ovaj forum treba da promeni ime u LOV i RIBOLOV.
(izuzetak je thunderdome koji decko zna da cita i tumaci i rezonuje trejderski, i ne hvali se mnogo).

Sad se bas pokazalo da lupetanje po forumu nema smisla ;)
Isto tako ovi sto su cekali da LTC padne ispod 1$ sad su bas eto odlucili i kupili su po najnizoj 1.5$ mislim ono smejsno skroz, nit se hvalim kad nesto zaradim ni kad izgubim jednostavno ovo je berza nekad gubis nekad zaradis, ima ljudi koji su iskusniji i koji zaradjuju fino, ali velika je vecina u minusu, odnosno da bi jedan zaradio drugi mora gubiti to je osnovno pravilo...

Kada se podvuce crta, jedino ko je imao 100% pogodaka je cerkica od pmfrulez koja je rekla da ce sve da se zeleni :D

No svako ima ovde svoju racunicu, ja nit se stidim sto sam prodao na 260-270 nit sam u minusu :) Propustio sam svoju sansu da budem malo bogatiji medjutim propustio sam i sansu da budem siromasan :D

što bi se stideo, kupićeš kasnije po 150 :)

;)

@cacanin
@goldi

Garant su pre nego su mirno legli da spavaju kliknuli u poslednjem trenutku BUY na 277$, i eto posrecilo im se.

Znate da sam bas nesto iskreno razmisljao da zbog nekih ovaj forum treba da promeni ime u LOV i RIBOLOV.
(izuzetak je thunderdome koji decko zna da cita i tumaci i rezonuje trejderski, i ne hvali se mnogo).

@Thunderdome-u skidam kapu zaista a ovi stepenicari pilicari naci ce opet nesto da bude da su pogodili, vidim samo sevaju nekretnine od njihovog znanja.

;)

@Thunderdome-u skidam kapu zaista a ovi stepenicari pilicari naci ce opet nesto da bude da su pogodili, vidim samo sevaju nekretnine od njihovog znanja.

nema potrebe nekoga nazivati pilicarem... forum je takav, saren, i rijetko svi isto misle. to nije razlog za vrijedjanje neistomisljenika.
razumijem neko "drugarsko ujedanje" i "podbadanje", ali vrijedjanje je ispod granice dobrog uskusa.

I ja prodao deo...samo nisam siguran da je bilo pametno..možda dogura ovo još dosta više :trust: ko to zna sad...

Pa dobro, on gleda kroz dolare, većina nas sentimentalno kroz BTC. Napravio je pozitivnu razliku u dolarima i sa te strane nije pogrešio. Naći će neku novu ulaznu tačku u jednom trenutku. Bespotrebno ovde postoje neke tenzije, neka nam svima ova godina bude uspešna, pa ćemo lako sa razlikama u stavovima.

Ako smem da primetim jos uvek nije preko 300. To sto je izvirio par dolara nista ne znaci.

tI Si malo kasnije ustao :d kad sam ja pogledao bitstamp bio je 305$ dovoljno da se kaze da je presao 300$ e sad hoce li nastavit preko 300 ili ce se vratiti to ce stepenice da kazu :D :D :D

5$ apsolutno nista ne znaci, ne razumem to da sad neko da bi bio dobar trgovac treba da ubode sve u dolar?
Dovoljan je info da ce stici cena u nekom rasponu od 280-310 svejedno, dovoljno za uspesnu trgovinu.

Samo noobare jure sam vrh i samo dno, jer to ne moze niko da ubode.

Sve su prognoze pale u vodu? Koje prognoze? bas me zanima

Poslednja izmena:
5$ apsolutno nista ne znaci, ne razumem to da sad neko da bi bio dobar trgovac treba da ubode sve u dolar?
Dovoljan je info da ce stici cena u nekom rasponu od 280-310 svejedno, dovoljno za uspesnu trgovinu.

Samo noobare jure sam vrh i samo dno, jer to ne moze niko da ubode.

Sve su prognoze pale u vodu? Koje prognoze? bas me zanima

One prognoze kako stepenice kazu da nece do ljeta preko 300$ kako ce se do marta drzat oko 200$, o ono vec sada doguralo do 300$, citaj malo forum :d
Citaj izjave veliki umova bench-a :d

Citam forum i ne vidim da je ista oroceno do leta vec da ce doci do 280-290 u ovom rastu. Sto se i desilo.
Kao i sto se desilo kada je receno da ce pasti ispod 200, kao sto se desilo i kada je onomad isao do 450.
Pratim ja sve, ali vas ne kapiram prozivate ljude, dok oni odradjuju dobre trgovine i zaradjuju.
I ono sto je najgore od silnih prozivki pravi se shum pa mnogi i ne mogu da procitaju nesto pametno kada su prognoze u pitanju.

Poslednja izmena:
nema potrebe nekoga nazivati pilicarem... forum je takav, saren, i rijetko svi isto misle. to nije razlog za vrijedjanje neistomisljenika.
razumijem neko "drugarsko ujedanje" i "podbadanje", ali vrijedjanje je ispod granice dobrog uskusa.

Pa sta su ti pricali i kako su varali... nisi pratio forum druze moj. Nikad nikoga nisam vredjao niti pocinjao bilo kakvu svadji ili rasparvku.

Pa sta su ti pricali i kako su varali... nisi pratio forum druze moj. Nikad nikoga nisam vredjao niti pocinjao bilo kakvu svadji ili rasparvku.

od kako sam usao u ovu pricu, na ovom sam forumu. bez obzira na broj postova, tu sam. citam svakodnevno.
znam tacno koga si i zasto etiketirao. bas zato ne mislim da je ok na taj nacin ih vrijedjati.

ljudi imaju svoje stavove, svoj nacin razmisljanja, trgovanja i predvidjanja. ne moras ih nuzno slusati niti prihvatiti. u tome i jeste car foruma. sarenilo u kojem ima mjesta za sve.

******ski je da se vrijedjamo, to hocu reci.

Citam forum i ne vidim da je ista oroceno do leta vec da ce doci do 280-290 u ovom rastu. Sto se i desilo.
Pa nije isto 280 i ako dobaci na 350 posle otvaranja.
Ja u ovakvim vremenima ne smem da trgujem, rizik je prevelik, ekipa koja ovo radi ima plan da otme pare samo je pitanje od koga, ovo sto je na berzi malo ostalo ili novim ovcicama.
Meni je logicnije da su spremili pare i da od otvaranja prve americke berze naprave baloncic koji treba da ima dovoljno dug vremenski rok da ameri krenu da pisu o tome, ubace malo para na menjacnicu, zarade nesto, dodju novi ameri da zarade i oni a onda da im veliki uvale malo BTC-a i ostalih govana (nadam se LTC) da cuvaju par meseci ili godina.
Ako nije to u pitanju ide Genijalcev scenario i tu vec treba imati novcice na berzi jer ce tonuti jako brzo a camaca za spasavanje ce biti jako malo.
U principu Genijalac ce biti u pravu samo je pitanje kroz koje vreme, nedelju dana ili par meseci :)

Daleko od toga da su svi ovde sveznajuci iako neki umeju da se predstavljaju tako ali nije ni vreme ni mesto za ovakve price. Ajmo malo o ceni i trgovini.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno