Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja isto tako uvek posle znam šta je trebalo :)

edit: mislim na predpredhodni post.

A nešto mi deluje, za razliku od entuzijazma u ovo vreme prošle godine, većina jedva čeka da izvuče iz ovoga šta još može i zauvek zaboravi na sve.

Poslednja izmena:
ma biće još skoka ja mislim, taman da iskopano zavaljam. dosta mi je trgovine za sad. :D

taman će još skočiti da svi pomisle da je to to, da je ovo dno dna i da kupe. cenim do tamo 250~300. u narednih par nedelja.

ali bunar će biti još veći. po meni ovo ima snage da padne ispod 100.

Poslednja izmena:
sto se tice bitstampa, mogao bi da ide već na 500 no nedaju kinezi mamu im ..... :)

Ovaj LTC je stvarno shitcoin.
Kada BTC pada on isto pada ili nemrda, Kada BTC raste svi beze od njega i kupuju BTC i on pada opet naravno. Njesra, nema mu spasa ;)

Ma kakav pump, presporo ovo ide za pump. U svakom slucaju korekcija cene je odlicna kad ide na gore tj. u zeleno ;)

ma biće još skoka ja mislim, taman da iskopano zavaljam. dosta mi je trgovine za sad. :D

taman će još skočiti da svi pomisle da je to to, da je ovo dno dna i da kupe. cenim do tamo 250~300. u narednih par nedelja.

ali bunar će biti još veći. po meni ovo ima snage da padne ispod 100.

Ovo ti je mislim greška geniojalcinooo. neca nazad vise :D

E ovaj put iskreno navijam za finalni pad... pa pump polako od marta, stabilno...

Meni april opet deluje kao odlican mesec za skok mada i ovaj prosli je bio odlican pa nista. Izgleda da sam ja posebno raspolozen s lepim vremenom :d
Ja iskreno i zelim dobar pad i bas nisku cenu do marta. Samo kriza i konstantni minus moze da bude najava pravog skoka. Ovo sad je cisto mesetarenje.

[/B]
Ovo ti je mislim greška geniojalcinooo. neca nazad vise :D

to isto su rekli i šeici arapski. rekli "ma nema šanse da barel nafte padne ispod 100 $ nikada više". kad ono preko noći 50 $. sad se češu. :D

moraju da umru svi shitcoini da bi krenuo neki ozbiljan rast. sad su svi na grbači bitcoina.

ko je juce kupio na 150-170 taj sad treba da je zadovoljan....ali znajuci kakvi smo ljudima je i to malo

Row, row, row your boat,
Gently down the stream.
Merrily, merrily, merrily, merrily,
Life is but a dream.

Prodao u piku na oko 190, nisam docekao 170, sad cekam izvlacenje :(

pa kako ljudi prodajete kada padne ispod 200?

imali ste toliko vremena da prodate kad je bio 300~400, a vi našli sad da prodajete na ispod 200, tj. na samom kraju ovoga trenda...niste mi jasni. samo razmislite kolikom se riziku izlažete i radi čega, tj. kolike dobiti moguće.

imali ste toliko vremena da prodate kad je bio 300~400, a vi našli sad da prodajete na ispod 200, tj. na samom kraju ovoga trenda...niste mi jasni. samo razmislite kolikom se riziku izlažete i radi čega, tj. kolike dobiti moguće.

***, kad smo pale cega vec :( sta sad cekam pa sta bude. Nadao sam se onom padu od ispod 150$

I ja se pitam sta sam radio skoro cele prosle godine :d?! Čekao da polako sve potone i nešto malo sam prodao pre par meseci...ko noj kad zabije glavu u pesak...a sad je zaista zayebano..

Jesam priznajem...delić sam prodao krajem 2013 i nešto još manje početkom prošle i onda sam se udaljio od ovoga previše, dosta mi je bilo stresa pre toga.. A ostalo već znamo, sve potonulo ;)

Pa da bi kupili kad padne na 100, jesi reko da ce pasti ispod 100$ :)

Ma daj... I da je pao na 100$ neki bi cekali da padne jos jer je jelte downtrend. A kad bude uptrend onda vredi kupiti jer bude kasno uz obavezni reversal. Kako god da okrenes dupe vam je pozadi. Sta god da uradis pogresices i bar trojica pametnjakovica ce ti ovde reci da si pogresio. Jedino sto se menja su pametnjakovici koji likuju, cas jedni, cas drugi :)

A sada ozbiljno.. :p
Ja mislim da je ovo uzlazna putanja. Naravno uz neophodne dipove.
Ma da treba oprez, jer ovo je borba titana /citaj kitova/ koji mogu prevladati jos u oba pravca,
Na bitstampu podizanje cene za 10$ sa 4-5k traje satima, a kontraš sa 1000 btc vratiti je na početn za usekubdu.

Malo se ljudi dopunili sad ce lagano mic po mic do 300$ i tu ce se cekat drugi krug.

A sada ozbiljno.. :p
Ja mislim da je ovo uzlazna putanja. Naravno uz neophodne dipove.
Ma da treba oprez, jer ovo je borba titana /citaj kitova/ koji mogu prevladati jos u oba pravca,
Na bitstampu podizanje cene za 10$ sa 4-5k traje satima, a kontraš sa 1000 btc vratiti je na početn za usekubdu.

Ma uzlazna putanja na periodu od 24h, sad ne znam sta zakljuciti ozbiljno iz toga, posebno sto je up bio 30%. Nerealno sve.
Ima da cucim i cekam. pojavice se neko ****** i onda opet tras o pod.

PS. Nego kod kineza cena nije mrdnula ni 1 juan za skoro sat vremena? WTF?

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno