- Učlanjen(a)
- 16.06.2003
- Poena
- 440
prodao, sad moze opet u bunar. 😀
ma kakvi pump, obicna korekcija. nista se nije promenilo.
prodao, sad moze opet u bunar. 😀
Treba im kes za kinesku novu godinu 🙂
ma biće još skoka ja mislim, taman da iskopano zavaljam. dosta mi je trgovine za sad. 😀
taman će još skočiti da svi pomisle da je to to, da je ovo dno dna i da kupe. cenim do tamo 250~300. u narednih par nedelja.
ali bunar će biti još veći. po meni ovo ima snage da padne ispod 100.
[/B]
Ovo ti je mislim greška geniojalcinooo. neca nazad vise 😀
Ja sam takodje izasao na 190 i iz sebi nepoznarog razloga sam uplovio opet u LTC vode 🙁
pa kako ljudi prodajete kada padne ispod 200?
imali ste toliko vremena da prodate kad je bio 300~400, a vi našli sad da prodajete na ispod 200, tj. na samom kraju ovoga trenda...niste mi jasni. samo razmislite kolikom se riziku izlažete i radi čega, tj. kolike dobiti moguće.
pa kako ljudi prodajete kada padne ispod 200?
imali ste toliko vremena da prodate kad je bio 300~400, a vi našli sad da prodajete na ispod 200, tj. na samom kraju ovoga trenda...niste mi jasni. samo razmislite kolikom se riziku izlažete i radi čega, tj. kolike dobiti moguće.
A sada ozbiljno.. 😛
Ja mislim da je ovo uzlazna putanja. Naravno uz neophodne dipove.
Ma da treba oprez, jer ovo je borba titana /citaj kitova/ koji mogu prevladati jos u oba pravca,
Na bitstampu podizanje cene za 10$ sa 4-5k traje satima, a kontraš sa 1000 btc vratiti je na početn za usekubdu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari