- Učlanjen(a)
- 16.06.2003
- Poena
- 440
prodao, sad moze opet u bunar. 
ma kakvi pump, obicna korekcija. nista se nije promenilo.
prodao, sad moze opet u bunar.
Treba im kes za kinesku novu godinu![]()
ma biće još skoka ja mislim, taman da iskopano zavaljam. dosta mi je trgovine za sad.
taman će još skočiti da svi pomisle da je to to, da je ovo dno dna i da kupe. cenim do tamo 250~300. u narednih par nedelja.
ali bunar će biti još veći. po meni ovo ima snage da padne ispod 100.
[/B]
Ovo ti je mislim greška geniojalcinooo. neca nazad vise![]()
Ja sam takodje izasao na 190 i iz sebi nepoznarog razloga sam uplovio opet u LTC vode![]()
pa kako ljudi prodajete kada padne ispod 200?
imali ste toliko vremena da prodate kad je bio 300~400, a vi našli sad da prodajete na ispod 200, tj. na samom kraju ovoga trenda...niste mi jasni. samo razmislite kolikom se riziku izlažete i radi čega, tj. kolike dobiti moguće.
pa kako ljudi prodajete kada padne ispod 200?
imali ste toliko vremena da prodate kad je bio 300~400, a vi našli sad da prodajete na ispod 200, tj. na samom kraju ovoga trenda...niste mi jasni. samo razmislite kolikom se riziku izlažete i radi čega, tj. kolike dobiti moguće.
A sada ozbiljno..
Ja mislim da je ovo uzlazna putanja. Naravno uz neophodne dipove.
Ma da treba oprez, jer ovo je borba titana /citaj kitova/ koji mogu prevladati jos u oba pravca,
Na bitstampu podizanje cene za 10$ sa 4-5k traje satima, a kontraš sa 1000 btc vratiti je na početn za usekubdu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari