Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
U svakom slucaju treba im pomoci ako nista drugo ostati kod njih znamo ih od nule, i sad bi trebalo namerno pumpati. Vidim vec su neki na BTCe poceli da pljuju. Treba nam i Stamp i BTCe ako mislimo da crypto zazivi

Kakav je to cold storage koji može da se cedi?
Ja sam mislio da to "postoji" samo na goxu

U svakom slucaju treba im pomoci ako nista drugo ostati kod njih znamo ih od nule, i sad bi trebalo namerno pumpati. Vidim vec su neki na BTCe poceli da pljuju. Treba nam i Stamp i BTCe ako mislimo da crypto zazivi

Ma mora doci ozbiljna kompanija koja ce otkupiti neki sajt i ponuditi garancije, BEZ TOGA nema ozbiljne price!!!!
Realno oko sigurnosti se NISTA nije promenulo, jedino sto sledeci put moze biti gore daleko

Kakav je to cold storage koji može da se cedi?

Pa sta mislis da je howallet 20K BTC, pa on se puni prazni a ti cedis, kad iscedis, neko iz cold storage napuni hotwallet a ti opet cedis isti... i tako dok ne iscedis sve

zasto ovo akzem jer su bitstamp upozorili da se neso cudno desava pre gasenja sajta da ih nisu upozorili PITANJE da li su oni sami bili svesni da neko cedi hotwallet

od pucanja mtgox ima gomila manijaka koji sedi i analizira blockchain 24h i cim nesto cudno primete objave na reddit-u i ako je problem jave berzi koja je u problemu, tako su i sa redita javili bitstampu tu noc

Poslednja izmena:
Da ali na goxu je bilo i mnogo vise btca. Ako ste ozbiljni i imate savesti ostacete u igri ovako su lopovi kao i ovaj sto je je maznuo 19K, nadam se da ce ga uhvatiti jer to jedino moze stati na put kradji, jer to po zakonu spada u teske kradje, recicete da jos nije nista zakonom regulisano ali tip ce staviti u dzep tudjih 5milki

Da ali na goxu je bilo i mnogo vise btca. Ako ste ozbiljni i imate savesti ostacete u igri ovako su lopovi kao i ovaj sto je je maznuo 19K, nadam se da ce ga uhvatiti jer to jedino moze stati na put kradji, jer to po zakonu spada u teske kradje, recicete da jos nije nista zakonom regulisano ali tip ce staviti u dzep tudjih 5milki

Kod Gox se 98% radi o delimicnom inside job- nekog ko je nekom otkrio ceo sistem... i eto prokleta murija i japan za sata CORAK
Ovde ako je tacno da su putem RND greske uspeli da otkriju kljuceve onda je skoro 100% da je klasican hacker ako se zastitio i nije pravio greske tesko ce ga uvatiti

Mada slazem se ja bi bas voleo da koji dolija i to ne policiji vec mafiji

Od nule ih znamo. Kad su se jos raspitivali sta je to bitkoin :)

Ako su se izvukli iz svega ovoga i nastavili da rade, ja skidam kapu, ne jednu nego sve koje imam... Ovako tezak udarac, ovo je stvarno...
Samo dokaz da su Mt.GOX ipak bili klasicni pljackasi.

Bukvalno tako, dopisivali se sa ljudima, gledali prve rigove S.......a ... ! Pisao sam mu malopre, zasluzio je toplu jagu ;)

Naravno da treba a ne pljackase poput Minta, Vircurexa, Gox-a ....

Stigao update za bitkoin vidzet i odmah ukinut sa liste stamp...

heheheh sad se lepo vidi udario je bitstamp wall-ve od po 1-2K BTC na buy/sell ne zele da ljude uvati panika... jer u panici napustaju berzu

Kako bi sad legao jedan bearwhale sa 30.000 btc-a da spusti cenu na $200ish pa da pokupujemo ko ljudi

Mislim da sad ne treba ni kupovati ni prodavati... mnogo rizican period... moze i na 350 a Bogami i na 160.

Ja koliko vidim bitstamp je cementirao cenu da ne ode gore .... mozda i da krene dole isto ce odraditi

Ma nista btc pao ispod 300 i to je to neko se dokopo preko noci para ko blata i aj cao

Bitstamp je procenio da im panika sad najmanje treba, postavili zidove i spremni su da gube po koji procenat a mozda i zarade, samo da bi stvorili vid stabilne cene, jer tako se nece stvarati panika i povuci veci deo BTC-a i $ sa istog

Takodje izgleda da nema insiderskih informacije o nelikvidnosti cim nema veceg dumpa na drugim berzama

Poslednja izmena:
Bitstamp je procenio da im panika sad najmanje treba, postavili zidove i spremni su da gube po koji procenat a mozda i zarade, samo da bi stvorili vid stabilne cene, jer tako se nece stvarati panika i povuci veci deo BTC-a i $ sa istog

Da bas se to dogadja odma si dobro procjenio ;)

So Bistamp have the cash reserve or BTC to replenish those 19k coins that
they lost. But how?

A little bit of assumption here, I do not think bitstamp or any exchange
holds assets of BTC in large quantities. Definitely not 13% of total bitstamp
coins.

Therefore, it is reasonable to say that bitstamp has to come up with the
coins some how and QUICK.

Bitstamp won't trade on Chinese exchanges and definitely not Bit-E. Bitfinex
is their only choice.

Look at the abnormal volume profile of large market buy orders at exactly
18:30 UTC yesterday and the day before. It is clear this is a large buy order
and not short covering (bitfinex short swaps didn't' go down) In addition,
the total sum of volumes for green bars during this period comes out to be
about 13k.

Shortly after those movement, bitstamp is open the very next day. Just
connecting the dots here, even imaginary ones.

ibankbitcoins

Moguce ali ja pre mislim da je slovenac pametan i da ima 5% mozga, prodao bi deo bitstampa nekom... nasao pod hitno stretaske patnere 100x vece od njega... mada sad sigurno nije momenat ali ****** sat je mislila da moze sam da drzi menjacnicu kao i Mark K. .....

LJudi treba da budu svesni da su NIKO i NISTA osim ako nemaju iza sebe milijarde! a ovi pilicari preko noci pomislili da su baje

Bitstamp ako je pamtan u narednim mesecima ima pod hitno da nadje strteskog partnera koji uliva poverenje jer bi se to debo odrazilo da cenu BTC i na samu reputaciju sajta a samim i tim na zaradu

Poslednja izmena:
Moguce ali ja pre mislim da je slovenac pametan i da ima 5% mozga, prodao bi deo bitstampa nekom... nasao pod hitno stretaske patnere 100x vece od njega... mada sad sigurno nije momenat ali ****** sat je mislila da moze sam da drzi menjacnicu kao i Mark K. .....

LJudi treba da budu svesni da su NIKO i NISTA osim ako nemaju iza sebe milijarde! a ovi pilicari preko noci pomislili da su baje

Bitstamp ako je pamtan u narednim mesecima ima pod hitno da nadje strteskog partnera koji uliva poverenje jer bi se to debo odrazilo da cenu BTC i na samu reputaciju sajta a samim i tim na zaradu

Slovenci, jer nije samo jedan izlaze iz posla sa BITSTAMP-om ! Toliko ;)

fak mi hard :d

LTC:
Last Price: 1.981 USD
Low: 1.95 USD
High: 2.0209 USD

Leading German Bank Sparkasse is Blocking Cryptocurrency Orders

"...Anycoin Direct seems to be the only cryptocurrency exchange facing difficulties with Sparkasse. American Bitcoin exchange Kraken and Swedish Safello are said to not be experiencing any issues with Sparkasse, as reported by Cryptoarticles.
Nevertheless, similar events had been reported from Germany. In mid-December 2014, LocalBitcoins.com was forced to halt service in Germany due to regulatory fears, prompting renewed questions about the country's perspective on digital currencies."

Poslednja izmena:
I zasto sad opet pada? Zar nije otvaranje Stampa pozitivma veat? Ko sad dampuje ako su vec dampovani ukradeni koini? ;)

Zato što menjačnicame vode "lopovi" koji koriste insider info.
Tako će biti sve dok bitcoin ne uđe u legalne vode.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno