U svakom slucaju treba im pomoci ako nista drugo ostati kod njih znamo ih od nule, i sad bi trebalo namerno pumpati. Vidim vec su neki na BTCe poceli da pljuju. Treba nam i Stamp i BTCe ako mislimo da crypto zazivi
U svakom slucaju treba im pomoci ako nista drugo ostati kod njih znamo ih od nule, i sad bi trebalo namerno pumpati. Vidim vec su neki na BTCe poceli da pljuju. Treba nam i Stamp i BTCe ako mislimo da crypto zazivi
Kakav je to cold storage koji može da se cedi?
Da ali na goxu je bilo i mnogo vise btca. Ako ste ozbiljni i imate savesti ostacete u igri ovako su lopovi kao i ovaj sto je je maznuo 19K, nadam se da ce ga uhvatiti jer to jedino moze stati na put kradji, jer to po zakonu spada u teske kradje, recicete da jos nije nista zakonom regulisano ali tip ce staviti u dzep tudjih 5milki
Od nule ih znamo. Kad su se jos raspitivali sta je to bitkoin
Ako su se izvukli iz svega ovoga i nastavili da rade, ja skidam kapu, ne jednu nego sve koje imam... Ovako tezak udarac, ovo je stvarno...
Samo dokaz da su Mt.GOX ipak bili klasicni pljackasi.
Krenu bitstamp evo Btc-a na 300$
Pilicari u panici, mada mislim da ce bitstamp tu reagovat dumpovat da smanji paniku ako ima coin-a u rezervi
Bitstamp je procenio da im panika sad najmanje treba, postavili zidove i spremni su da gube po koji procenat a mozda i zarade, samo da bi stvorili vid stabilne cene, jer tako se nece stvarati panika i povuci veci deo BTC-a i $ sa istog
Moguce ali ja pre mislim da je slovenac pametan i da ima 5% mozga, prodao bi deo bitstampa nekom... nasao pod hitno stretaske patnere 100x vece od njega... mada sad sigurno nije momenat ali ****** sat je mislila da moze sam da drzi menjacnicu kao i Mark K. .....
LJudi treba da budu svesni da su NIKO i NISTA osim ako nemaju iza sebe milijarde! a ovi pilicari preko noci pomislili da su baje
Bitstamp ako je pamtan u narednim mesecima ima pod hitno da nadje strteskog partnera koji uliva poverenje jer bi se to debo odrazilo da cenu BTC i na samu reputaciju sajta a samim i tim na zaradu
Slovenci, jer nije samo jedan izlaze iz posla sa BITSTAMP-om ! Toliko![]()
Zato što menjačnicame vode lopovi koji koriste insider info.
I zasto sad opet pada? Zar nije otvaranje Stampa pozitivma veat? Ko sad dampuje ako su vec dampovani ukradeni koini?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari