Chabex
Slavan
- Učlanjen(a)
- 30.11.2006
- Poena
- 350
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5 5600
- Matična ploča
- Gigabyte Aorus Elite V2
- RAM
- GSKILL Flare X 3200 CL16 32GB
- GPU
- RADEON R9 380X
- Storage
- SSD KINGSTON KC3000 1TB itd.itd.
- PSU
- Cooler Master V850
- Monitor
- LG 27GP850
- Miš & tastatura
- neki Logitech wireless
- Mobilni telefon
- Xiaomi Redmi Note 5
- Pristup internetu
- Optički internet
Slažem se da nije nebitno za koliko se kupuje, veoma je lepo ubosti najmanju cenu (ili tu negde), ali ako će opet vredeti 5 ili x 10 u budućnosti onda manje više
.
btw- sinoć gledao neku emisiju o devedesetim u svetu, i između ostalog je bilo i o nenormalnom skoku cene, bogaćenju i ulaganju u .com sajtove itd (ja do sada nisam bio upoznat sa detaljima), skok cene sa 9 na 97$ za 24h za jednu akciju određene firmice koja je izašla na berzu gde vlasnik postaje multimilioner (100miliona $), ALI posle određenog vremena bankrotira kao i gomila drugih kada se sve ispuvalo jer su ljudi shvatili da je takva vrsta napumpane vrednosti nerealna itd itd ko je pratio dotkom bubble zna. Samo se nadamo da će biti bar još jedan-dva kruga gore dole sa cenom pre nego što i ovo se ispuva
. Ne kažem da hoće, nadam se da će potrajati dugo još, ali može pre ili kasnije neki krah da se desi što se sad ne vidi..
btw- sinoć gledao neku emisiju o devedesetim u svetu, i između ostalog je bilo i o nenormalnom skoku cene, bogaćenju i ulaganju u .com sajtove itd (ja do sada nisam bio upoznat sa detaljima), skok cene sa 9 na 97$ za 24h za jednu akciju određene firmice koja je izašla na berzu gde vlasnik postaje multimilioner (100miliona $), ALI posle određenog vremena bankrotira kao i gomila drugih kada se sve ispuvalo jer su ljudi shvatili da je takva vrsta napumpane vrednosti nerealna itd itd ko je pratio dotkom bubble zna. Samo se nadamo da će biti bar još jedan-dva kruga gore dole sa cenom pre nego što i ovo se ispuva