Nema me 2 dana i cim sam video 15 strana na tapatalk-u znao sam da je neka panika

Dajte bre sta vam je, kakvo crno propadanja, kakve gluposti. Sve je isto kao sto je i bilo. Cenom se manipulise i mora da ode na totalno dno pre nego sto krene rast. Kada krene stabilan rast krenuce i pump. Tako bi makar trebalo da bude.
LTC ima istu sudbinu kao i BTC, nebitno je ko ga drzi, dali Kinezi ili neko treci. Nisu Kinezi ludi. Oni uvek mogu da pokrenu placanje na sajtovima u LTC-u i da vidis kako ce to lepo da radi. Ne potcenjujte Kinesku ekonomiju i 2 milijarde zutaca

Do skoro su neki jos uvek pricali ovde kako je btc jedini novcic i da sve ostalo propada a sada ispada da su svi shitcoini. Ne primajte se bezveze na te gluposti. Ko trguje kapiram da prati pricu zbog shortovanja a svi ostali apsolutno gube vreme. Pustite da prodje to, neka se kitovi napune i idemo dalje.
Ne znam koliko je cena nisko pala, nisam gledao ali najavio sam da ce tresnuti na 250 pre neki dan. Vise je nego ocigledno da je vreme da se izazove jedna panicna prodaja da krupni igraci mogu da dodju do vecih kolicina po nizoj ceni. Dali su uspeli u tome ne znam, nisam pratio i ne zelim ni da pratim. Sve se desava sablonski po ko zna koji put, nece ni sada biti nista drugacije ma kakve teorije svi mi imali. Uvek se sve svodi na isto, pump and dump, sve izmedju je nebitno.