Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
sledeće nedelje možda ne bi bilo loše da se zaostali ltc dampuje. :D

inače, očekujem sledeće nedelje nekad povoljnu klimu za kupovinu btc-a.

Mislim da ću kupovati u 220-240$ range-u, nadam se u sledećih 48h

nego, nema više onih "ma nema šanse" postova...? :D

Evo ti... nema šanse da bitcoin ne bude 2500$ u sledećih 3-5 godina :p

tek 2 miliona usd swapps zatvoreno na finexu... i dalje ima još skoro 18 miliona

Najace bi bilo da sad uleti neki seik i pokupuje ove sellove :D
Bilo bi plakanja :)

Najace bi bilo da sad uleti neki seik i pokupuje ove sellove :D
Bilo bi plakanja :)

Pa problem su krs berze jer tesko ko moze brzo da ubaci kes (vikend) i uboge banke... da nije tako ovi manipulatori sigurno ne bi smeli sell wall-ve da postavljaju tek tako....

Pa problem su krs berze jer tesko ko moze brzo da ubaci kes (vikend) i uboge banke... da nije tako ovi manipulatori sigurno ne bi smeli sell wall-ve da postavljaju tek tako....
Druze...nije to nikakav manipulator, vec neko ko ima jako mnogo btc-a koji su ga kostali po dolar ili manje komad. Pa prvih 10 miliona nije kostalo vise od 1$ prosecno po komadu...

Druze...nije to nikakav manipulator, vec neko ko ima jako mnogo btc-a koji su ga kostali po dolar ili manje komad. Pa prvih 10 miliona nije kostalo vise od 1$ prosecno po komadu...

pa ok ali da su berze stabilnije vise ljudi bi se odlucilo da kes drze na istima i cekaju pad ili rast cene, ovako vecina nakon pucanja mtgox-a zasigurno nece zelembace u vecim kolicinama drzat na btc-e ili bitstamp koji nimalo vise sigurnosti ne nude.. za sad

Stvarno mislis da neko kupovao toliku kolicinu btc po 1$ i cuvao ga sve ove godine?

Stvarno mislis da neko kupovao toliku kolicinu btc po 1$ i cuvao ga sve ove godine?

imas par kapitalaca, da li su kupovali i po kojoj ceni manje vazno, jer oni ne izlaze iz igre vec se igraju bio to KCN, neki kinez, etc, nevazno, jednostavno osetili su nedostatak likvidnosti na berzama i manipulacije cenom im za sad ide

Niko nije hrabar da odgovori sad, kazat ce verovatno ponedeljak odgovor

ja nisam hrabar da odgovorim za druge, ali ja sad sa preostalom sićom na btc-e kupujem shitove. :D

možda bude izjutra još jedan pad, ali saćekaću ga sa preostalih 10 k.

ja čekam kapitulaciju dugo vremena, iskreno, svi zrače - meni je to buy.

+ volume od 50 k na stampu

a onih 30 k, he he. ne mora da znači da ih neko uistinu prodaje.

Poslednja izmena:
Zatisje pred buru, u zoru se uzima pa vidjet sta ce se desavati tokom dana bice valjda neki rast.

Na bitstampu sell order 1000BTC na 300$ i jos 1000 na 301, trenutno na btc-e jaca cjena nego bitstamp nije ni ovo odavno bilo.

Poslednja izmena:
Ovde ljudi "kupuju" kad vide da je npr 320 a bio 280 pa kupili za sve pare na 280$ ... ni slucajno da se prizna greska. Cemu to ne znam ni sam. Mozda ja gresim ali koliko vidim ovde neko zivi trgujuci sa par BTC-a i nikako da promasi kao baba Vanga.

Da li je neko bio primetio sellwall od 27k po ceni od 320$ za btc na bitstampu? :D

Na hiljade btc-a si mogao da kupis za 100$ a takodje i da napravis sa smesno malim ulaganjem. Ko pogleda malo bolje blockchain moze da vidi da su se pokrenuli novcici koji su dugo "spavali" . Takodje mnogo ih je izgubljeno i to trajno. Btc kao tehnologija ce sigurno biti primenjena u nekoj drugoj iteraciji kao osnova za novcane transakcije u buducnosti ali ovo sada je jos uvek na niskim granama. Sto niza cena to je dobro za btc u smislu njegovog omasovljavanja.

U toku je nikad zesca bitka na stampu.. luudo :) to sto je skocio na 320 posle pada na 275 I to nedeljom i to za takav ludacki volume (kada je tesko uneti svez nova)c govori mi da ima razloga za optimizam I da cu posle shorta na ~245 u pon prepodne moci to lepo da prodam bar na 350 u sredu najkasnije :) mislim da ce se I zli digimon sto dampuje mesecima vec jednom konacno istrositi.. mislim da je ovo veceras bila tacka na I.

Poslednja izmena:
ma ko je u ovoj priči od ranije zna da ovakvi zidovi služe samo za skupljanje novčića ispod cene i stvaranje panike.

to je tako očigledno da se ja više ne nadam da će pasti ispod 250.

dušu dalo za trgovanje!

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno