Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
10% popusta na Alienware. Sjajno, vec su napravili posao u najavi.

Sve je to ok ali ko ce normalan ko vec nema BTC praviti nalog na menjacnici, uplatiti pare sa racuna ili kartice kupiti BTC i onda platiti BTC-om ako je to mogao direkt karticom ili preko paypala?
Svi ti BTC se odmah pretvaraju u dolare i tako dodatno pritiskaju cenu.
Jedino je dobro za reklamu.

Alienware masine kostaju i po nekoliko hiljada dolara. Ako ce placanjem kroz btc ostvariti popust od 10% daj mi jedan razlog da neki geek to ne uradi? Pa bitcoin je tome i namenjen, to mu je i svrha postojanja.
Neka se menja odmah za dolare. Bitno je da se vrti lova i da bude veliki volume. Kamo srece da se to koristi daleko vise i cesce. Ovo je tek pocetak i treba podrzati ideju.

Ja mislim da je alienware kao sub brand pukao jos pre par godina...

Nego, hoćemo li najzad na $650+ pa sledeći talas do $800?

Stamp verovatno i hoce brzo na 650. Ne znam samo sto je BTC-e onoliko nizak danima ali ispravice se to. Gde je 800 tu je i 1000. Ne znam bas kada ce da krene, imam utisak da nece jos.

Ovo je mali korak za BTC veliki za sve nas :D poenta je da sad moze da se kupuje infrastruktura i serveri za btc i to direktno od njih a otvaraju se mogucnosti da dobavljaci koji naplacuju BTC(Overstock, Tigerdirect i Newegg) placaju Dellu u BTCu... happy times :D

Još uvek je to daleko od mainstream-a i daleko više marketing nego realnost.
Onog trenutka kad budemo plaćali u maxiju btc-om tad se javite :).

sve je to mazanje ociju i jeftin kako-smo-mi-kul-i-napredni marketing. na stranu sto ne vidim zasto bi neko ko ima kes kupovao BTC da bi platio njime? a ko vec ima BTC moze da ga zameni za pare i da kupuje stagod a ne alienware koga kupe trojica godisnje. siJo mi ga Djura :)

Niko ne zna šta će biti sa bitcoinom, generalno. Možda će biti preteča nečeg, a možda i neće. Ono što je bitno, da ljudi shvate o čemu se radi. Malo mi je tužno takvo razmišljanje, jer ljudi su nekada živeli u pećinama i kolibama, ali smo ipak izašli iz njih. I dalje imamo kolibe, samo bolje. :D

Ima li neko info sta se desava sa BTC-e deposit BTC, neki tehnicki problemi ceo dan...ima li sta na drustvenim mrezama, neka objava?
Poz

Jesi li proverio blockchain prvo?

sve je to mazanje ociju i jeftin kako-smo-mi-kul-i-napredni marketing. na stranu sto ne vidim zasto bi neko ko ima kes kupovao BTC da bi platio njime? a ko vec ima BTC moze da ga zameni za pare i da kupuje stagod a ne alienware koga kupe trojica godisnje. siJo mi ga Djura :)

nije bas tako i bas zbog toga ce se voditi jakoo velikaa bitka (pogotovo ce se bankari tu opirati i bacati kamenje u tockove), jer kad bi se sa BTC-om direktno placala materijalna dobra to bi ga vinulo u neslucene visine (mnogo vece nego sto i Saj predvidja), ali to sa druge strane izbacuje banke totalno iz igre, ali i ako je marketnig , dobro je ide polako , ai IDE , a bice i cena

Izgleda da je Bitmain sastavio svoje 28nm asice...od pre neki dan mreza je jako porasla...sipuju ovih dana

Bitcoin Difficulty: 17,336,316,979
Estimated Next Difficulty: 19,177,704,792 (+10.62%)
Adjust time: After 941 Blocks, About 5.9 days
Hashrate(?): 145,137,908 GH/s

prosle godine

Jul 22 2013

Bitcoin Difficulty: 31,256,961
Hashrate(?): 223,746 GH/s

Malko se usporio rast na godisnjem nivou, bilo je i vreme.

nije bas tako i bas zbog toga ce se voditi jakoo velikaa bitka (pogotovo ce se bankari tu opirati i bacati kamenje u tockove), jer kad bi se sa BTC-om direktno placala materijalna dobra to bi ga vinulo u neslucene visine (mnogo vece nego sto i Saj predvidja), ali to sa druge strane izbacuje banke totalno iz igre, ali i ako je marketnig , dobro je ide polako , ai IDE , a bice i cena

zasto bi ga to vinulo u neslucene visine? koliko bi vredeo 1 BTC da sa njim mozes da kupis pljeskavicu na ulici? $10000? prosecnom coveku apsolutno ne treba BTC kao jos jedno sredstvo placanja. kes i kartice su sasvim ok. za ilegalnu trgovinu ok ali vec danas mozes da trgujes na taj nacin. ili sam nesto propustio?

zasto bi ga to vinulo u neslucene visine? koliko bi vredeo 1 BTC da sa njim mozes da kupis pljeskavicu na ulici? $10000? prosecnom coveku apsolutno ne treba BTC kao jos jedno sredstvo placanja. kes i kartice su sasvim ok. za ilegalnu trgovinu ok ali vec danas mozes da trgujes na taj nacin. ili sam nesto propustio?

Prosecnom coveku svakako treba, samo pogledaj primer stakora i pijavica iz banaka, poreske, administracije... ta gamad se namnozila STRASNO ne samo u srbistanu vec i sirom sveta... potreba za ovakvim valutama ce biti sve veca, to ili revolucija, mada sad kontam da ce narod prvo pokusat lepim ako ne bandere su tu :)

Resavaju se walleti polako, rade rebuild a ltc i btc najduze traje

Nadam se da Sajber nije tamo prebacio LTC jer ako jeste poduvali ste ga :d
Hahahaha :d
Ima covek pravo sto je zabrinut za vas, ja sam maler za te stvari. Ne brinite, sve je ok, nemam nista vise tamo, vratice vam novcice ;)

Da sam ja tamo imao neke novcice prsli bi sigurno :d

Cuti baksuze, ne diraj mi DRK :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno