cacanin
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.11.2006
- Poena
- 440
Resavaju se walleti polako, rade rebuild a ltc i btc najduze traje
Nisam ih razumeo da li cemo dobiti BTC koji smo u medjuvremenu poslali na stare adrese?
Resavaju se walleti polako, rade rebuild a ltc i btc najduze traje
Hoces sigurno..slicna prica je bila i sa poloniexom. Stare/nove adrese, ali na kraju bilo nikakvih problema.Nisam ih razumeo da li cemo dobiti BTC koji smo u medjuvremenu poslali na stare adrese?
Mozda u njihovom komsiluku http://www.coindesk.com/chinese-exchange-okcoin-launch-usd-deposits-withdrawals/Nemojte se tripovati, btc-e je najbolja menjacnica, najmanji lag kad je frka, solidan volume za btc/ltc... Ako oni puknu, gde cete menjati ltc, na Huobiju?
Nemojte se tripovati, btc-e je najbolja menjacnica, najmanji lag kad je frka, solidan volume za btc/ltc... Ako oni puknu, gde cete menjati ltc, na Huobiju?
Hoces sigurno..slicna prica je bila i sa poloniexom. Stare/nove adrese, ali na kraju bilo nikakvih problema.
Jedino da se obratis supportu.Nije mi stigao deposit na staru adresu koji je poslat... sad je vec nova adresa... neka ideja?
Uf slanje na stare adrese ... Vec je neko imao to pitanje na chatu, i rekli su nesto tipa da nemaju pristup starim adresama. Puno srece sve u svemu
Strasno jedino ako im je neko hackovao hotwallet mogu da nemaju pristup, ili ako su izgubili private key sto je skoro nemoguce ...
Jedino da se obratis supportu.
I meni se isto desilo svi depositi od pre 24 casa koji su poslati na staru adresu nisu stigli, a novi su vec tu, valda ce popraviti
Uf slanje na stare adrese ... Vec je neko imao to pitanje na chatu, i rekli su nesto tipa da nemaju pristup starim adresama. Puno srece sve u svemu
Strasno jedino ako im je neko hackovao hotwallet mogu da nemaju pristup, ili ako su izgubili private key sto je skoro nemoguce ...
@student stvarno mislis da trziste interesuje ovo?
Inace ja to gledam malo drukcije sto obim koriscenja BTC raste to cena pada ili ostaje ista jer vecina ozbiljnih trgovaca automatcki dumpuju BTC na bitpay-u, naravno ovo traje sve dok potraznja za istim ne poraste (znaci kratkorocno jer ce kasnije potraznja biti vesestruko veca) i oni sto su krenuli da trose BTC ne ostanu bez istih
Jer realno je ocekivat da bas oni sto su izrudarili BTC ce isti i trosit u pocetku
Dobra ti je analiza/statistika ali u praksi ne govori mnogo jer nema ekonomsku notu u sebi (ovo sto si rekao u gornjem postu). Iz te statistike mozes izvuci i da ce ici mnogo gore i da ce padati mnogo dole, kao i da ce ostati na istom mestu. Tako da je zanimljivo pogledati ali mislim da ne pravi nikakvu predikciju.
Ako gledas samo ROI to je tako. Nekakva trend analiza govori da je jaz sve veci i bice takav. Imaj u vidu da mnogo ljudi jos nije culo za BTC i da su to potencijalni donosioci bolje cene. Ako se upotrebljivost kopaca prosiri na nove korisnike onda ce cena ici gore. Naravno tu je i ona stavka upotrebljivosti na trzistu. Ali sve govori da ce to gore!
Ja bas mislim da oni koji su ga izrudarili, vecinom nece niti trositi niti prodavati, jer se nadaju "to the moon" ceni. Sa druge strane, oni koji ga nemaju, moraju uraditi transfer novca na menjacnicu (gubi se predpostavka brzine, anonimnosti i jeftinoce transakcije). Jedino ako bude postojalo siroko trziste koje prodaje robu SAMO za BTC, ili dosta jeftinije nego za kes, ima ga smisla kupovati. Odnosno kada se bude formiralo trziste roba, usluga i kapitala koje se ne oslanja na bankarski sistem. Naravno, govorim o realnim potrebama i kretanjima, ne o volji manipulatora/brokera.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari