Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije, nego ne zelim da budem sitna riba.

Ma ona bitcoin fondacija ko nasa drzava sve ispod tepiha gura :p ko da ih nasi ljudi cine... ccccc, ziveo LTC :d

eto ja na primer vise krivim te ljude koji su sve godinama zataskavali i manipulisali od Mark K. jer oni su mu omogucili da funkcionise tako

O genijalac, kako qrve? :D

Na temu, pa i u onoj LTC-u, svako ko je pojasnio svoje razmišljanje, pozdravljam. Samo je pitanje, kom se carstvu privoleti. Ja ću i dalje raditi, ono što najbolje znam, da torbarim. Ponekad Vas tu i tamo poslušam za dojavu, zasad napravio od 5 €, 15 € u BTC (od Doomcoin-a), samo nastavite. :D

Poslednja izmena:
ma kakve qrve, nemoj da te čuje moja žena. :D

bio na odmoru malo, sad ću malo da se ponovo aktiviram. ček samo da se uhodam dan-dva.

Kupujem USD BTC-e kod, placam 86 din po USD.

To nema logike uopste ako malo bolje razmislis. Ako bi zeleo da izadje iz kripovaluta valjda bi dozvolio malo da skoci cena i da lakse proda.
Botovi su im podeseni da odzavaju neki cenu ili obaraju istu uz konstantnu kupovinu. Ko zeli da kupi veliku kolicinu novcica to ne moze da uradi a da ne digne cenu. Ovako agresivno teraju kontru i kupuju polako od svih koji dampuju. Koliko vidim cilj je da se ubije moral svim sitnim ribama. Ja ne padam na te fore, bas me briga ;)

Ovo je neko ko ne zeli da kupi, nego zeli da izadje iz kriptosveta I unovci koine koje je dobio na ko zna koji nacin.. koliko pratim berze jednostavno je pustio bota da lagano prodaje.. kolcine su velike ali rastegnute I stoga je pad veoma lagan ali konstantan.. s druge strane, nagli dampovi kao ovaj jutros su od nekih drugih investitora koji nisu imalo strpljenja vise nego izlaze iz igre jer od ovog konstantnog downtrenda nisu mogli nista da zarade, vrste ulozeno.. konstantan downtrend lagano ubija berzu.. this is bad.

Poslednja izmena:
@igysa
U onda je mrmot zavio cokoladu a pera kojot uvatio pticu trkacicu :d

Ovo je neko ko ne zeli da kupi, nego zeli da izadje iz kriptosveta I unovci koine koje je dobio na ko zna koji nacin.. koliko pratim berze jednostavno je pustio bota da lagano prodaje.. kolcine su velike ali rastegnute I stoga je pad veoma lagan ali konstantan.. s druge strane, nagli dampovi kao ovaj jutros su od nekih drugih investitora koji nisu imalo strpljenja vise nego izlaze iz igre jer od ovog konstantnog downtrenda nisu mogli nista da zarade, vrste ulozeno.. konstantan downtrend lagano ubija berzu.. this is bad.

Čekalo se rešenje "krize" ali izgleda da se sada agonija produžila za 6 meseci....:S:

Pa sta ste se ucutali svi nije smak sveta :) Ima li neko neki info sta se desava? Ja sam izneo gore neku pretpostavku.. ima li nekih zvanicnih vesti?

Pa sta ste se ucutali svi nije smak sveta :) Ima li neko neki info sta se desava? Ja sam izneo gore neku pretpostavku.. ima li nekih zvanicnih vesti?

Pa šuška se da Eutherium dev tim dampuje ipo ali nisam nigde video ni potvrdu ni demanti, ko zna :S

Koji mega dump BTC-a.
Još sam razmišljao pre nekoliko dana dok je bio $625 da prebacim sve u FIAT ali naravno nisam imao m*da :)

Koji mega dump BTC-a.
Još sam razmišljao pre nekoliko dana dok je bio $625 da prebacim sve u FIAT ali naravno nisam imao m*da :)

Uvek je tako. I ja sam propustio ltc po 87 jer sam mislio da ce jos dole :D Ali nema veze. I po 100 je ok cena kada ga cekamo na barem na 350. Nego kakva su vasa misljenja o kretanju cene? da se saceka jos malo ili da se ulazi u igru ?

SAd kad mi trebaju hitno pare i hteo da zamenim BTC ode u bunar..mogao da saceka koji dan :D

Evo ja ću da kupim, javi se na PM :D
Ozbiljan sam!

PS. Ako neko hoće prodaje, kupujem BTC!

Poslednja izmena:
Otkupi mu sve samo da se vise ne javlja u ovim temama :p

Pa to, kad ode na 10$ :D
Pa kako sad da on koji sve zna nije znao da ce btc da padne i nije prodao na vreme? Pih
Stvarno steta. Stvarno je zlo ovaj asic, upropastice i btc :d

Nista onda, idemo all in u Dogecoin, moramo da se cupamo nekako. :D

Nema druge. Oni su ipak uneli novine. Prvi su imali logo sa slikom kera, zalepili su sliku na nascar da ostale vozace dekoncentrisu i publika da se zabavlja. Usput, skupljani su neki novci za Jamajcansku bob reprezentaciju. To je bas bilo pametno ulaganje posto su oni ipak majstori za zimske olimpijske igre i ostvarili su zapazeno 30. mesto. Stvarno, novina do novine koje nisu vidjene u kripto svetu. Beskrupulozni marketing najgore vrste. Jedino jos maxcoin moze malo konkurise ali ne dovoljno.
Ako nas doge ne iscupaju nista nece.

To nije nista, pogedaj skup Doge kultista, kakvi su to likovi majko moja... ja sam gledao jedan pre 4 meseca oni su bili sigurno da ce poduvat BTC... za LTC nisu ni znali... :d
Aj sto su u fazonu ako se neko obogatio na BTC tako sto je kupio pre 2-3 godine, sad isto tako oni sto su kupili precenjen doge (uopet ne kontaju koliko ziliona Doeg-a se koap???) taj isti doge treba da bude vredniji od BTC-a

I taj Nascar je bolji nego NISTA kao kad je u putanju LTC ..a secam se tad npr da sam imao extra wallet za android telefon za Doge a za LTC neki krs koji je bio neupotrebljiv.
Ne drzim ni LTC ni DOGE vec 4-5 meseci tj cim sam video ASICe za script.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno