pivce
Čuven
- Učlanjen(a)
- 02.04.2004
- Poena
- 620
sve je to mazanje ociju i jeftin kako-smo-mi-kul-i-napredni marketing. na stranu sto ne vidim zasto bi neko ko ima kes kupovao BTC da bi platio njime? a ko vec ima BTC moze da ga zameni za pare i da kupuje stagod a ne alienware koga kupe trojica godisnje. siJo mi ga Djura![]()
nije bas tako i bas zbog toga ce se voditi jakoo velikaa bitka (pogotovo ce se bankari tu opirati i bacati kamenje u tockove), jer kad bi se sa BTC-om direktno placala materijalna dobra to bi ga vinulo u neslucene visine (mnogo vece nego sto i Saj predvidja), ali to sa druge strane izbacuje banke totalno iz igre, ali i ako je marketnig , dobro je ide polako , ai IDE , a bice i cena
zasto bi ga to vinulo u neslucene visine? koliko bi vredeo 1 BTC da sa njim mozes da kupis pljeskavicu na ulici? $10000? prosecnom coveku apsolutno ne treba BTC kao jos jedno sredstvo placanja. kes i kartice su sasvim ok. za ilegalnu trgovinu ok ali vec danas mozes da trgujes na taj nacin. ili sam nesto propustio?
Da li ostalima radi opcija deposit btc na btc-e ?
Meni ne radi. Nit Nit da ubacis, nit da izbacis. Tako je od sinoc, a nista i ne stize.
Hahahaha :dNadam se da Sajber nije tamo prebacio LTC jer ako jeste poduvali ste ga :d
Da sam ja tamo imao neke novcice prsli bi sigurno :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari