Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nece to bas toliko brzo da skoci. Opusti se covece. To mora da raste bar nedelju dana rako da nema sanse da promasis.

Jel ga ti cekas na ltc/usd ili na ltc/btc?

Ako se ne varam, rekao si da cekas 0.07 ltc/btc , pa ako ti je to plan ne verujem da ce za par sati da se desi :D

To, samo ltc/btc me zanima...da izadjem iz shitova i budem ceo u BTC-u...pa sta mu bude...A tih 0.07 je pomerljivo nanize...posto mi se optimizam gubi protokom vremena...Sva sreca imamo SAJ-a koji toga ima za sve nas zajedno. Samo da bude s osnovom...Nadam se da Kinezi znaju sta rade, odnosno da zaista prave te scrypt asice masovno. Jer ako imaju procenu da ce biti trazeni, onda imaju i procenu da ce LTC/BTC porasti da bi imali kome da ih prodaju...Ovako to sve deluje kao promasena investicija. Bilo u razvoj asica, bilo u kupovinu bilo u cuvanje LTC-a. Pa ko se gde pronadje.

Nece to bas toliko brzo da skoci. Opusti se covece. To mora da raste bar nedelju dana rako da nema sanse da promasis.

26.11.2013. 0.01415>0.0216
27.11.2013. 0.02014>0.03899
28.11.2013. 0.03350>0.05199

Dakle, kad je prava klima, u tri dana pump za 367%

To nam treba :)

Uf, leglo bi ko dupe na noshu...

Pa jeste ali koliko mu je trebalo do 0.0216? Ne brini, ne moze sve to za manje od nedelju dana. To uvek krene polako, dok se svi strasljivi istovare, posle se zaleti.
Sto se nestrpljivosti tice... Znam kako je, meni tek sada treba lova i trebala mi je preko leta da mogu stan da renoviram ali leto ce proci. Jedina je razlika sto ja imam strpljenja da cekam i do sledece godine bez problema ;)
Sve dok diff ide na gore nemoj uopste da sumnjas u LTC, sad je kao malkice usporio ali grunuce to opet za koji dan.

Vidim ja da ti neces renovirati stan narednih 5 godina :D, jer tvoj ltc vredi 100 usd :). Po meni nece biti znacajnog skoka LTC-a ove godine.

Silno gresis ;)
Vredi 100$ ove godine, sledece 650$ :d

Evo ja cu da se kladim u 1 LTC da najniza dnevna cena LTC-a nece do kraja ovog meseca biti veca od 17 $ dolara po komadu. (Mrzi me da cekam kraj godina i najavljenu cenu od 100$ tako da eto izvaredne prilike za kurajbera da nesto zaradi i renovira stan :p).

Poslednja izmena:
Ja se ne bih kladio bas do kraja ovog meseca, ali septembar/oktobar sa diff-om od 50 000 - 100 000 vec bi bilo bzvz da LTC ostane <10$ :)

Evo ja cu da se kladim u 1 LTC da najniza dnevna cena LTC-a nece do kraja ovog meseca biti veca od 17 $ dolara po komadu. (Mrzi me da cekam kraj godina i najavljenu cenu od 100$ tako da eto izvaredne prilike za kurajbera da nesto zaradi i renovira stan :p).

Nece ovog meseca apsolutno nista da se desi.

Ako on do kraja ovog meseca lizne 15$ ja cu te castiti 3 LTC bez ikakve opklade a ako ode preko 17 imas 10 LTC :)

https://hitbtc.com
Kakva je ovo menjacnica, ima li ko kakva iskustva. Cloak ce biti uskoro ubacen na nju.

Bice zanimljivo pratiti da li ce i koliko LTC skociti. Da li je vise od 5% ljudi docekalo BTC na 1000$ sa celim stekom? Kod LTC je pvaj procenat drasticno veci.

Ako je neko upucen da ne gubim vreme trazeci jedno pitanjece:
Gde je moguce trgovati na marginu sa BTC i LTC i koji je odnos ?

Pogledati coinmarketcap.... sve se zeleni :smoke:

Posle jako dugo vremena. BTC jos uvek i ne mrda nigde s tom cenom, LTC se gicne povremeno ali ide na gore. Desavaju se pozitivne stvari na globalnom planu vec neko vreme i odraz toga je zelenilo.

Slabo je to zelenilo, a vrlo slabo u poredjenju kako su vesti dobre zadnjih mesec dana, a sve je realno u downtrendu sem sakatog Ripl koji se povampirio?! taj ko je utukao ludacku lovu pre mesec da digne BTC na 680 max na stampu, verujem da je jaaaako razocaran u svoju investiciju jer niko to ne prati.
S druge strane da, dobro je da je BTC stabilan, al lagano klizanje na dole ko da je dinar nije dobro. Nije dobro sto nema pumpa ni dumap jer kad je jedna valuta toliko kao stabilna, spekulanti masovno prodaju i sele sredstva na drugu valutu koja je atraktivna. ovihh mesec dana je meni i dalje potpuna kontra onoga sto je trebalo biy (reakcija berze na dobre vesti je blago negativna)

Poslednja izmena:
U potpunosti se neslazem sa tobm mislim da je trenutna situacija jako dobra...

Sto se tice cene od 30-40$ za LTC ona je bila nerelana (kupis karticu i otpaltis ju dva meseca, to je moralo da se zavrsi, svako....), cena LTC-a trenutno lagano raste i to mi potpuno odgovara. isto je sa BTC-om koji se lagano trza ...

sad treba kopati DRK i uzivati ;)

E totalno je druga stvar sto vecina nas sanja da LTC proda sutra za 1000-2000$ i da se obezbedi za ceo zivot ...

Što ameri? Napravi takvu anketu u srbiji pa vidi odgovore

Tek u kini 95% ne bi znalo sta je to, oni na berzama cine 0.001% populacije iste :p

Inace ameru dobar deo to radi namerno jer nije kupio BTC "na vreme" dobar deo sad kupuje ili ceka neki pad da kupi... nisu ludi sad da hypuju!

U potpunosti se neslazem sa tobm mislim da je trenutna situacija jako dobra...

Sto se tice cene od 30-40$ za LTC ona je bila nerelana (kupis karticu i otpaltis ju dva meseca, to je moralo da se zavrsi, svako....), cena LTC-a trenutno lagano raste i to mi potpuno odgovara. isto je sa BTC-om koji se lagano trza ...

sad treba kopati DRK i uzivati ;)

E totalno je druga stvar sto vecina nas sanja da LTC proda sutra za 1000-2000$ i da se obezbedi za ceo zivot ...

Odlicna je situacija. Ja sam realno jako zadovoljan kako se stvari odvijaju. BTC je stabilan, ali ceka da poleti. LTC konacno u porastu posto od decembra konstantno pada. Obe valute su jako zive i sposobne da opale u nebesa. Ocekujem da i DRK poleti dosta iako je jako mlada valuta. On ce biti pravo iznenadjenje za vecinu. Njegov trenutno rast samo dokazuje koliko je i on potcenjen.
Sve te njihove analize i gluposti padaju u vodu kada krene luda voznja cenom. Nema investitora koji nece uleteti. Jeste, neki ce morati i da puknu ako ulete prekasno ali imace prilike da se vade. Uvek je tu sledeca godina sledece godine ocekujem cuda.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno