Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eh, bas free hoces? I da ti zaradjuje pare sam? Tesko. I pazi da ne nadjes slucajno neki link sa "free bot-om" jer ces da ostanes i bez toga sto imas ;)
Ima nekih virusa i sl. secam se da sam vidjao upozorenja na btc-e svojevremeno pa bolje da ti kazem odmah dok ne platis cenu ;)

Pitao sam jer ima..ti zaradjujes pare na criptovalutama a majner ti je free tj open source ..ne placas ga nikom ..mislio sam da mozda ima i neki open source bot..sto se mene tice ja bi ih ukinuo..ubijaju all the fun u tradingu

Da se ja pitam onaj ko ih pravi bi bio bacen gladnim krokodilima ali ne pitam se.
Svakako mislim da nemas dovoljno novaca da bi se igrao s botovima. A i onaj ko je pravio bota zeli da zaradi neku kintu jer drugima olaksava posao i omogucava im da zarade ko zna kolike pare tako da botovi ce se uvek placati. Makar oni koji valjaju necemu.
Ja ti rekoh ono samo iz razloga da te ne pokradu. Skines jedan zarazen fajl, pokrenes ga i cao, pozdravis od svega sto si kopao prethodnih meseci. Lopovi hvataju na alavost pa ti uvaljuju "free bot-a".
Bolje zaboravi.

Slazem se sa sajberom,a ti kako hoces...

Ili plati pa se klati,mada i onda mozes da nahebes ili batali.

Imam nesto BTC-E dolara na prodaju (da se pokrije Exit :) ) pa ako nekom treba neka pise PP.

Cudi me ovaj konstantan dump BTC-a.. vrlo lagan i vrlo planiran da ode za sto bolje para (mislim nije crveni dildo) .. vesti su vrlo dobre vec duze vreme, al zadnjih par nedelja cena ne prati to.. sta se zbiva ? ;)
Ja iskreno ocekurm bum, optimista sam vec neko vreme, od kada je prosla kriza sa Goxom i Kinezima, al ovo mi je malo neocekivan trend.. realno ako u sredu popodne najkasnije ne ode ponovo na jedno 650-670, bice vrloo cudno.

Cudi me ovaj konstantan dump BTC-a.. vrlo lagan i vrlo planiran da ode za sto bolje para (mislim nije crveni dildo) .. vesti su vrlo dobre vec duze vreme, al zadnjih par nedelja cena ne prati to.. sta se zbiva ? ;)
Ja iskreno ocekurm bum, optimista sam vec neko vreme, od kada je prosla kriza sa Goxom i Kinezima, al ovo mi je malo neocekivan trend.. realno ako u sredu popodne najkasnije ne ode ponovo na jedno 650-670, bice vrloo cudno.

A zasto mislis da je prosla kriza sa Goxom, mislis zato sto se vise ne prica toliko o tome?

Nije nazalost to ni priblizno gotovo, nestalo je koliko je nestalo, NIJE vraceno, poverenje je uzdrmano i zato sad placamo penale u vidu cene.

I ne, nrma resenja za BTC i kripto uopste dok se Gox ne resi, dakle ne dok se ne gurne pod tepih nego dok se ne resi, ljudi obestete a neko stane iza Goxa.

Mislim da su na to oko Goxa ovi koji zele da uloze uglavnom zaboravili.. ide se u pravcu regulisanja svega pa i zakonski i bice transparetnih berzi.. ne bi npr jedan Newegg, ili Dish (nakon overstock-a) uleteo u celu pricu i odobrio BTC placanje, da cela prica ne ide u jednom pravcu "lessons learned" posle gox-a.. dakle Gox nije prepreka..
trenutno Se Radi neko manipulisanje sa obaranjem cene, ili neko ko ima stvarno puno BTC-a toliko lagano dampuje botovima da je volume stalno oko 6800-7200 na dnevnom nivou, a izdampovano je vec puno.. mislim da i lagani rast LTC-a nema veze s ovim jer mu je mnogo manji CAP. Dakle nije ni preusmerenje investicija u LTC..

Poslednja izmena:
A zasto mislis da je prosla kriza sa Goxom, mislis zato sto se vise ne prica toliko o tome?

Nije nazalost to ni priblizno gotovo, nestalo je koliko je nestalo, NIJE vraceno, poverenje je uzdrmano i zato sad placamo penale u vidu cene.

I ne, nrma resenja za BTC i kripto uopste dok se Gox ne resi, dakle ne dok se ne gurne pod tepih nego dok se ne resi, ljudi obestete a neko stane iza Goxa.

How yes no :) - ja sam spreman da se kladim da je tu situacija "pojeo vuk magarca"

I opet lagani damp i volume je sad bas jadan.. neko stalno obara cenu na 620. I onda niko izgleda nema volje il nece da rizikuje da kupuje...

Polako, jos je rano ali bitno je da daje znake zivota ;)

@Saj ode dif na 19K bice ovde letnje guzve, nece docekati jesen

Znam, rekoh ja juce da se oseca u vazduhu. Ali ne mora bas odmah, moze to i za mesec dana.

Bilo je i vrijeme. Samo da jos cijena isprati do augusta pa da mogu mirno na more :)

Ne shvatam, na Maldivima je uvek ista temp, ne zahladjuje :)

Inače, čitajući malo ovih dana na sve strane, vratio mi se optimizam, ne samo da ću vratiti trenutni minus, nego i zaraditi na svemu. jeah

Nesto nije OK, bednih 620$ I dalje, jadan volume..
I alt valute sad tavore I u padu kada tata BTC nema pumpanje..

Ne shvatam, na Maldivima je uvek ista temp, ne zahladjuje :)

Inače, čitajući malo ovih dana na sve strane, vratio mi se optimizam, ne samo da ću vratiti trenutni minus, nego i zaraditi na svemu. jeah
Ne znam ni sto si ga gubio uopste ;)

meni treba samo malo da pande skoče pa da budem zadovoljan sa tom transakcijom :) Mada i na LTC sam sada u lepom plusu, kupio sam ih za 105 :) a sad je skoro 130 :)

Ja cekao na 0.01 a ono ode gore. Nesic je sve upropastio :p

evo krenuo dump izgleda

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno