Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Time to panic: 10, 9, 8... ;)

gde je ona tema za kupovinu domena sa kriptovalutama, ne mogu da nadjem temu onu gde je pisano

Kakav ulet klizecim u temu, usred haosa i panike..Nesicu bas znas da ubodes trenutak :D

nego aj da pitam opet, gde ono mogu da kupim domen za kriptovalute? probao sam na godady ali samo ke*aju, nece nesto, nebitno

Jel neko koristi Payoneer za povlacenje novca i kako?

Ja imam Payoneer i njihovu karticu ali koristim za oDesk. Moze direktno sa bankomata da se podigne novac.

Jel kopa jos uvek neko grafikama? Nisam pratio cene duze vreme, i sad sam se sokirao, da li ima neki koin koji pokriva makar cenu struje, sa dark i doge sam u minusu:mad:

Zavisi koliko kartica imas i da li se "igras" na berzi. Ako samo kopas i cekas isplatu nema nista, pojedose nas ASIC-i.

Nadam se da ce neko imati optimisticniji post.

Imas na max-u na oko 10 000din struje (plava tarifa) zarada 15000din, znaci 5000cisto... al i to pitanje dokle ce...

Jel kopa jos uvek neko grafikama? Nisam pratio cene duze vreme, i sad sam se sokirao, da li ima neki koin koji pokriva makar cenu struje, sa dark i doge sam u minusu:mad:

Nema teorije da si u minusu s darkom! Jeste mrsavo ali nikako ne mozes biti u minusu.

Izgleda da sam se preracunao, hvala Saj:)
Btw, sta vi kopate trenutno?

Ja sam uštekovao dovoljno shitcoina sa potencijalom - vertcoin, darkcoin i blackcoin.
Sad kopam na wafflepool-u X11 isplata direkt u BTC

Koliko iskopavas dnevno i s kojom snagom? To me bas zanima.
Ja sam i dalje na drk-u, ovih dana je bio nizi diff i jako se lepo kopalo, bukvalno duplo vise nego inace.

8.5Mhs scrypt snage, prosek u poslednjih 7 dana ~0.025 dnevno. Oscilira dosta... neki dan je 0.04 drugi 0.015... nema pravila. Najvažnije da je uvek bitno iznad direktnog kopanja ltc ili drk.
Inače ne silujem kartice pa su na scrypt setovanjima. Sa OC može fino još da se profitira.
Držim pride i jedan rig sa 2x280x na drku već mesecima, samo da kaplje :)

Poslednja izmena:
jel se isplati jos x11? nakokao sam oko 10k max-a pa da predjem na nesto drugo, mada prelazim vec 20ak dana :smash:

Sva sreca pa si nakopao toliko. Da si kopao nesto drugo za to vreme, mogao si kupiti bar 50K istih obzirom koliko mu je pala cena :d
Isplati se X11, nije sjajno ali u plusu si. Ja sam na DRK-u i dalje, ocekujem neki skok ovih dana.

a ***, mrzi me da se saltam, ovo sam pustio i ne razmisljam, omnik me cacnuo sa ovim multipoolom,

edit: u jeeeeb jos malo je jutro, aj nek baci neko podesavanja za drk, koji pool, miner, za asus 280x

edit2:nema veze, probacu multipool sa ovim minerom
https://www.dropbox.com/s/sodbzky1e3p2d32/sgminer_x11x13mod_03_06_2014.zip

jel moze neko da okaci za asus 280x podesavanja, onu bat fajlu

Poslednja izmena:
Ako nemaš vremena da pratiš ili ludačku veru ko sajber :) multipool ti je najbolja opcija. Nonstop izlaze te valute od 7 dana, teško je pohvatati i kad visiš tu svaki dan a kamoli kad nisi redovan. Ima i tih starih valuta tipa vtc, max koji su ok po isplativosti ali em troše više struje em moraš dosta često da ih menjaš jer generalno idu dole sa cenom.

Uh sto je veselo jutro..crveni dildoi i bezanija na sve strane :d

Here we go again...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno