- Učlanjen(a)
- 16.06.2003
- Poena
- 440
Market nije bearish koliko ljudi misle.
nije, ali ako se i ovoga puta ne bude 680~700 nivo probio, usledice sasvim izvesno velika korekcija, moguce i na 300 $ nivo.
Market nije bearish koliko ljudi misle.
Jel video neko da je FTC krenuo na gore?
Pa trznuo se posle 6 meseci konstantnog pada, to je ipak veliki dogadjaj. Btw, ja cekam 3x vecu cenu od te.
Ma jok, cekam 10x vecu cenu. Citao sam s fona i nisam video cifru dobro, mislio sam da je napisao 0.0003 pa kazem 3x vecu cifru. Do 0.001 FTC nekako i moze da dodje posle ove agonije, sve preko toga je SF za ovu godinu.čekaš za FTC cenu koja je 60% trenutne cene darka i LTCa, odnosno skok od 100x?
poludeo sam upravo...zasto mi Mintpal ne pokazuje onaj crni braner u donjem levom uglu u trenutku kad mi je stigao depozit nekog novcica? Isto tako zasto sajt ne ide uzivo tj zasto je market (MYC) vec uveliko krenuo a ja sam to video tek 10min posle kad sam udario refresh? Ranije mi je preko istog browsera (chrome) islo sve bez refresha![]()
Ovaj mintpal ne valja kur**...spor boze sacuvaj,dok potvrdi da si postavio order treba mu po pola minuta-minut,deposit traje po sat vremena,withdraw isto..ma haos..deru pare,a ne mogu da uljude menjacnicu. Ja bi se popisao na sebe da sam na njihovom mestu. Ne bi me cudilo da zavrse kao cryptorush,jer su ih jelte "slucajno" hakovali.poludeo sam upravo...zasto mi Mintpal ne pokazuje onaj crni braner u donjem levom uglu u trenutku kad mi je stigao depozit nekog novcica? Isto tako zasto sajt ne ide uzivo tj zasto je market (MYC) vec uveliko krenuo a ja sam to video tek 10min posle kad sam udario refresh? Ranije mi je preko istog browsera (chrome) islo sve bez refresha![]()
u prethodnom postu sam spomenuo i cenu i menjacnicu i prodaju jedino nisam kupovinu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari