Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ga necu aminovati jer ima nekih ozbiljnih stvari koje mi se ne svidjaju nikako iako novcic pruza anonimnost i uopste nije lose. Jednostavno ako poredim Monero i Darkcoin ovaj drugi ce pobediti svaki put.
Osim toga, Darkcoin ima prokleto dobar logo :d

a bre da, tacno zaboravih :p

sad gledam nesto, od pocetka ovog sporta potrosio sam ~500evra struje

Naravno. Ja i ocekujem da padne ispod 500$ bar dok ne prodje ta aukcija. Do tada ce ubijati cenu svim mogucim sredstvima.

Naravno. Ja i ocekujem da padne ispod 500$ bar dok ne prodje ta aukcija. Do tada ce ubijati cenu svim mogucim sredstvima.
Dobro je jedan lik prokomentarisao:
"This is not a joke and nobody every claimed this was going to happen before. The price WILL drop but this is/was nessessaey to happen in order for us to move on. We cant rally to 10k/BTC knowing FBI could tank the market with the flip of a switch. Will live through this. Buy some cheap coins in the mean time and take this a buying OP like no other."

Cemu tolika frka oko aukcije? 30000 btc podeljenih u 10 batch-eva, znaci uopste ne mora jedan covek da ih kupi. I nece ih kupiti po 100 usd komad, danas vec svako ko dolazi na takvu aukciju zna koliko to vredi. Cena ce verovatno biti blizu realnoj, recimo sa popustom od 10% jer je kolicina. Sa druge strance, dump 30k btca ne moze da poremeti puno toga. Moze da izazove neki pad cene od dan dva, ali nista trajno, jer je jednostavno malo

Meni je to više pozitivni dogadjaj, zvanična usa institucija priznaje priznaje da btc ima neku vrednost, kao zlatne poluge ili nešto.Mogli su samo da formatiraju HDD.
Ali ja se očigledno ne razumem šta utiče na berze, ne samo ove kripto, nego uvek gubim novac :)

Ja ni najmanje nisam zabrinut. Samo, sta je realna cena?
Realna cena je cena koja je menjacnicama a svi smo videli koliko je ta cena pala a verujem da ce pasti jos. Normalno je da ljudi zele da kupe to sto jeftinije ali ko ce kupiti i s kojom namerom ne znamo.

Meni je to više pozitivni dogadjaj, zvanična usa institucija priznaje priznaje da btc ima neku vrednost, kao zlatne poluge ili nešto.Mogli su samo da formatiraju HDD.
Ali ja se očigledno ne razumem šta utiče na berze, ne samo ove kripto, nego uvek gubim novac :)

Odlicna konstatacija!
Ovo samo doprinosi daljoj popularizaciji crypto valuta. Zvanicno priznavanje postojanja vrednosti crypto valuta i sve to zbog alavosti amerikanaca.
Ja sad gledam u isti scenario kao kad je pao SilkRoad, i ne bi me cudilo da BTC odo i do 1k.

Malo je 1000. Ali i mnogo je da to trenutno bude stabilna cena. Ameri su odavno priznali postojanje i vrednost kriptovaluta i to jos onog trenutka kada je bilo ono saslusanje a i posle toga odlukom da se pocne s pripremama zakona.
Ja mislim da ce cak u toku same aukcije cena skociti dosta. Cena na aukciji ce dostici cenu na menjacnicama, sto je jako neki minimum ako mene pitate jer je jako tesko kupiti tu kolicinu po toj minimalnoj ceni. U isto vreme pravice se kalkulacije uporedo, koliko moze novcica da se kupi na nekoliko velikih menjacnica po ceni nizoj od cene na samoj licitaciji.
Ja na tu licitaciju posmatram kao na jos jednu menjacnicu koja radi samo na veliko, nista vise.

Izgleda nema više ispod $540, sledeći reversal 700+.

Nebih se ja kladio u to.

Sto neko na btc-e prodaje LTC sve po 20 komada i spusta cenu dole.

Jel video neko da je FTC krenuo na gore?

Daj bre Saj sto lozis nas FTC holdere :D. 0,0001 je bunarcina. Dok ne dodje bar na 0,0004 ne spominji pump :D.

Nisam rekao pump, rekao sam da je skocila cena. 50% skoka nije malo. Skocio je i diff, a skocice jos sigurno jer ce neko nagaziti asic i na to. Imacete priliku da se istovarate. Ja sam svoj order stavio pre par meseci na 0.0009, toliki peak ocekujem sigurno.

Market nije bearish koliko ljudi misle.
Sinoć su pojeli sell order-e da bi napravili ovaj pump.
Prvo ih nateraj da prodaju a posle panic buy skuplje.

Ko hoće da nauči nešto: DanV, tradingview.com.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno