Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Procena je da će se desiti i jedno i drugo: prvo probije pa onda nazad na $300.

Aha onda je mrmot zavio cokoladu.... ja mislim da ce nazad na 100 :d

Ma jok, na 37 kao u aprilu :d

Isto tako sam cenio short na 660.
Ovde su govorili nikako prodavati a gle šta bi.

USD swaps po 0.55% na dan, samo gledaj.
Ok, sad nije channel već vertical.

Poslednja izmena:
Pa trznuo se posle 6 meseci konstantnog pada, to je ipak veliki dogadjaj. Btw, ja cekam 3x vecu cenu od te.

Ma imam 640 komada koji mi ostali od pamtiveka, moze i da propadne sto se mene tice. Izasao ili ne, nije mi stalo do njih uopste :p Da je neka ozbiljnija kolicina ozbiljnije bi se i ophodio prema njoj.

Ja ozbiljno moram da cekam :), a i tih 640 ce znaciti, jer je asik u nekoliko navrata upadao na ftc sto znaci da ce se preliti iz ltc na ftc kopanje :) .

čekaš za FTC cenu koja je 60% trenutne cene darka i LTCa, odnosno skok od 100x?
Ma jok, cekam 10x vecu cenu. Citao sam s fona i nisam video cifru dobro, mislio sam da je napisao 0.0003 pa kazem 3x vecu cifru. Do 0.001 FTC nekako i moze da dodje posle ove agonije, sve preko toga je SF za ovu godinu.

poludeo sam upravo...zasto mi Mintpal ne pokazuje onaj crni braner u donjem levom uglu u trenutku kad mi je stigao depozit nekog novcica? Isto tako zasto sajt ne ide uzivo tj zasto je market (MYC) vec uveliko krenuo a ja sam to video tek 10min posle kad sam udario refresh? Ranije mi je preko istog browsera (chrome) islo sve bez refresha :mad:

Ја сам такође имао неких проблема око повлачења новчића са минтпала пре десетак минута. Није хтео да ми прихвати верификациони код 3 пута иако сам унео исправан. Такође на Хрому

poludeo sam upravo...zasto mi Mintpal ne pokazuje onaj crni braner u donjem levom uglu u trenutku kad mi je stigao depozit nekog novcica? Isto tako zasto sajt ne ide uzivo tj zasto je market (MYC) vec uveliko krenuo a ja sam to video tek 10min posle kad sam udario refresh? Ranije mi je preko istog browsera (chrome) islo sve bez refresha :mad:

nisi ga dovoljno dugo držao. uvek zabada posle nekog vremena i prestaje da se refreshuje.

Ovaj mintpal ne valja kur**...spor boze sacuvaj,dok potvrdi da si postavio order treba mu po pola minuta-minut,deposit traje po sat vremena,withdraw isto..ma haos..deru pare,a ne mogu da uljude menjacnicu. Ja bi se popisao na sebe da sam na njihovom mestu. Ne bi me cudilo da zavrse kao cryptorush,jer su ih jelte "slucajno" hakovali.

A šta tek reći za cryptsy...postaviš order i njega nema nakon 3-4 refresh-a se pojavi oznaka u vrhu (open orders) a kad klikneš na nju nema ordera nego piše "no data available in table" da bi se nakon 2-3 sekunde pojavio pa ponovo nestao i tako "blinka" na svakih par sekundi....:wc: na menjačnicu, otkad su je otvorili imaju problema....u stvari nemaju oni, nego korisnici :p

ladno sam mogao da prodam 650 000 MYC za 42 satosija umesto za 23. Da je sve funckionisalo kako treba. Jer sam depozitovao 3 sekunde posto je postavljen market i mogao sam da uhvatim prvi voz kad je bio order na 42, ali posto mi je sajt kasnio 10minuta onda sam prodao na 23. Razlika oko 40usd

u prethodnom postu sam spomenuo i cenu i menjacnicu i prodaju jedino nisam kupovinu...

Polako se nagriza zid na 0.016...

Moje prognoze su bile 0.015 jos pre mesec dana ali sad ce da tresne jako brzo posto je zid povucen.
Novi zid od 40K novcica je na 0.01575 tako da cemo dotle doci jako brzo a ako se i on povuce moguca je panika.

Ovo mi se uopste ne svidja, ajde kad skace BTC pa da pada odnos ali ovo nije dobro.
Btc skoci odnos padne, brc padne odnos stoji...

A da li bi mi odavde ako bi se skupili imali dovoljno novčića da utičemo na berzu? :)

Na primer sa 20.000 ako bi bilo

Znam da je u praksi nemoguće, ko bi preuzeo rizik na sebe i ko bi dao svoj novac, ali teoretišem malo..

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno