UFFF sto bo voleo da ih FBI zezne i ne da BTC ispod 700-800$))
jao stoka belosvetcka sad su naloge i na houbi-ju otvorili, eto nam najgore pretnje za sad po BTC-u, manipulatori sa $$ :d
I ja sam malo poranio ali bar sam kupio juce. Najgore bi bilo da nisam kupio uopste.Ode sve u bunar...cekamo dobre vesti..ltc je grozno srozan. I u dolarima i prema btc-u. Jos malo pa cu poceti da kupujem jos. Poranio sam sa prvom turom, al ajde.
zasto to stalno ponavljas zeljko?
cenu odredjuje trziste, ne fbi.
krenuo je voz, ako krenu na finexu da zatvaraju one swapove, eto nas na 480.![]()
Izgleda da su krenuli, pade najvise u % bas on...a i volume je za primer...poslednja 24h duplo veci od Stampa, cekali su dan-dva duze...bezanija u fiat. Sva sreca pa idem na odmor da ne gledam ovo proser@vanje od berze...taman kad se vratim da padne ltc na 5-6 a btc na 350-400 pa da se pazari![]()
to pod uslovom da neko ne kupi ispod trzisne cene novcice i ne krene da ih dampuje na berze.
Ko ima kesa za 30K BTC moze nekog sa mozgom da plati pa onda da napumpa BTC prvo na +1000...
A verovatno bi sacekao i secand market, itd... to sto neki ovde misle kratkorocno na 3% ima oni koji mogu da obezbede kes za 300% , pa sad ti vidi da mozes da kontrolises berzu sta bi birao :smoke:
Ja sam ugasio svoje masine jer nema vise racunice tj rade za struju, sada cekamo bolje vreme.
To je najgora sto mozes sebi da uradis ali ajde, to bi trebao i sam valjda da znas do sada.Ja sam ugasio svoje masine jer nema vise racunice tj rade za struju, sada cekamo bolje vreme.
Ja sam ugasio svoje masine jer nema vise racunice tj rade za struju, sada cekamo bolje vreme.
To je najgora sto mozes sebi da uradis ali ajde, to bi trebao i sam valjda da znas do sada.
Cim se popanzanija sa FBI resi, cene se torpeduje
Sta se desava sa FBI? Nisam u toku. Jel' to odredjen datum kad ce da prodaju btc?
Za koga ga cuvas? Prebaci makar na X11 koji nece da osete. Bolje da kopa ista nego da stoji bez svrhe. Dodji u DRK temu ako ti treba neka pomoc i ne zezaj. Struju ces da prepolovis skoro, nece ti trebati puno para da odrzavas rudnik aktivnimZnam sve al sam ostao bez para... hocu malo da sacuvam hardver, a ltc-a sam se natovario dovoljno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari