Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
UFFF sto bo voleo da ih FBI zezne i ne da BTC ispod 700-800$ :)))
jao stoka belosvetcka sad su naloge i na houbi-ju otvorili, eto nam najgore pretnje za sad po BTC-u, manipulatori sa $$ :d

UFFF sto bo voleo da ih FBI zezne i ne da BTC ispod 700-800$ :)))

jao stoka belosvetcka sad su naloge i na houbi-ju otvorili, eto nam najgore pretnje za sad po BTC-u, manipulatori sa $$ :d

To bi bilo odlicno, ali fbi je u momentu zaplene imao 3mil $ a sada vec 15...tako da je njima super svakako.

Ode sve u bunar...cekamo dobre vesti..ltc je grozno srozan. I u dolarima i prema btc-u. Jos malo pa cu poceti da kupujem jos. Poranio sam sa prvom turom, al ajde.
I ja sam malo poranio ali bar sam kupio juce. Najgore bi bilo da nisam kupio uopste.

ja sam sinoc racunao da ce biti jos jedan bull trap. srecom sam jutros rano odmah zatvorio taj trejd, sa minimalnim gubitkom.

sad ccekam 530.

Mene smara više ovo. Taman sam očekivao novi bubble a kako izgleda sada idemo u bunar...

Pa stoka dumpuje i sprema kes za FBI BTC-e jer misle da ce ovi da ih dele sakom i kapom...

zasto to stalno ponavljas zeljko?

cenu odredjuje trziste, ne fbi.

saka manipulatora, trziste, ne vec cancer :D

Vec sam rekao, po zadnjim informacijama na Bitstamp-u nema vise od ~130 K BTC-a, Gox je u svom vrmeenu imao i poreko milion jer su ljudi verovali berzi i drzali tamo BTC i $$, sad isti na berze drze uglavnom manipulatori, cak je i dosta trgovaca povuklo svoje jer ne zeli da rizikuje...
Zato su i ovakve osacilacije ponovo moguce... jer dok ostali ubace kes da kupe ili prodaju prodje voz...
Proklete banke rade milion provera, wire transfer traje, idealno bi sve to trebalo da se zavrsi za 2-3 sata max!

Poslednja izmena:
haah, pa ovo je nista u usporedbi sa wall street-om i svetom finansija! deca se igrala i tako to.

inace, ovako se proverava likvidnost. dakle, sad je fora da se vidi koliko ima kesa u igri, a ne bitcoina.

Poslednja izmena:
Vec sam rekao da posle pucanja MtGox-a, i ne poverenja u ostale, mozda 5% njih odlucuje da ista drzi po menjacnicama...
Kad cena padne ko sad, ima gomila koji bi rado kupili ali dok oni prebace kes prodju dani, pogotovo sto dumperi namerno dumpuju subotom i nedeljom... ovo rade vec odavno

krenuo je voz, ako krenu na finexu da zatvaraju one swapove, eto nas na 480. :D

Izgleda da su krenuli, pade najvise u % bas on...a i volume je za primer...poslednja 24h duplo veci od Stampa, cekali su dan-dva duze...bezanija u fiat. Sva sreca pa idem na odmor da ne gledam ovo proser@vanje od berze...taman kad se vratim da padne ltc na 5-6 a btc na 350-400 pa da se pazari :):):)

Poslednja izmena:
Izgleda da su krenuli, pade najvise u % bas on...a i volume je za primer...poslednja 24h duplo veci od Stampa, cekali su dan-dva duze...bezanija u fiat. Sva sreca pa idem na odmor da ne gledam ovo proser@vanje od berze...taman kad se vratim da padne ltc na 5-6 a btc na 350-400 pa da se pazari :):):)

znači počelo je. :D

vidim da je pao bio na 522. sad će onda novi krug na stampu, samo da prebace novčiće.

to pod uslovom da neko ne kupi ispod trzisne cene novcice i ne krene da ih dampuje na berze.

Ko ima kesa za 30K BTC moze nekog sa mozgom da plati pa onda da napumpa BTC prvo na +1000...

A verovatno bi sacekao i secand market, itd... to sto neki ovde misle kratkorocno na 3% ima oni koji mogu da obezbede kes za 300% , pa sad ti vidi da mozes da kontrolises berzu sta bi birao :smoke:

Ko ima kesa za 30K BTC moze nekog sa mozgom da plati pa onda da napumpa BTC prvo na +1000...

A verovatno bi sacekao i secand market, itd... to sto neki ovde misle kratkorocno na 3% ima oni koji mogu da obezbede kes za 300% , pa sad ti vidi da mozes da kontrolises berzu sta bi birao :smoke:

rekao sam ti vec da se kupuju u komadima od po 3k novcica. dakle, 9 x 3000 + 1 x 2600 btc-a

Ja sam ugasio svoje masine jer nema vise racunice tj rade za struju, sada cekamo bolje vreme.

Bitfinex - The honey badger of exchange.
Jedva sam stigao da pazarim ispod $540 nakon short-a.

Znam sve al sam ostao bez para... hocu malo da sacuvam hardver, a ltc-a sam se natovario dovoljno...
Za koga ga cuvas? Prebaci makar na X11 koji nece da osete. Bolje da kopa ista nego da stoji bez svrhe. Dodji u DRK temu ako ti treba neka pomoc i ne zezaj. Struju ces da prepolovis skoro, nece ti trebati puno para da odrzavas rudnik aktivnim ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno