Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lici mi na obican FUD a dnevni volume je isti kao i zadnjih nekoliko meseci

Poslednja izmena:
"Here are my reasons I think Bitstamp has the potential to be #MtGox 2.0:"

My risk assessment of Bitstamp

Nothing has changed at Bitfinex, they offer the no new services except for the bizarre and frankly stupid decision to add a shitcoin to their exchange (which doesn't appear is doing well by trade volume and is certainly not the reason for knocking Bitstamp out of poll position).

au sajber, šta ti ovaj reče... :d

huh, sad pogledah diff od ltc/a, pada dobrih 5 %.

od kad postoje asic-i za bitcoin, diff nije pao ni jednom.

Poslednja izmena:

Btc nije imao zilion klonova kao ltc, retarg se radi na svaka 3 dana, te isporuka Asic-a nije konstanta...
Al' ti ovo vec sve znas...

Mreza je jos uvek slaba, asici su tek krenuli a i gpu rudari se nisu jos uvek kompletno razbezali...

I nije mi jasno sta si hteo da kazes tom konstatacijom... ? :)

Zanimljivo koliko je LTC postao inertan...Ostali shitovi na BTC-e su snazno reagovali juce na pad cene, a LTC samo 2%...Ne mogu da kazem da mi se to svidja. Dakle radije su kupovali NMC, NVC nego LTC...Jeste da su ovi u bunaru, ali i LTC ima najnizi odnos prema BTC-u od decembra. Ja cu poceti da konvertujem LTC u BTC od 0.036 pa navise...nadam se da ce biti toga...osim ako ne krene vertical...tada se radi drugacije.

Btc nije imao zilion klonova kao ltc, retarg se radi na svaka 3 dana, te isporuka Asic-a nije konstanta...
Al' ti ovo vec sve znas...

Btc je u startu imao dosta klonova, a sad ih ima 50ak. Imas sha256 coina koliko hoces

Dobro, ali BTC se retargetirao na mnogo duzi vremenski period, do dve nedelje, obicno 10-12 dana. Nije da nije padala mreza i to podosta unutar intervala.

Sto se tice pada, ja mislim da se to neka kolicina testirala i da otisla na pakovanje i slanje. To je bukvalno snaga velicine 20% ukupne mreze koja je nestala odjednom. Vratice se to brzo ;)

Silk coin
Net Hashrate
102,053.15 MH/s

Trenutni hashrate za Silk Coin, ogroman deo su multipulovi, ali opet... Vec neko vreme nije bilo popularnog scrypt shitcoin-a. Nesto je otislo tu, ali vratice se za par dana kad se zavrsi PoW period za Silk.

Poslednja izmena:
Uh, od ovoga se ledi krv u zilama.

Nadam se samo da ce pre nego sto se sa Stampom dogodi neminovno i neizbezno, Ameri srediti pravni okvir i pustiti berze, u protivnom bice uzasno lose.

u ponedeljak sam poslao zahtev za widraw na bitstampu da podignem pare..vec juce mi bile na racunu...verujem vise slovencima nego zapadnjacima.

Ma platio ga finex da malo pljuje po stampu :d, nista vise, e sad sve varijante su moguce pucaju i mnogo ozbiljnije firme a nece jedan stamp, al dok radi, radi, na kraju sve je ovo kocka, ko ima srece izacice na vreme ko nema, sta je tuje , nece nam biti ni prvi ni poslednji put.

Bitstamp je vec dugo vremena jak i pouzdan igrac i ne verujem da bi dozvolili da ulete u probleme pogotovu sto jako lepo posluju.

Bitstamp je vec dugo vremena jak i pouzdan igrac i ne verujem da bi dozvolili da ulete u probleme pogotovu sto jako lepo posluju.

Znas kako, sa tolikim obrtom btc i usd, uvek postoji sansa da im "uleti neki haker" i posalje ih u penziju na neko lepo i egzoticno ostrvo.

Kinezi kupuju sad ko ludi, preslo je 613 kod njih. Uskoro ce i preko 600 na nasim menjacnicama.

kinezi su qrac.

to se sad lepo vidi, kad su uveli fee na houbi-u, volume je pao stostruko.

i kao sto rekoh, nemoguce je novce tamo deponovati.

ako predje 600 na stampu, ja cu opet shortovati, ovoga puta sveze iskopane novcice. danas sam shortovao na 605, i nema sile da kupim ovaj budjavi rally. bice ovo produzeni medvedji vikend.

hahah eto dumperi aka muljatori zabunili se ko prosti da dumpuju cenu i shortuju, a medju njima ima onih koji ce da bidu-ju za FBI novcice (jer mozes ti tamo bidovat za 10BTC a ne za sve....) e eto kinezi im lupaju samare samo da prsti, jer oni sigurno nece bidovat za FBI BTC-e....
sta znaci decentralizacija iako na jedvite jade, tako sutra da imamo 10 menjacnica cena bi bila VEOMA stabilnija, a dnevni trgovci bi ostali samo na recima i u $$ da cekaju da on naraste :d

netacno, prodaju se u komadima od po 3 hiljade novcica.

malo sam omasio, ali opet vazno je da su komadi .... pa sad racunaj da ce zainteresovanih biti bar 50-tak trgovaca koji i sad imaju gromilu BTC-a, imas one koji su na MtGox-u izgubili i oni koji zele da povecaju to sto imaju, ti bas sto i sad imaju par K dumpuju u nadi da kupe jeftinije od FBI-a a ja se nadam da se debelo opeku, jer kupuju ukradene BTC-e radi svog licnog interesa (da se ja pitam ja bi te sve BTC forkovao pa posle nek placu i oni i FBI)

znas kako kazu: Oteto prokleto

Kod kineza u zadnja 2 minuta prodato 4,4 btc-a.

Poslednja izmena:
volume dole, cena gore.

hebbi ga, nisam odoleo, opet sam kupio i opet cu prodati sutra. pa nek zaradim i stoću, neće se baci.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno