Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa jedino tako odnos moze da skoci :D

Meni treba odnos 0.25 onda me cena btc-a ili ltc-a ne interesuje ;) zar ne Saj?

Idemo konacno skok odnosa btc/ltc ;)
E pa neki dan ste se pitali zašto je neko "unovčavao" veliku količinu novčića...sad znamo zašto je bežao u fiat (Punto nije sigurno :d)....

edit:
s obzirom na to da ltc pada samo tako, i da na bitstampu neko uveliko dampuje btc, i to samo tamo, dok su houbi i finex gore, rekao bih da neko kesira big time svoju ltc investiciju.

i dodao bih jos nesto. te pare koje se sad izvlace, one se nece vratiti u ltc.
A možda je upravo to i bio cilj....videćemo....

Poslednja izmena:
Samo vi slusajte spekulante dok se oni bogate vi dumpujete da bi oni mogli da kupe ili prodaju :D

Meni treba odnos 0.25 onda me cena btc-a ili ltc-a ne interesuje ;) zar ne Saj?

Mene ne, mene samo cena zanima, ne odnos :)

Ali gledaj sad kako su se svi stisli, niko kao nema kesa na berzi da proda :p

haah.png

:D

ovo je za trgovinu, stek ne diram.

zeljko, kada kucas sa mnom zamolio bih te da ukljucis mozak.
dakle, ako mislis da ce neko da kupi te novcice po ceni od po 600 $ zivoga kesa po komadu, onda stvarno nemas pojma kako veliki kes funkcionise.
i kako je uopste postao veliki kes.
Ne mora da znaci da ce cena na toj aukciji biti niza od cene na berzi.
Idealna prilika za nekog da kupi odjednom 30k BTC po lepoj ceni.
Plus su ameri sa ovom aukcijom maltene ozakonili BTC jer da je nesto nelegalno u pitanju morali bi da to uniste a ne prodaju na aukciji.

A Houbi 601$, ima neko zestoko da se opece :)

@sasadjak
Na primer ozbiljna berza sa vizijom, wall street tipovi, itd...

Poslednja izmena:
Ne mora da znaci da ce cena na toj aukciji biti niza od cene na berzi.
Idealna prilika za nekog da kupi odjednom 30k BTC po lepoj ceni.
Plus su ameri sa ovom aukcijom maltene ozakonili BTC jer da je nesto nelegalno u pitanju morali bi da to uniste a ne prodaju na aukciji.

To ja i cekam da prodje i ta aukcija, kad kod glupih Amera dovedu legale btc bice veselja.

stamp ode debelo ispod btce... redak slučaj

Sad ce to opet dole. Hebes to ako ne ne okrenu bar jos jedan krug i naprave paniku :D

Opaaa, evo drugog kruga, pocinje :)
Mozda ovo bude i 7 krugova pakla. Pa nema veze, neka trguju ljudi, neka otimaju, ja nemam nista protiv jer moje novcice videti nece. Ja se polako spremam da kupujem.

Bitstamp 555$ huobi 601$ u isto vreme..deluje mi da onaj KNC malo dampuje svoje BTCove...jer koja bi druga ****** dampovala sad 1000 BTCa na 550 $ a na hobiju 50$ visa cena

Poslednja izmena:
bvuahahaha

sta li ce biti tek kad goxovi novcici budu ponudjeni na aukciji.

kapiram da je ovo tek pocetak, tj. da je neko upravio pribavio novce za aukciju. a da li ce neko da proba da ispresira cenu i čip za aukciju na dole - to prepuštam spekulantima.

:D

naviknite se na cenu visu btc-a u Kini - tamo nema protoka kesa i depozita ka menjacnicama. sve to tesko sad ide, otud i cena visa.

Poslednja izmena:
"naviknite se na cenu visu btc-a u Kini - tamo nema protoka kesa i depozita ka menjacnicama." da je tako cena bi bila niza a ne visa..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno