Edit: sta je potrebno da mi provizija bude 0,2 a ne 0,5%?
Nista od promene trenda...ne znam koliko ce jos puta Kinezi zabraniti btc...ovo je otprilike cetvrti![]()
ovako ljudi (ovo je samo teorija)..
odete na
https://bitcoinwisdom.com/markets/btce/ltcusd
izaverite interval 15m izaberite.
Settigs -> EMA
I markets BTCe
I sada pazite dobro na zutu i plavu liniju on se nekad ukrstiaju ..
Kada se ukrste tako da Zuta ODE IZNAD plave to znaci da ce do sledeceg ukrstanja cena biti NIZA
Kada se ukrste tako da Zuta ODE ISPOD plave to znaci da ce do sledeceg ukrstanja cena biti VECA
Ako neko oce moze da isproba (ovo je samo neki zakljucak nakon buljenja u grafik..)
Idem da isprobam ovu taktiku pa vam javlajm kako sam prosao![]()
Nista bez amera a oni su na pravom putu.Nista od promene trenda...ne znam koliko ce jos puta Kinezi zabraniti btc...ovo je otprilike cetvrti![]()
vezano za bitstampbtc-e trgovinu, mogu da kazem da u svetu kladionica postoji slican sistem koji funckionise u praksi (ja radio, samo te brzo banuju i ogranicavaju uplate) tipa uplatis na jednoj kladionici keca, na drugoj X i na tecoj 2, i sta god da dodje ti si u plusu nekih par %. Racunao sam juce provizija kod bitstampa za pretvaranje BTC u $ je 0,5%, vrv je i slicna provizija kod btc-e (tj kaze zmaj da je 0,2% jos bolje) za kupovinu istog. I nebitno za konfirmacije recimo drzis na btc-e 10 000 usd a na bitstampu 15 btc. I istog trenutka kad kupis na btc-e prodas na bitsampu. Razlika u ceni je veca od provizija pri razmeni btc u usd i obrnuto. Provizije depozita i withrawala su smesne kad se uzme u obzir veca suma. Sto se tice volumea na btc-e mozes odmah da kupis 10 BTC za cenu izmedju 470 i 472
vezano za bitstampbtc-e trgovinu, mogu da kazem da u svetu kladionica postoji slican sistem koji funckionise u praksi (ja radio, samo te brzo banuju i ogranicavaju uplate) tipa uplatis na jednoj kladionici keca, na drugoj X i na tecoj 2, i sta god da dodje ti si u plusu nekih par %. Racunao sam juce provizija kod bitstampa za pretvaranje BTC u $ je 0,5%, vrv je i slicna provizija kod btc-e (tj kaze zmaj da je 0,2% jos bolje) za kupovinu istog. I nebitno za konfirmacije recimo drzis na btc-e 10 000 usd a na bitstampu 15 btc. I istog trenutka kad kupis na btc-e prodas na bitsampu. Razlika u ceni je veca od provizija pri razmeni btc u usd i obrnuto. Provizije depozita i withrawala su smesne kad se uzme u obzir veca suma. Sto se tice volumea na btc-e mozes odmah da kupis 10 BTC za cenu izmedju 470 i 472
Dosta sam procitao na ovu temu ali nigde nisam video ovo, jel se neko probao nesto slicno.
Kolko sam skapirao poljak ti posalje Visa karticu i ti mozes da je dopunis i preko SEPA i jos dosta toga. racunas 2.8- 3 % provizija kod konverzije u dinare i jos prilikom podizanja para preko automata neka kinta. Mislim da se kod nas zmaj jos uvek vise isplati zbog brzine i sigurnosti. Ali za letovanje preko u zoni EU ili PayPal ili online kupovina, sta mislite.
Zar nije najlakse na bitstampu..na 2000$ me izasla provizija 15.8$ ..podignes obavezno dolare u intezi a ne dinare jer im kurs za dolar bas los i sa tim dolarima pravac aik banka gde ti daju 2 dinara vise po $ od inteze.
Dosta sam procitao na ovu temu ali nigde nisam video ovo, jel se neko probao nesto slicno.
Kolko sam skapirao poljak ti posalje Visa karticu i ti mozes da je dopunis i preko SEPA i jos dosta toga. racunas 2.8- 3 % provizija kod konverzije u dinare i jos prilikom podizanja para preko automata neka kinta. Mislim da se kod nas zmaj jos uvek vise isplati zbog brzine i sigurnosti. Ali za letovanje preko u zoni EU ili PayPal ili online kupovina, sta mislite.
Jedina je razlika sto Svedjani to javno priznaju dok Kinezi to rade vec godinu dana i ko zna koliko oni imaju hangara.
BTW, gde li je sad Laza da vidi sta ljudi prave i koliko ulazu u kopanje. Bas me zanima koko u njegovoj glavi izgleda ta teorija zavere.
ja bi dodao trecu stvar koja sprecava rast BTCa i LTCa ..par velikih ASIC farmi koje pokupe skoro sve nove BTCove i odmah dampuju.
SLIka iz novog KNC hashing centra koji trenutno u zadnjoj fazi gradnje na 5400 metara kvadratnih gde ce da kopaju BTC i LTC ..inace vec sad kopaju 20% BTCa i odmah dumpuju za kes
Pogledajte prilog 140290
Fantasticna stvar, hajde da utucemo gomilu resursa i arcimo energiju na nesto sto nicemu ne sluzi... Sad konkurencija lepo moze da pocne da gradi duplo veci centar ne bi li se i dalje obavljala identicna funkcija kao sto bi se radilo i sa hiljadu puta manje opreme i energije, vrlo smisleno...
Samo mi nije jasno zasto ste srecni zbog ovoga kad je jedna od prednost BTC-a kobajagi sto nije centralizovan i bla bla bla. Ako ovo nije centralizacija, ne znam sta je... Bas bi bilo cool da sacica diletanata ima ulogu centralne banke kad bi BTC postao ono o cemu mastate ( sto ne moze i ne treba da se desi).
Ne znam zasto brkas teoriju zavere sa piramidom (spontano nastalom), nema ovde nikave teorije zavere samo kolektivnog ludila, gluposti i pohlepe.
Ovo što se dešava, zovemo industrijalizacijom, koja je (logična) posledica sveta u kome živimo. Ali stoji da je ljudima jako teško objasniti preveliki raskorak između uloženog (krckanje brojeva) i dobijenog (štagod to bilo ovde). A ulaže se jako puno (električne) energije i jednog dana ćemo morati pronaći neki balans (iako možemo da isplatimo investiciju).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari