E,a šta je 10. aprila?![]()
sorry za neupućenost. i u ovom trenutku, neki presek, koje to sve loše vesti utiču na ovaj pad?
31.3.2013 ltc/btc 0.045 . Sta mislite, hoce li jos da raste , vec je 0.0285 ?
Ok drugari otvaram novu kladionicu za humanitarne svrhe! :alo:
Posto je prosla sa MAX-om imala lepu atmosferu, malo da se opet zabavimo u ovim ne bas sjajnum trenutcima a i nekome da pomognemo.
Nagradno pitanje glasi: koliki ce biti odnos BTC/USD na dan 15.04.2014 vreme 19.20. Vrednost se gleda prema BTC-E u tom trenutku.
Pozeljan ulog bi bio 0,1LTC ali ako je to mnogo nek izdvoji koliko se moze. Ponuda se mora razlikovati makar za 1USD od postojece.
Ponude se primaju najkasnije do 14.04.2014 vreme 19.20. Pobednik je duzan da minimum 50% nagrade da za decu iz svratista.
Vremena ima dosta tako da mogu sto vise ljudi da se ukljuce, pa ako bude 40-50 uloga bice to ok cifra. Bilo bi lepo kad bi onaj kolega opet napravio online tiket da to sve bude lepo i pregledno.
Pravila su jasna, tako da "momci zelim vam mnogo uspeha"
PS. moja ponuda je 425$![]()
Mislim da si malo poranio, ima dve nedelje fore.Ok drugari otvaram novu kladionicu za humanitarne svrhe! :alo:
Posto je prosla sa MAX-om imala lepu atmosferu, malo da se opet zabavimo u ovim ne bas sjajnum trenutcima a i nekome da pomognemo.
Nagradno pitanje glasi: koliki ce biti odnos BTC/USD na dan 15.04.2014 vreme 19.20. Vrednost se gleda prema BTC-E u tom trenutku.
Pozeljan ulog bi bio 0,1LTC ali ako je to mnogo nek izdvoji koliko se moze. Ponuda se mora razlikovati makar za 1USD od postojece.
Ponude se primaju najkasnije do 14.04.2014 vreme 19.20. Pobednik je duzan da minimum 50% nagrade da za decu iz svratista.
Vremena ima dosta tako da mogu sto vise ljudi da se ukljuce, pa ako bude 40-50 uloga bice to ok cifra. Bilo bi lepo kad bi onaj kolega opet napravio online tiket da to sve bude lepo i pregledno.
Pravila su jasna, tako da "momci zelim vam mnogo uspeha"
PS. moja ponuda je 425$![]()
E,a šta je 10. aprila?![]()
Mislim da si malo poranio, ima dve nedelje fore.
PBOC Orders All Chinese Banks And Third Party Payment Processors To Close Accounts Of Chinese Bitcoin Exchanges by 4/15
http://www.cryptocoinsnews.com/2014...unts-15-chinese-bitcoin-exchanges-april-15th/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari