Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
E,a šta je 10. aprila? :)

sorry za neupućenost. i u ovom trenutku, neki presek, koje to sve loše vesti utiču na ovaj pad?

Ovi sa Yuanom su bolidi :) Iskoriscavajte one koji ne umeju da gledaju kurs, od 7 ltc sam za 10 minuta napravio 10 LTC i 0.25 BTC :)

Ok drugari otvaram novu kladionicu za humanitarne svrhe! :alo:

Posto je prosla sa MAX-om imala lepu atmosferu, malo da se opet zabavimo u ovim ne bas sjajnum trenutcima a i nekome da pomognemo.

Nagradno pitanje glasi: koliki ce biti odnos BTC/USD na dan 15.04.2014 vreme 19.20. Vrednost se gleda prema BTC-E u tom trenutku.
Pozeljan ulog bi bio 0,1LTC ali ako je to mnogo nek izdvoji koliko se moze. Ponuda se mora razlikovati makar za 1USD od postojece.
Ponude se primaju najkasnije do 14.04.2014 vreme 19.20. Pobednik je duzan da minimum 50% nagrade da za decu iz svratista.
Vremena ima dosta tako da mogu sto vise ljudi da se ukljuce, pa ako bude 40-50 uloga bice to ok cifra :). Bilo bi lepo kad bi onaj kolega opet napravio online tiket da to sve bude lepo i pregledno.
Pravila su jasna, tako da "momci zelim vam mnogo uspeha" :)
PS. moja ponuda je 425$ :p

Moja ponuda je 477$ :) i ako budem pobednik, dajem svih 100% za decicu.

31.3.2013 ltc/btc 0.045 . Sta mislite, hoce li jos da raste , vec je 0.0285 ?

ieqlq0.jpg

Poslednja izmena:

Posto je prosla sa MAX-om imala lepu atmosferu, malo da se opet zabavimo u ovim ne bas sjajnum trenutcima a i nekome da pomognemo.

Nagradno pitanje glasi: koliki ce biti odnos BTC/USD na dan 15.04.2014 vreme 19.20. Vrednost se gleda prema BTC-E u tom trenutku.
Pozeljan ulog bi bio 0,1LTC ali ako je to mnogo nek izdvoji koliko se moze. Ponuda se mora razlikovati makar za 1USD od postojece.
Ponude se primaju najkasnije do 14.04.2014 vreme 19.20. Pobednik je duzan da minimum 50% nagrade da za decu iz svratista.
Vremena ima dosta tako da mogu sto vise ljudi da se ukljuce, pa ako bude 40-50 uloga bice to ok cifra :). Bilo bi lepo kad bi onaj kolega opet napravio online tiket da to sve bude lepo i pregledno.

malo sam izmenio uslove, kad dobijem vremena ubacicu i adresu pa da se odmah salje, link je u potpisu

Poslednja izmena:

Mislim da si malo poranio, ima dve nedelje fore.

E,a šta je 10. aprila? :)

Ok, čitao sam malo, znam sada šta je :)
I nije 10- nego 15. april

I šta iskusniji misle da će da se desi, šta sada mi nindže da radimo? :)

Kada mislite da će biti neki low peak, trenutak za kupovinu. Mislio sam da kupim još neku količinu ltc-a. Glupa ideja, a? :|

Sta treba da se desi 10tog aprila?
Citam u nazad i ne vidim gde sam to propustio...

Ko zna sta ce da bude od toga. Ja licno ne verujem da ce i ta blokada potrajati cak i ako se desi. Kinezi su slobodni da povuku svoje novce za berze u svakom trenutku. Ja ocekujem da ce nakupovati novcice za sve pare i da ce prodavati posle pumpanja. Lako moze da se desi da zbog navale sad utrce s brdom para pre 15-og. Videcemo.

PBOC Orders All Chinese Banks And Third Party Payment Processors To Close Accounts Of Chinese Bitcoin Exchanges by 4/15

http://www.cryptocoinsnews.com/2014...unts-15-chinese-bitcoin-exchanges-april-15th/

ima dosta nazanaka da je vest samo FUD i lažnjak, što je dobro naravno :)

nije dobro što je dovoljno, ko što rekoh pre ovog zadnjeg pada, da miš pr.ne i BTC padne ;) a sa njim naravno i altovi kolko god nezavisni pokušavali da budu..
čini mi se da Bitstamp izrasta u veću berzu, sudeći po Volume-u (možda će vremenom da nekkao bar delimično igra nešto značajno u formiranju cene, kao što to radi Huobi, i OK coin)... i druga dobra stvar je da BTC-e uveo Yuane...

ovaj pad nije loš za šortovanje, al loš je za potenciju Criptovaluta u svakom slučaju ;)

Kontam da je majning za *****e kad cujem ovakve pumpuve.

Stigao mi je mejl o neuspesnom logovanju na Mintpal sa nepoznate IP adrese. Jos nekom?

uh, izgleda da sam nasao foru za podizanje manjih svota novcica, i to bukvalno sa bilo kojeg bankomata, uz mizerne %.

istestiracu ovih dana priču, a posle toga na PM za informacije i dalje upute. :D

Poslednja izmena:
Aj bas javi sta si uradio ;)

malo je muljavina, tako da...samo za proverene i iskusne. :D

mislim one koji piju šveps. :D

javljam rezultate svakako, cim operacija prodje.

Poslednja izmena:
OMG, šta se dešava. sve poletelo, LTC već na 33 dolara :O

Jes ti cuo za 1 april? :-D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno